Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 21 februarie 2008

Lovitura de teatru pe plan international: efectul Kosovo atinge Israelul

Niciun comentariu :
Declararea independentei Kosovo este inca un pas catre dorita Noua Ordine Mondiala, o contributie a guvernului mondial invizibil, prin oamenii sai cu putere de decizie implantati in conducerile NATO, SUA, UE si a altor organisme internationale. In nebunia lor de a stapani si controla intrega lume, masoneria mondiala aplica regula "La ordine prin haos!" si agita butoiul cu pulbere al Europei - Balcanii si in special fosta Iugoslavie - pentru a crea noi conflicte, noi razboaie, si deci ocazia pentru aplicarea unei legi martiale la nivel global, dupa haosul generat de razboi. S-a scris mult in presa despre faptul ca acesta declaratie de independenta va infierbanta mintile multor nationalisti doritori de separatism in Spania, Romania, Transnistria, Osetia, Cipru, etc.

Aceasta actiune are insa un adevarat efect de bumerang lovind chiar in statul cel mai apropiat de interesele si manevrele statelor implicate in realizarea Noii Ordini Mondiale - Israelul - zona a carei fierbere pana acum parea a fi sub control datorita zidului de tip "apartheid" construit cu banii Bancii Mondiale, ce inconjoara si izoleaza palestinienii din zonele ocupate. Iata ca acum Palestina ia in considerare proclamarea unui stat independent. Un conflict in acesta zona cred ca nu era si nu este pe placul artizanilor dictaturii mondiale masonice. Bineinteles ca nu e de dorit un conflict nici in aceasta zona si nici in alta zona, pentru ca orice conflict este in beneficiul celor care detin parghiile si puterea si care urmaresc sa detina puterea absoluta si controlul absolut.

Oare cei care au recunoscut independenta Kosovo vor recunoaste la fel de usor si independenta Palestinei?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu