Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 11 august 2007

Testamentul masonului de gradul 33 Florian Pittis reveleaza adevaratele sale preocupari "spirituale"

19 comentarii :
"Gata trag cortina spectacolul nostru s-a sfarsit,
nu suntem clowni, pentru cat ati platit e destul.
V-am prezentat pestisorul japonez din acvariu meditand la soarta avioanelor de tip supersonic,
V-am adus pe scena capra, fonograful, broasca blajina si inimile noastre,
Am facut intre cantece si cateva salturi mortale dar nu le-ati vazut,
Va rugam acum continuati.
In lume e-o veselie mare si ploua, ploua mereu,
Casa noastra e numai un turn subtire de hartie,
Continuati, data viitoare cand ne vedem va vom prezenta si cateva mostre de coarne de diavol.
Tuturora salut."

Acestea sunt juramintele pe care masonii racolati le-au pronuntat in fata maestrului lor:

“Promit şi jur să păstrez şi să îndeplinesc obligaţiile mele de ucenic, iar dacă le voi încălca fie să mi se taie gâtul de la o ureche la cealaltă, fie să mi se scoată limba din rădăcini, iar trupul meu să fie îngropat în nisipurile aspre ale mării” (jurământ masonic, gradul I).

“Dacă îmi voi nerespecta obligaţiile, fie ca partea stângă a pieptului să îmi fie tăiată, inima scoasă de acolo şi dată vulturilor”. (jurământ masonic, gradul II)

“…să am corpul tăiat în două, măruntaiele scoase, trupul să îmi fie ars, iar cenuşa răspândită în cele patru vânturi” (jurământ masonic, gradul III).

Cititi si Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei


19 comentarii :

  1. Atat va rog, nu dezimformati prin articolele acestea, lumea. Versurile recitate de Florian Pittis, ca incheiere la albumul "Cantece de bivuac'(adica acelea pe care le incriminati mai sus) sunt semnate de poetul petre Stoica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca e un testament cu ghilimele, publicul nu trebuie sa se sperie atat de greseala aceasta minora, cat de grozavia apartenentei, si inca cu gradul 33, la aceasta secta satanica a francmasoneriei a lui Florian Pittis... Trist, dar adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  3. omule, arata-mi o singura dovada ca masoneria e secta satanica, si te-oi crede. Pana atunci, ce rost are sa tot imprastii zvonuri fara nici un temei. Apropo, nu ma lua cu carti scoase de "fosti masoni" sau alte baliverne de genul asta. Si ce-i cu apartenenta lui Fl. Pittis la gradul 33? Si o dai in bara cu expresia "francmasoneria lui Florian Pittis".

    RăspundețiȘtergere
  4. Studiati atent sectiunea despre masonerie. Sunt acolo destule dovezi. Cum se numeste cand stai cu capul de mort pe masa la "sedinte", cand iti iei drept protectori niste "ingeri" cu copite, cand faci ritualuri de magie neagra, comanzi asasinarea adversarilor si racolezi preponderent oameni cu functii si bani?
    Ca masonii de grade mici sunt pacaliti cu tot felul de povesti si nu cunosc adevarul este un fapt incontestabil si recunoscut chiar prin "secretul masonic". De ce nu sunt buni fostii masoni? Pittis apare ca gradul 33 in armaghedonul masonic. Cititi-l!
    Si urmariti blogul nostru pentru ca vom mai publica si alte dovezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pa johnny care yogi ti se zice nu lasa gura sa castige cursa contra mintii. Nu numa ca ai dezinformat dar si ai mintit in legatura cu juramintele masonice. Nu exista asa ceva in lumea lor.

      Ștergere
  5. http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/33/Iezechiel
    1. În anul al treizecilea, în ziua a cincea a lunii a patra, când mă aflam între robi, la râul Chebar, mi s-au deschis cerurile şi am văzut nişte vedenii dumnezeieşti.
    2. În ziua a cincea a lunii a patra, în anul al cincilea ai robirii regelui Ioiachim,
    3. A fost cuvântul Domnului către mine, preotul Iezechiel, fiul lui Buzi, preotul, la râul Chebar, în ţara Caldeilor. Acolo a fost peste mine mâna Domnului.
    4. Eu priveam şi iată venea dinspre miazănoapte un vânt vijelios, un nor mare şi un val de foc, care răspândea în toate părţile raze strălucitoare; iar în mijlocul focului strălucea ca un metal în văpaie.
    5. Şi în mijloc am văzut ceva ca patru fiare, a căror înfăţişare semăna cu chipul omenesc.
    6. Fiecare din ele avea patru feţe şi fiecare din ele avea patru aripi.
    7. Picioarele lor erau drepte, iar copitele picioarelor lor erau cum sunt copitele picioarelor de viţel şi scânteiau ca arama strălucitoare, iar aripile lor erau sprintene.
    8. De cele patru părţi ele aveau sub aripi mâini de om şi toate patru îşi aveau feţele lor şi aripile lor.
    9. Aripile lor se atingeau una de alta, şi când mergeau, fiarele nu se întorceau, ci fiecare mergea drept înainte.
    10. Feţele lor? - Toate patru aveau câte o fată de om înainte, toate patru aveau câte o faţă de leu la dreapta, toate patru aveau câte o faţă de bou la stânga şi toate patru mai aveau şi câte o faţă de vultur în spate.

    Recomand calduros autorului niste lecturi clasice nu de alta ca nu doar diavolul are copite si aripi si violeaza si logica in articol. Pe langa faptul ca nici maar nu a consultat coperta albumului sa vada cine e autorul. Amatorism tentativa de manipulare :D
    ps: pariu ca nu publici asta :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mon cher anonim cred ca ori esti crunt pacalit de masoni ori esti adanc amestecat in activitatea lor malefica. In primul rand textul lui Iezechiel pe care il repeti cu obstinatie peste tot pe unde apuci, nu spune nicaieri ca ar fi vorba despre ingeri sau despre fiinte de lumina ci despre "ceva" cu 4 fete, aripi si copite aurite. Putea fi foarte bine vorba de un obiect in acel text, "copite aurite" avea si modulul lunar al lui Apollo 11. Povestea cu copitele e argumentata foarte clar in articolul "Ingerii" masoneriei au copite!! si e confirmata de filmul lui Juri Lina, care demonstreaza ca masonii sunt adoratori ai lui Lucifer, un inger cazut. Copitele ingerilor semnifica tocmai aceasta cadere in animalitate si demonism. Daca ai fi citit texte cu adevarat spirituale ai fi stiut acest lucru. Tu cum crezi ca arata ingerul tau pazitor? Daca ar avea copite... ar fi vai si amar tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai vreo dovada ca Pittis a facut vreun rau sau ca a intentionat vreodata sa faca rau omenirii? Ca daca n-ai, tot ce spui tu aici sunt vorbe... vorbe... vorbe... Nu de alta, dar mostenirea culturala nu i-o poate lua nimeni. Eu cunosc oameni ce au fost atinsi de el in cel mai bun mod cu putinta. Crezi ca toate lojile masonice au acelasi scop?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ca esti mason sau simpatizant mason n-o sa-mi pierd prea mult timp cu tine, desi as putea sa-ti povestesc multe despre pittis din viata lui intima, din teatru, despre colaborarea cu regimul securist, despre manipularea tinerilor catre directii false in perioada comunista si dupa caderea lui ceausescu. Mostenire culturala?? Ha! Si eu cunosc oameni care au fost atinsi de el insa doar fizic, in partea dorsala. Oricum cea mai buna dovada a maleficitatii sale este tot gradul 33 pe care il detinea in masonerie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te cred pe tine, yogi blogger, nu pe Anonim-ul din 4ian2011..Si apreciez ca ai fost elegant in comentarii. Eu nu o sa fiu, ca mi-e priten Platon, dar mai priten imi este adevarul. Cine l-a vazut pe Pittis in " Visul unei nopti de vara" intruchipand pe Ariel, imbracat numa în in transparent s-a lamurit de atunci.Am auzit si alte zvonuri. Mariajul si copilul au fost tarziisi foarte discrete, pe cand zvonurile espre orientarea homo a lui erau mai putin discrete . Suspect de discrete.[ E posibil sa fi fost intr-adevar un om sensibil, cu orientari bisexuale, speculat si manipulat de catre masonii, f.infiltrati in teatrul romanesc].In plus, se stie ( v. dragos Annunaki si David Icke) ca sexul homosexual anal este considerat initiatic si o poarta spre posesie atat fizica, cat si psihica . El e/ a fost practicat in multe ritualuri oculte inclusiv de Templieri la vremea lor si de masoni; insotit sau separat de ritualurile e initire S&M, practicate si azi in Universitatile Americane, in 'fratiile " tip alfa beta ganma zeta ,porti de intrare in masonerie;de vazut si blogul despre Zei, unde se vb. de sexul anal practicat de vechii rabini in temple prevazute cu orificii speciale in pereti, orificii ce se regasesc si in practica hetero a evreilor ultraortodocsi cu nevestele legiute, de data asta gaurile fiind practicate in cearceaf). Pittis a facut si lucruri bune, mersi. Am mers de vreo 2 ori la Poezia muzicii tinere si la " Cum se numeau cei 4 Beatles"...dar e foarte posibil ca popularizand Beatles,( impresar Brian Epstein) Rolling Stones, Bob Dylan (alaturi de valori romanesti e nu aveau PE ATUNCi tangenta cu illuminati) sa fi indreptat subtil numerosi tineri catre o anume zona culturala. Asa imi explic AZI de unde venea 'protectia" IMPOTRIVA nationalismului comunist ....Baietii astia de mai jos, care iau apararea lui Pittis doar din ce au vazut la suprafata, cred ca privesc prea unilateral si sufera de iluzia dorintei unui MODEL fara prihana.

      Ștergere
  9. am gasit aceste cuvinte despre florian pittis ce le spune yogi blohher: "as putea sa-ti povestesc multe despre pittis din viata lui intima, din teatru, despre colaborarea cu regimul securist, despre manipularea tinerilor catre directii false in perioada comunista si dupa caderea lui ceausescu. Mostenire culturala?? Ha! Si eu cunosc oameni care au fost atinsi de el insa doar fizic, in partea dorsala. Oricum cea mai buna dovada a maleficitatii sale este tot gradul 33 pe care il detinea in masonerie. "
    esti sigur de ce ai zis?
    siu ca acest subiect a fost deschis in 2008 dar abia acum am hotarat sa incep sa arat dovezi despre cum era pittis in realitate, cum era el ca om, ca barbat, ca sot, ca tata.
    si daca cunosti atat de bine viata intima a lui florian pittis atunci ai face bine sa vi cu dovezi ca sa susti ceea ce zici.
    pot sa va zic ca nu era asa cum il credea lumea.
    florian pittis era mult mai mult deact aparea la tv, revise sau radio. avea un suflet extraordinar si si-ar fi dat si viata pentru persoanele dragi lui.
    cat despre faptul ca era mason de rangul 33 e alta poveste.
    dar pot sa va asigur ca florian pittis nu a facut rau nimanui. ii era mila sa omoare si o musca. iar daca vorbiti despre masonerie ati face bine sa va documentati intai ce este francmasoneria si apoi sa faceti comentari de genu cum ca e o secta sau ca e ceva malefic.
    masoni nu se ascund de nimeni, ei isi fac publice intrunirile, ritualurile.ceea ce e secret la masoni sunt acele vechi secrete mostenite din generatie in generatie.
    oricum florian pittis era mult mai mult decat credeti ca era. era un om extraordinar.
    si nu mai fa comentari de genu cu partea dorsala. caci era un adevarat cavaler si un barbat, sot, tata minunat

    RăspundețiȘtergere
  10. Monsieur Yogy, nu stiu ce "grad" ai matale pe aici, dar indiferent care ar fi acela, am vreo cateva amendamente.

    1. Scrii prost, al dracu de prost. Slab, neconvingator.

    2. Stilul tau de interpretare a faptelor si interpretare a acestora ma face sa vomit, ai noroc de faptul ca sunt tare de fire.

    3. Daca tu, un neica nimeni, un coate goale, incerci sa convingi un public de faptul ca un om (care ...sub niste, vremuri a inveselit si bine-dispus acelasi public) a avut o latura "malefica", ai nevoie de mai mult de un vocabular de clasa a 3-a si tupeu de boshcau scolit in carciuma Bolta Rece.

    4. Cati ani ai studiat masoneria? Cat de departe ai ajuns in studiul tau? Cator masoni le-ai luat un interviu? Cat de informat esti in privinta ierarhiei masonice?

    Prietene, stai chill.

    P.S. 1 - Spre disperarea ta, te informez ca nu am fost, nu sunt si nu intentionez sa devin membru a vreo unei Loje. (nu imi propune sa devin yogin, sa nu te puna dracu`)

    P.S. 2 - Din respect pentru cititorii acestui site si din dispretul fata de incercarea ta de a denigra un om care a facut cinste acestei tari, nu voi posta anonim.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bai, degeaba va certati voi caci yogi blogger oricum are dreptate. Va sfatuiesc sa va informati mai bine despre masonerie si francmasonerie si sa nu postati despre lucruri pe care nu le cunoasteti.De 16 ani eu ma documentez despre aceste doua ordine si fac tot posibilul sa informez publicul nestiutor despre ele, despre illuminati si despre Noua Ordine Mondiala (New World Order) caci ambele, masoneria si francmasoneria, fac parte din acesti illuminati si din planul acestei noi ordini.Asa ca va rog sa va documentati si voi la fel ca mine despre Florian Pittis si ce facea el in realitate pentru a afla adevarul despre oamenii ce conduc lumea din umbra si pentru a nu va mai trai vietile cu ochii inchisi si a va lasa condusi ca o turma de oi.Va rog sa va deschideti larg ochii si sa realizati ca totul este fals in lume, iar adevarul trebuie sa-l descoperiti voi pentru ca nimeni nu va va ajuta. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA ARATE CALEA CEA DREAPTA!

    RăspundețiȘtergere
  12. dar voi yoghinilor ce sunteti? maestrii ai iluzionismului, vedeti ca ordinele astea III, 9, XX de pe taramurile voastre sa nu si aiba obarsia.PITIS A FOST UN OM, ATAT! daca vreti sa demonstrati ceva, demonstrati orice in mod constructiv, nu denigrati suflete, spirite! aveti tehnicile voastre asa ca vedeti va de ale voastre, de nirvana! oricum sunteti doar o manusa a NEW AGE ului!si am pretentia sa nu fiu contrazisa pt ca am studiat mai mult ca amatorii de publicistica!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ba o sa va contrazic.
    Daca ati fi studiat cu adevarat ati fi aflat ca prostia asta de new age este veche de maxim 200 de ani in timp ce yoga are o vechime de circa 5000 de ani. Sa spui despre yoga ca este o practica new age e ca si cum ai spune despre Iisus Hristos ca s-a inspirat din Daniel Ciobotea. In plus aberatia newagista este o creatie masonica!

    Citez din cartea Clubul Bilderberg. Stăpânii lumii download de aici

    TEXTELE MASONICE ESENŢIALE ALE SATANISMULUI
    Pentru a înţelege caracterul religiei unice pe care masonii vor s-o răspândească în lume, religie identificată de mulţi cu mişcarea New
    Age, e important să analizăm întâi mesajul unor texte masonice cheie, din care derivă aspectele de bază ale noii doctrine.
    Dumnezeul acceptat de către masonii iniţiaţi este aşa-numitul Mare Arhitect al Universului, care nu-i un Dumnezeu personal şi concret; poate fi unul creştin, budist, evreu, panteist ori musulman, după credinţa fiecăruia. Masonii îl definesc ca pe un soi de energie universală, şi apare reprezentat simbolic în litera G de pe stemele şi stindardele lor. Acest Dumnezeu a fost identificat de către Albert Pike şi adepţii săi cu Lucifer, atunci când au reluat şi introdus în SUA Ritul Scoţian Vechi şi Acceptat de masonerie.
    în Moralitate şi dogmă (Morals and Dogma), Pike expune ritualul masonilor iniţiaţi în vederea obţinerii gradului 19, care sună astfel:

    „în Ierusalimul Ceresc, domneşte lumina primitivă; Oraşul Luminii se va impune în faţa Oraşului întunericului". Şi continuă: „LUCIFER,
    Purtătorul Luminii! Numele ciudat şi misterios dat Spiritului întunericului! Lucifer, Fiul Dimineţii! Oare el poartă Lumina, şi, cu strălucirile ei, orbeşte sufletele slabe, senzuale ori egoiste? Nu vă îndoiţi de acest lucru! Fiindcă tradiţiile sunt pline de revelaţii şi inspiraţii divine; iar inspiraţia nu este nici a unui ev, nici a unei credinţe. Platon şi Filon erau şi ei inspiraţi". După interpretarea lui Ricardo de la Cierva, „Pike foloseşte cuvântul Lucifer ca sinonim al Satanei, şi ne spune că Lumina Masonică, a celei de-a Patra Coloane, a masoneriei invizibile, este lumina lui Lucifer, lumina Satanei".
    Iniţiatului i se va dezvălui treptat, pe măsură ce atinge treptele gradelor, secretul masoneriei, care constă în aflarea faptului că lumina îl salvează de lumea întunericului, a beznei; fiindcă bezna este, printre altele, absenţa cunoaşterii, în care rămân neiniţiaţii. Această lumină nu-i alta decât cea a lui Lucifer, a Satanei. Pentru illuminati, Lucifer este Dumnezeu, iar lisus un imitator. La fel cum pentru creştini Satana este imitatorul lui lisus, cum bine a spus jurnalistul Andreas Faber-Kaiser. în opinia masonilor, această lumină este o forţă creată în vederea binelui, dar care poate fi utilizată şi în vederea răului, căci i se atribuie Satanei un semn pozitiv: acela de a fi un instrument al libertăţii şi voinţei libere. Faptul că masonul poate acţiona liber, folosind forţa lui Lucifer, ca şi spiritul luminii şi adevărului, înseamnă că el poate duce la bun sfârşit orice acţiune, chiar dacă aceasta pare perversă aprioric, deoarece acţiunile rele se dovedesc a fi bune prin înţelegerea pe care o oferă spiritul luminii, în practică, această concluzie poate însemna că e bine ca anumiţi oameni să moară ori să flămânzescă, pentru ca alţii să trăiască în exces. Mai înseamnă şi că, pentru ca o elită globală să-şi arate puterea garantată de bogăţia infinită, de miliarde de euro, multe persoane trebuie să sufere de foame şi să fie exploatate. Aşa afirmă şi Albert Pike în Moralitate //' dogmă (Morals and Dogma):
    „Frecvent, un om sau mai mulţi trebuie să fie sacrificaţi, în sens obişnuit, pentru bunăstarea tuturor ...".

    Pittis a fost doar un om dar si un mason de grad 33 care stia toate grozaviile de mai sus si a tacut in loc sa spuna adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  14. F interesante juramintele pt grad 1 si 2. Le puteti vedea in executiile ISIS (manipulati de "papuasi", deci de credinciosi in vechii zei sacrificiali) si in filmele "horror" ale pauasilor de la Hollywood
    smulsul limbii din radacina poate fi vazut in sezonul 2 ( 3???) din Urzeala Tronurilor film iluminatti- satanisto- masonic pe fata ( unde apar si incestul, canibalismul ,omoratul , arderea si sau mancarea copiilor, reptilianismul, programarea tip MK ultra in mod repetat)
    Multumesc site-ului pt asta cu juramantul masonic
    Mentionez ca NU sunt crestin,budist animist sau satanist, nici simpatizant al lui Grig Bivolaru.Sunt cam agnostic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca Pittis a fost mason. Avea un text " sfarsitul nu-i aici". Dar nu imi vine sa cred ca ajunsese la gradele superioare, rezervate marilor papusari dispusi sa puna in practica nenorociri sacrificiale. Oricum, traind si dupa 1989, putea afla grozaviile citind texte ANTI masonice.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ceva despre influentei iudeilor in Masonerie puteti spune ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Albert Pike - Al III-lea Razboi Mondial.
    2017 - tensiunile dintre crestini si musulmani au atins cote maxime. Planurile masonilor sunt ca niciodata atat de usor de observat. Primaverile arabe, destabilizarea multor tari din zona de Nord a Africii, la granita cu UE, crearea de conflicte pentru a crea premisa mutarilor masive de populatii in sanul Europei, metisare, progresism, anarhie, rasturnarea scarii valorilor, cenzura,...etc. Daca si acum ne mai indoim de scrisoarea lui Pike, suntem cam praf.

    RăspundețiȘtergere