Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 aprilie 2008

''Ingerii'' masoneriei au copite!!

Niciun comentariu :
De anul acesta, masonii au decis să acorde zilei de 12 martie o semnificaţie proprie. Căci pe 12 martie 2008 Marea Lojă Naţională din România a primit recunoaşterea masonică supremă din partea Marii Loji Unite a Angliei (United Grand Lodge of England - UGLE), supranumită şi Loja Mamă a Lumii. In imaginea de mai jos aveti faxul, postat pe site-ul masonilor romani, care confirma recunoasterea facuta in graba inaintea intrunirii lojilor NATO la Bucuresti.

Ce fel de organizatie este loja mama putem observa studiind sigla UGLE - United Grand Lodge of England. Putem vedea foarte clar cei 2 "ingeri" protectori, care sunt de fapt demoni, avand copite in loc de picioare. Amanunte gasiti si in articolele yogaesoteric: Trei dovezi de netăgăduit că francmasoneria este o sectă satanică si Istoria masoneriei române 1997- 2008. Pentru alte detalii despre istoria masoneriei va recomandam filmul lui Juri Lina "Luciferienii - emisarii lui Jabulon", din care puteti afla originile si legaturile masoneriei cu templierii, illuminati, comunismul, socialismul, kabala, magia, satanismul si subjugarea omenirii intr-o dictatura globala.


Juri Lina este autorul unor cărţi cu dezvăluiri fulminante despre francmasonerie. El s-a născut în 1949 în Estonia, pe atunci parte din Uniunea Sovietică. A lucrat ca ziarist, dar datorită investigaţiilor sale a fost luat în vizor de KGB şi i s-a interzis să mai practice jurnalismul. A emigrat în Suedia în 1979, unde locuieşte şi în prezent.

Cititi si Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu