Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 3 mai 2007

La Herculane yoghinii sunt discriminati pozitiv! :)))

Niciun comentariu :
Intr-un lacto-bar din Herculane intra o tanara localnica spunand ca ii este foame si ca ar vrea ceva de mancare. I se raspunde politicos ca singurul meniu disponibil este cel vegetarian. Dezamagita aceasta paraseste localul.

In Herculane au sosit in zilele mini-vacantei de 1 Mai, mai multi turisti care doreau cazare pentru circa 2-3 zile. Au fost refuzati uneori de gazde, fie pentru ca nu mai existau locuri de cazare libere, fie pentru ca astfel ar fi pierdut potentialii yoghini care s-ar fi cazat pentru mai multe zile.

Iata doua exemple ale discriminarii pozitive la care sunt supusi yoghinii in Herculane. Multi comercianti au decis sa-si diversifice oferta sau chiar sa se orienteze unilateral catre "publicul yoghin". Este un mic semn ca unele mentalitati in societatea contemporana incep sa se schimbe, chiar daca motivele schimbarii sunt de ordin financiar.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu