Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 8 mai 2007

Simpozionul International de Yoga Herculane 2007 - cateva relatari din mass media

Niciun comentariu :
Cum a vazut o parte a mass media evenimentul desfasurat zilele trecute la Baile Herculane:

Yoghinii se pregătesc de prima spirală Yang din acest an, de la Băile Herculane - ProTV

Spirala de 1 mai - ProTV

Spirala a cuprins membrii MISA veniţi din zece ţări - RealitateaTV

5.000 de adepţi MISA au participat aseară la ultima meditaţie în spirală - ProTV



Simpozionul Internaţional de Yoga, organizat de Mişcarea pentru Integrarea în Absolut, se încheie astăzi şi, conform organizatorilor, a reunit peste 6.000 de participanţi din România, Franţa, Israel, Rusia şi alte câteva ţări din Europa, transmite corespondentul AMOS News. Timp de zece zile, cât a durat simpozionul, yoghinii au participat la un program intensiv de meditaţii, câte 5-7 ore/zi, plus alte practici yoga, cele mai importante fiind trei spirale Yang- ultima în data de 6 mai. Practicanţii yoghini au încercat să intre în legătură cu diferire puteri spirituale, iar ca o premieră, aceştia susţin că au intrat în comuniune cu spiritul poporului român, francez şi altele câteva. Tabăra de la Herculane a fost şi a rămas a doua ca importanţă, pentru mişcarea MISA, după cea de la Costineşti. Toate practicile realizate aici, la Băile Herculane, sunt îndreptate pentru a-L găsi pe Dumnezeu”, transmite biroul de presă MISA.

Cu toate că la nivel naţional yoghinii nu sunt priviţi cu ochi tocmai buni- aceasta şi datorită misterului pe care voit îl lasă să-i înconjoare, localnicii de la Băile Herculane au la adresa lor numai cuvinte de laudă. Ei spun că yoghinii sunt curaţi şi civilizaţi, că nu lasă gunoaie – ba chiar fac curăţenie în locurile le care le frecventează. Şi agenţii economici spun că în această perioadă, afacerile lor cunosc un adevărat reviriment – mai ales că iarna este un sezon mort pentru staţiunea de pe Cerna.

Sursa: AMOS news

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu