Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 17 mai 2007

Membri ai Skull & Bones au fost in Romania in 2006!!

Niciun comentariu :
Revoluţie secretă în masonerie, cu girul americanilor

La sfârşitul săptămânii, Clujul a fost gazda unui convent organizat cu girul masoneriei americane. Dick Cheney, vicepreşedintele SUA a fost aşteptat la Cluj ca invitat la un convent masonic de o deosebită importanţă pentru România. Potrivit informaţiilor noastre se urmăreşte crearea unei noi structuri care are ca scop recrutarea mai multor personalităţi din cele două Mari Loji Naţionale, precum şi din alte ordine iregulare.

Conventul a avut loc sâmbăta şi duminica, în apropierea Clujului, evenimentul fiind urmat de un bal masonic. Totodată, ar fi de subliniat faptul că imixtiunea lui Andre Szakvary în conventul care a avut loc la sfârşitul săptămânii a fost exclusă. De altfel, Szakvary, cetăţean francez de origine maghiară, nu este agreat de masoneria americană. Surse confidenţiale ne-au dezvăluit prezenţa la conventul de la Cluj a patru venerabili maeştri, reprezentanţi ai unor state occidentale, dar şi a SUA. Tema principală a conventului a fost axată pe riturile simbolice ca reprezentare (Ritul Scoţian Antic şi Acceptat, Ritul Scoţian Rectificat şi Ritul Francez).
Vicepreşedintele SUA, Dick Cheney, membru marcant al controversatului grup Bilderberg a fost aşteptat la Cluj de organizatorii întrunirii masonice. Grupul Bilderberg organizează anual întâlniri secrete, la nivel înalt, unde, în jurul Mesei Rotunde se discută planurile politice şi economice la nivel global. Între membrii de seamă ai grupului Bilderberg se numără şi descendenţii celebrei familii Rothchild. Înfiinţarea unei structuri paralele marilor Loji Naţionale, cu girul direct al Casei Albe va avea consecinţe importante în planul mişcării masonice din România. Vicepreşedintele Dick Cheney, mâna dreaptă a preşedintelui SUA, George Bush, este membru în ordinul secret şi temut "Skull & Bones", înfiinţat de studenţii prestigioasei universităţi americane Yale. În ceea ce priveşte activitatea masonică românească, axa Viena -Londra-Washington va fi revigorată în detrimentul axei Bonn - Moscova cu legături spre Paris. O bună colaborare spre Paris o are Clubul de la Roma în care apar şi feţe politice precum Ion Iliescu, Petre Roman, Teodor Meleşcanu şi Victor Babiuc. Menţionăm că mulţi capi ai masoneriei clujene nu au fost invitaţi la conventul de la Cluj. Conform surselor noastre, vicepreşedintele american Dick Cheney a sosit joi seară la Bucureşti, însoţit de şase persoane la bordul unui charter. Intervenţia serviciilor secrete americane în această revoluţie secretă la nivelul masoneriei româneşti este foarte probabilă.
La nivelul Clujului activează aproximativ 200 de masoni, afiliaţi mai multor loji regulare sau iregulare. Întâlnirile bilunare se organizau într-o clădire situată lângă fostul hotel Continental sau la subsolul resturantului Melody. Conform informaţiilor obţinute de BZA, conventul care s-a încheiat ieri nu a avut loc în oraşul Cluj-Napoca, tocmai pentru păstrarea deplină a discreţiei. Totodată, ar fi de subliniat faptul că imixtiunea lui Andre Szakvary în conventul care a avut loc la sfârşitul săptămânii a fost exclusă. De altfel, Szakvary, cetăţean francez de origine maghiară, nu este agreat de masoneria americană. În anul 1997, Andre Szakvary, susţinut de Marea Lojă Naţională Belgiană s-a prezentat ca lider al masoneriei din România. Însă intenţiile sale au fost curând demascate, iar încercarea de a crea Districtul Transilvania - un pas important spre federalizarea României- a fost monitorizată de SRI şi scandalul a ajuns la Comisiile de Apărare din Camera Deputaţilor şi Senat. Marea Loja Unita din Romania (MLUR), iregulara si nerecunoscuta dispune de un Suprem Consiliu, condus de Andre Szakvary ca Mare Comandor şi îl are ca Mare Maestru pe profesorul Nicoară din Cluj.
In timp ce Marea Lojă Naţională a României este recunoscută de peste 40 de Mari Loji din lume, MLUR este recunoscută doar de Supremul Consiliu din Franţa.
Surse confidenţiale ne-au dezvăluit prezenţa la conventul de la Cluj a 4 venerabili maeştri, reprezentanţi ai unor state occidentale, dar şi a SUA. Tema principală a conventului a fost axată pe riturile simbolice ca reprezentare (Ritul Scoţian Antic şi Acceptat, Ritul Scoţian Rectificat şi Ritul Francez). Pe de altă parte, masoneria românească a avut 22 de reprezentanţi, masoni cu grade înalte din administraţie, politică, servicii secrete şi mediul de afaceri. Scopul conventului organizat sub cupola Casei Albe este constituirea unui mare comitet care se ocupă de crearea de noi loji pentru fiecare rit în parte, conform unui grafic de constituire pe durata unui an.

Nicoleta Nap
Trustul GAZETA - 31-05-2006

Cititi si:
Numărul 322 din Parlamentul României dezvăluie natura satanică a forţelor oculte care controlează politica românească

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu