Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 17 septembrie 2007

ROMÂNII EXPUŞI RADIAŢIILOR EMISE DE ANTENELE GSM

Un comentariu :
Antenele GSM sunt amplasate haotic, fără a avea autorizaţiile necesare, legislaţia din ţara noastră fiind extrem de permisivă în acest sens. Totodată, densitatea de putere a câmpului electromagnetic permisă le legislaţia românească este de nouă ori mai mare decât media din celelalte ţări. Acestea sunt doar câteva dintre concluziile Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din România, în urma campaniei naţionale de conştientizare a pericolelor generate de utilizarea excesivă a telefoniei mobile şi de amplasare haotică a antenelor GSM, anunţă Gardianul. După 17 luni de cercetări în acest domeniu, APC a constatat că, din cele 80 de primării cărora li s-a solicitat să realizeze o hotărâre de consiliu prin care să se reglementeze amplasarea raţională a antenelor GSM, doar două dintre ele, Aiud şi Orăştie, au luat măsuri în acest sens. Potrivit normelor europene, antenele GSM trebuie amplasate la o distanţă de 200 de metri faţă de locuinţe şi la 500 de metri faţă de spitale, unităţi de geriatrie şi unităţi de învăţământ.

Proprietarii din blocurile de locuinţe nu sunt informaţi în legătură cu consecinţele închirierii terasei pentru amplasarea unor antene GSM, cum ar fi cazul celor care au afecţiuni medicale ce necesită proteze cardiace-pacemakers, defibrilatoare implantabile, proteze auditive etc. De asemenea, decizia amplasării atenelor GSM nu se ia în cadrul unei Adunări generale a Asociaţiei de proprietari. Chiriile lunare încasate de asociaţiile de proprietari de la operatorii de telefonie mobilă variază între 300 şi 500 de euro, iar contractele se încheie pe o perioadă de 10 ani cu posibilitatea prelungirii pentru aceeaşi perioadă. În Capitală, peste 600.000 de persoane sunt expuse radiaţiilor electromagnetice generate de antenele GSM amplasate atât în cele 42 de staţii, cât şi între acestea, durata medie a expunerii zilnice variind între 15 minute şi 60 de minute.
http://www.antena3.ro/

Cititi si: Telefoanele mobile altereaza ADN-ul uman, provocand cancer si infertilitate

Un comentariu :

  1. Nu stiu in aiud care a fost situatia, dar in Orastie va spun sigur ca cei de la Consiliu sunt trantori; habar nu au de functia pe care o exercita.....si o astfel de hotarare se poate ataca si castiga....si despagubirile aferente care vor fi suportate de municipalitate nu sunt deloc mici...asa ca stati calmi si nu va jucati cu focul. Nici un doctor sau inginer nu poate sa afirme si sa isi asume responsabilitatea spuselor ca aceste ANTENE chiar dauneaza.

    SI acum voi PRESA, ce ati mai scrie in fiecare zi; faza e ca cine publica astfel de articole, sa fie demn si sa renunte la mobilul care in are in buzunar.

    RăspundețiȘtergere