Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 20 iunie 2007

Cum sa-i binecuvantezi pe cei dragi si chiar pe cei care pot sa iti doreasca raul

Niciun comentariu :
Actul binecuvantarii este prezent din timpuri stravechi in toate traditiile si culturile. Odinioara parintii acordau binecuvantarea copiilor care plecau la drum ori celor care doreau sa-si uneasca destinele prin casatorie, iar hrana, copilul nou nascut ori holdele primeau acele cuvinte ce il apelau cu sfintenie pe Dumnezeu. Astazi pentru multi dintre noi a disparut ideea ca am putea sa-i binecuvantam pe cei din jur, ea a fost inlocuita treptat, din pacate, cu cea in care binecuvantarea este numai apanajul anumitor persoane pe care uneori trebuie sa le platesti pentru a-ti oferi serviciile in acest sens.
Reinvatarea actului binecuvantarii este astazi o modalitate esentiala si extrem de simpla de chemare a lui Dumnezeu, oriunde, oricand si in orice conditii.


Profesorul Yoga Gregorian Bivolaru despre Arta Binecuvantarii


Daca doriti detalii despre cum se poate realiza o binecuvantare si ce efecte poate ea avea asupra noastra si acelor din jur, va recomandam sa lecturati O sinteză realizată pe baza conferinţelor despre Arta Binecuvântării susţinute de prof. yoga Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu