Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 4 decembrie 2007

O nouă performanţă în Gardianul. 132 de greşeli în numai… 80 de rânduri!!!

Niciun comentariu :
de Maria Nicola şi George Preda /yogaesoteric

Numai 80 de rânduri. Atât are în versiunea electronică articolul publicat de Gardianul în 24 noiembrie 2007 sub titlul „MISA, adepta practicilor satanice. Istoria unei secte, între doctrinele de tip nazist şi fanteziile sexuale aberante” semnat de Ioana Theodoru. În aceste 80 de rânduri, autoarea reuşeşte să facă nu mai puţin de 132 de greşeli, care oscilează între inepţii şi prostiuţe datorate inculturii, între minciuni gogonate şi exagerări grosolane, între erori de documentare şi greşeli de limba română. Pentru acest articol, Ioana Theodoru şi redacţia Gardianul merită cu prisosinţă îndoielnicul Premiu Special pentru CEL MAI ABERANT ARTICOL ORIGINAL SCRIS VREODATĂ DESPRE MISA. Spre deosebire de trendul general în campaniile furibunde anti-MISA, acest articol reuşeşte să aducă în discuţie idei noi. Unele aberaţii sunt chiar premiere absolute, cum ar fi aşa-numitul motto al MISA, motto care în realitate este inventat de Gardianul.

Articolul din Gardianul necesită o analiză detaliată, pentru că este emblematic pentru campania de manipulare a opiniei publice împotriva MISA. În plus, articolul “scapă” şi nişte informaţii cheie, privind cine sunt cei care orchestrează această campanie şi ce îi deranjează pe ei la MISA. În analiza noastră, am procedat prin numărarea erorilor, ele fiind mult prea abundente pentru a putea fi ignorate cu seninătate. Practic este mult mai dificil, dacă nu imposibil, să găsim ceva corect şi adevărat în acest articol, de aceea vom adresa pe rând toate afirmaţiile din articol şi vom comenta articolul integral. Toate erorile din acest text - demascate se regăsesc într-un articol amplu pe www.yogaesoteric.net.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu