"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , » Cum sa-i binecuvantezi pe cei dragi si chiar pe cei care pot sa iti doreasca raul

Cum sa-i binecuvantezi pe cei dragi si chiar pe cei care pot sa iti doreasca raul

Actul binecuvantarii este prezent din timpuri stravechi in toate traditiile si culturile. Odinioara parintii acordau binecuvantarea copiilor care plecau la drum ori celor care doreau sa-si uneasca destinele prin casatorie, iar hrana, copilul nou nascut ori holdele primeau acele cuvinte ce il apelau cu sfintenie pe Dumnezeu. Astazi pentru multi dintre noi a disparut ideea ca am putea sa-i binecuvantam pe cei din jur, ea a fost inlocuita treptat, din pacate, cu cea in care binecuvantarea este numai apanajul anumitor persoane pe care uneori trebuie sa le platesti pentru a-ti oferi serviciile in acest sens.
Reinvatarea actului binecuvantarii este astazi o modalitate esentiala si extrem de simpla de chemare a lui Dumnezeu, oriunde, oricand si in orice conditii.


Profesorul Yoga Gregorian Bivolaru despre Arta Binecuvantarii


Daca doriti detalii despre cum se poate realiza o binecuvantare si ce efecte poate ea avea asupra noastra si acelor din jur, va recomandam sa lecturati O sinteză realizată pe baza conferinţelor despre Arta Binecuvântării susţinute de prof. yoga Gregorian Bivolaru

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu