Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 februarie 2008

Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001

Niciun comentariu :
Yogaesoteric a publicat recent un articol sinteza excelent, in doua parti, despre marea înşelătorie a aşa-ziselor atentate teroriste din 11 septembrie 2001. A doua parte a articolului ce desemneaza evenimentele din 11 septembrie ca fiind "Semnul asaltului final pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale a francmasoneriei", o puteti lectura aici.

Faptul ca a avut loc o conspiratie in toata regula a unor servicii secrete (si ca nu e vorba doar de o "teorie" a conspiratiei) a fost confirmat si de actuali sau fosti inalti oficiali europeni.

Christine Boutin, ministrul Locuintelor in guvernul francez, intrebata despre implicarea Administratiei Bush in atentatele care au doborat Gemenii din New York, a raspuns: "Este posibil"! Boutin este primul inalt oficial francez care pune sub semnul intrebarii teoria oficiala, care atribuie Al-Qaeda atentatele din 11 septembrie 2001.


Christine Boutin este colega de partid cu Nicolas Sarkozy, presedintele pro-american al Frantei.

De asemenea, fostul presedinte italian, omul care a revelat existenta operatiunii "Gladio"- Francesco Cossiga - si-a facut recent publice opiniile privind evenimentele din 11 septembrie, afirmand in cel mai respectat ziar italian ca atacurile au fost conduse de catre Mossad si CIA si ca toate Serviciile secrete din lume stiu aceasta.

Cossiga a fost ales Presedinte al Senatului italian in iulie 1983, pentru ca apoi sa castige alegerile pentru presedintia tarii in 1985. Cossiga a castigat respectul partidelor din opozitie dovedind ca este o specie aparte - (un politician onest) si a condus Italia timp de 7 ani, pana in anul 1992.

Tendinta lui Cossiga de a spune ceea ce gandeste a deranjat lumea politica italiana si el a fost fortat sa isi dea demisia dupa ce a revelat existenta operatiunii "Gladio" (o retea de Servicii Secrete care in timpul anilor '60, '70 si '80 s-a ocupat de atentate pe tot cuprinsul Europei), precum si rolul pe care aceasta l-a jucat in inscenarea de la 11 septembrie.

Revelatiile lui Cossiga au condus in anul 2000 la o investigatie parlamentara a retelei "Gladio", care a scos la lumina dovezi ce arata ca atacurile teroriste erau in fapt supravegheate si concepute de Serviciile Secrete americane .

In martie 2001, agentul Gladio - Vincenzo Vinciguerra a declarat in timul unei marturii sub juramant: "Misiunea noastra era sa atacam civili, femei, copii, oameni nevinovati, oameni necunoscuti, care nu aveau nici pe departe vreo legatura cu nici un fel de joc politic. Motivul era simplu: a forta populatia sa apeleze la Stat pentru a cere cresterea si imbunatatirea securitatii."

Noile revelatii ale lui Cossiga au aparut in cel mai vechi si mai popular ziar italian,"Corriere della Sera". Iata ,mai jos o scurta traducere :

"S-a presupus ca [Bin Laden] s-ar fi confesat despre atacul Qaeda asupra Turnurilor gemene din New York din Sepembrie 2001, pretinzandu-se a fi autorul acestui atac, cand de fapt toate Serviciile Secrete din America si Europa stiu prea bina ca dezastruosul atac a fost planuit si realizat de CIA si de Mossad cu ajutorul lumii Sioniste, pentru a pune sub acuzatie Tarile Arabe si a determina Puterile Occidentale sa participe in lupta din Irak si Afganistan."

Cossiga si-a exprimat mai intai dubiile in privinta evenimentelor din 11/9/2001, iar Webster Tarpley il citeaza in cartea sa: "Capul atacului trebuie sa fi fost o minte sofisticata, ce avea la indemana mijloace diverse, nu doar recruti kamikaze fanatici, ci si personal foarte specializat in astfel de actiuni. Adaug un singur lucru: atacul nu ar fi putut fi realizat fara o infiltrare in personalul de securitate a zborurilor si radar."

Venind din partea unui fost sef de stat foarte respectat, afirmatia lui Cossiga, conform careia atacurile din 11 septembrie au fost sprijinite din interior si ca acesta este un lucru binecunoscut de catre toate agentiile globale de inteligenta, este foarte putin probabil ca va fi publicata de vreun mijloc media, pentru ca, asemeni altor sute de fosti angajati ai Guvernului, Armatei, Fortelor Aeriene, profesori, intelectuali el nu poate fi marginalizat punandu-i-se eticheta de sustinator al "Teoriei" Conspiratiei.

Surse:
http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1054325-declaratie_soc_unui_ministru_francez_posibil_bush_fie_originea_atentatelor_din_11_septembrie_video.htm
http://www.prisonplanet.com/articles/december2007/120407_common_knowledge.htm
http://www.corriere.it/politica/07_novembre_30/osama_berlusconi_cossiga_27f4ccee-9f55-11dc-8807-0003ba99c53b.shtml
http://www.adevarul.ro/articole/italia-a-fost-la-un-pas-de-a-fi-atacata-de-nato/337884

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu