Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 16 mai 2007

Remember 2004: PSD-ul, Nastase si masonii sai carau banii cu geamantanele in banci straine

Niciun comentariu :
Cititi si: Masonii, dolarii si elvetienii - Cum se finanteaza masoneria si care erau dimensiunile reale ale coruptiei PSD

Nasul Seche, finul Coco si conturile din Elvetia
(Liviu Avram - Cotidianul, 01-02-2006)

Un aparent banal proces de divort, si mai cu seama partajul ce il insoteste, ridica un colt de pres de pe o procedura prin care demnitari si functionari din fosta guvernare puteau alimenta discret conturi din Elvetia. Sergiu Sechelariu si fostul sau sef de cabinet, Cornel Ciocianu, zis Coco, sint principalii actori.

Cornel Ciocianu a intrat in „gruparea Sechelariu” in martie 2001 cind, printr-un fost vecin de bloc, l-a cunoscut pe Sergiu Sechelariu, proaspat numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Gratie acestei relatii, Cornel Ciocianu a fost numit sef de cabinet al lui Sechelariu. In timp, relatiile dintre cei doi au devenit atit de strinse, incit in noiembrie 2001 Sergiu si Violeta Sechelariu l-au cununat pe Cornel Ciocianu cu Raluca Ioana Corneci. Nunta a avut loc la Clubul Diplomatilor si a avut drept invitati atit protipendada bacauana din jurul fratilor Sechelariu, cit si clientela din acei ani de la Ministerul Transporturilor.

Geamantanele cu bani
Casnicia dintre Cornel si Raluca Ciocianu a durat doar trei ani, pina in noiembrie 2004, si s-a soldat cu un copil si un chinuitor proces de divort, aflat inca in derulare. Dificultatea procesului consta in faptul ca cei doi soti nu cad nicicum de acord asupra bunurilor dobindite in comun, pe care sa le supuna partajului. Exasperata de modul in care sotul ei trece proprietatile pe alte nume, Raluca Ciocianu s-a decis sa ofere detalii despre activitatea sotului sau la cabinetul lui Sechelariu. El a lucrat acolo pina in aprilie 2004, cind i s-a desfiintat postul si a fost transferat la Compania Nationala de Investitii. Raluca Ciocianu povesteste scene halucinante, in care sotul sau venea acasa cu geamantane cu bani, in valuta, despre care spunea ca nu sint ai lui.

Misterioasa doamna Miruna
Din noianul de relatii si afaceri tesute in jurul banilor de la Ministerul Transporturilor, cea mai spectaculoasa marturie a Ralucai Ciocianu se refera la anumite deplasari pe care sotul sau si Sergiu Sechelariu le faceau, cu avionul, in Franta si Italia, de unde se deplasau, cu trenul, in Elvetia, mai exact la Geneva.

“In aprilie 2004, la scurt timp dupa ce sotul meu a fost transferat la CNI, am mers impreuna pentru trei zile in Franta, la Paris. Am fost cazati la Hotelul Madeleine si o zi am dat o fuga cu trenul in Elvetia, la Geneva. Acolo am mers la o banca, Clariden Bank, unde sotul meu a cautat o doamna care lucra acolo si pe care o chema Miruna. Numele de familie era nemtesc, dar nu-l mai tin minte”. Raluca Ciocianu isi aminteste ca sediul bancii era amplasat la o intersectie, pe cheiul unui riu. Pe misterioasa doamna Miruna ne-a descris-o drept o femeie „plinuta, blonda, in jur de 40 de ani” si despre care stia ca a plecat din Romania inca de pe vremea lui Ceausescu. La banca, spune Raluca Ciocianu, sotul ei ar fi retras o suma de 360.000 de dolari cash, pe baza unei procuri pe care o avea de la Sergiu Sechelariu. „Doamna Miruna a spus atunci: „Domnilor, sa nu mai faceti asemenea lucruri, ca imi produceti necazuri!”. Coco si-a pastrat 10.000 de dolari, iar restul i-a pus doamna Miruna intr-o plasa. Am iesit toti trei din banca, incepuse sa ploua si doamna Miruna s-a intors sa-si ia umbrela”, spune Raluca.

A doua vizita la Geneva
Un alt episod relatat de Raluca Ciocianu s-a petrecut la finele lui iulie 2004. Sergiu Sechelariu demisionase de la Transporturi, din cauza unor afirmatii facute in campania electorala a fratelui sau. Impreuna cu sotia sa, Violeta, si cu sotii Ciocianu, au facut o excursie in Franta si Spania, la sfirsitul lui iulie si inceputul lui august. La Paris, s-au cazat tot la Hotelul Madeleine si au stat trei zile. Intr-una din ele, Sergiu Sechelariu si Cornel Ciocianu au fost plecati. „Mi-au spus ca au fost la doamna Miruna, in Elvetia, cu trenul. Preferau sa mearga cu trenul din Franta sau Italia, pentru ca la granita nu se stampileaza pasapoartele”, explica Raluca Ciocianu. Toate aceste marturii ne-au fost facute acum citeva luni, moment din care Raluca Ciocianu a disparut fara urma. In lipsa unor documente bancare sau de calatorie, care sa confirme vizitele in Elvetia, am luat cu prudenta spusele ei, cu atit mai mult cu cit nu am mai putut-o contacta, pentru a ne lamuri citeva inconsecvente.

Si totusi, Miruna exista
Marturia Ralucai Ciocianu nu poate fi insa pusa cu totul la indoiala: Miruna chiar exista. Se numeste Miruna Ana Klaus si este vicepresedinte al sucursalei din Geneva a bancii Clariden, al carei sediu central e la Zürich. Sediul sucursalei se afla la intersectia arterelor Rue de Mont Blank si Quai de Mont Blank, pe malul riului Rhon, ce strabate Geneva. Am contactat-o ieri pe Miruna Ana Klaus si i-am solicitat sa ne descrie natura relatiilor sale cu Sergiu Sechelariu si cu Cornel Ciocianu. Intr-o romana perfecta, aceasta ne-a confirmat, din spusele Ralucai, doar faptul ca „a plecat din Romania de un sfert de veac”. Ea sustine insa ca nu-i cunoaste pe Sergiu Sechelariu sau pe Cornel si pe Raluca Ciocianu, dar nu are nici o explicatie pentru acuratetea marturiilor Ralucai in ce priveste locatia bancii si identitatea sa. Cornel Ciocianu a infirmat categoric acum doua zile, pentru „Academia Catavencu”, spusele sotiei sale, pe care le pune pe seama faptului ca aceasta ar dori sa-l santajeze in scopul de a obtine cit mai mult de la el la partaj. Ieri, Cornel Ciocianu a fost de negasit pentru „Cotidianul”, in pofida coordonatelor pe care i le-am lasat la fima sa. De asemenea, nici Sergiu Sechelariu nu a putut fi contactat, apelurile la ultimul sau numar cunoscut indicind ca are telefonul inchis. •

Instructiuni de transfer
Raluca Ciocianu a gasit printre documentele sotului ei o nota cu instructiuni de transfer a patru valute, de la Bank of New York (pentru dolari), Deutsche Bank Frankfurt (pentru euro), Banque Nationale Suisse (pentru franci elvetieni) si Barclays Bank Londra (pentru lire sterline), toate catre Clariden Bank din Zürich. In toate cazurile, acelasi beneficiar: 104657 Schatter Equities. Ea si-a copiat aceste instructiuni, dar nu a reusit sa afle semnificatia lor.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu