Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 12 septembrie 2007

Preoti, jandarmi si securisti colaboreaza excelent pentru anihilarea unui protest antimasonic

2 comentarii :
Credeati ca masoneria nu exista? Iata o dovada ca ea este prezenta in viata noastra de zi cu zi mai ales la evenimentele importante precum alegerea noului patriarh. Se pare ca masonii se tem de coagularea unor proteste impotriva lor.

Dealul Patriarhiei, ziua alegerii noului Patriarh, 12.09.2007. Ora 15.30. Cativa tineri ridica un banner cu inscriptia “Fara masonerie la patriarhie”. Seful dispozitivului de jandarmi intervine aproape imediat solicitandu-le sa il coboare.

Cateva minute mai tarziu, tinerii sunt abordati de “baieti” in civil (incercuiti cu negru) care il “salta” (la indicatia unei fete bisericesti, cu barba, incercuita in a doua fotografie) pe unul dintre cei care tineau bannerul, il baga intr-o masina fara insemne cu nr. B 31 ANJ si il duc intr-o directie necunoscuta.

Ora 17.00. Din dispozitia organizatorilor, in curtea Patriarhiei nu se mai poate intra decat cu legitimatie (?!), desi este teritoriu public. Credinciosii veniti la biserica sunt intorsi din drum.

Articol si imagini Altermedia: Patriarhia, baza militara?

2 comentarii :

  1. Este intr-adevar ceva necurat la mijloc. Oamenii aceastia controleaza aproape toate organizatiile si toate institutiile din Romania. Scoala voastra spirituala este probabil una dintre putinele "organizatii" care inca rezista neatinsa de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu controleaza nimic. Masonii se bazeaza pe intimidare, santaj, dorinta de castig si parvenire. Si pe dosarele de la secu.

    In realitate ei sunt controlati...

    RăspundețiȘtergere