"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , » ''Ingerii'' masoneriei au copite!!

''Ingerii'' masoneriei au copite!!

De anul acesta, masonii au decis să acorde zilei de 12 martie o semnificaţie proprie. Căci pe 12 martie 2008 Marea Lojă Naţională din România a primit recunoaşterea masonică supremă din partea Marii Loji Unite a Angliei (United Grand Lodge of England - UGLE), supranumită şi Loja Mamă a Lumii. In imaginea de mai jos aveti faxul, postat pe site-ul masonilor romani, care confirma recunoasterea facuta in graba inaintea intrunirii lojilor NATO la Bucuresti.

Ce fel de organizatie este loja mama putem observa studiind sigla UGLE - United Grand Lodge of England. Putem vedea foarte clar cei 2 "ingeri" protectori, care sunt de fapt demoni, avand copite in loc de picioare. Amanunte gasiti si in articolele yogaesoteric: Trei dovezi de netăgăduit că francmasoneria este o sectă satanică si Istoria masoneriei române 1997- 2008. Pentru alte detalii despre istoria masoneriei va recomandam filmul lui Juri Lina "Luciferienii - emisarii lui Jabulon", din care puteti afla originile si legaturile masoneriei cu templierii, illuminati, comunismul, socialismul, kabala, magia, satanismul si subjugarea omenirii intr-o dictatura globala.


Juri Lina este autorul unor cărţi cu dezvăluiri fulminante despre francmasonerie. El s-a născut în 1949 în Estonia, pe atunci parte din Uniunea Sovietică. A lucrat ca ziarist, dar datorită investigaţiilor sale a fost luat în vizor de KGB şi i s-a interzis să mai practice jurnalismul. A emigrat în Suedia în 1979, unde locuieşte şi în prezent.

Cititi si Originile Masoneriei releva caracterul satanic al organizaţiei

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Va rugam sa folositi un limbaj decent si sa evitati diversiunile sau formularile manipulative, discriminatorii. In caz contrar comentariul dumneavoastra ar putea sa nu fie acceptat pentru publicare. Va multumim pentru intelegere.