Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 11 martie 2008

Asasinate masonice la vedere

Niciun comentariu :
Acum cateva zile, mass media anunta crearea unei loji masonice a membrilor fortelor care asigura siguranta familiei regale britanice, numita chiar "Loja Resedintei Casei Regale". Martin Short, autorul cartii "Inside The Brotherhood", ce a fost ecranizata intr-un documentar cu 6 episoade, in care sunt expuse practicile masonice in Marea Britanie, de inflitrare in toate institutiile guvernamentale, armata, politie, in biserica si organizatii caritabile, si de realizare a controlului acestor institutii prin crearea unei ierarhii paralele, prin santaj, amenintari si asasinate, spune ca "acesta este un moment catastrofic pentru a deschide o asemenea loja, avand in vedere problemele carora le face fata in prezent familia regala". Loja anunta ca va recruta personal si din alte resedinte regale inclusiv din castelul Windsor, Clarence House si St James's Palace.

O sursa din interiorul palatului declara ca personalul este consternat si pe buna dreptate, se teme ca o multime de afaceri vor fi conduse acum din spatele usilor inchise, pentru ca personalul care nu adera la francmasonerie, sa nu poate interveni. Exista si ingrijorarea ca apartenenta la masonerie va fi un criteriu pentru promovare sau ramanere in serviciu.

La nici cateva zile, BOOOM, apare alta stire, aparent fara legatura cu prima: Seful echipei care asigura securitatea locuintei de familie a Camillei, sotia printului Charles, situata in Wiltshire, Marea Britanie, a fost descoperit mort. Se pare ca este vorba de o sinucidere, potrivit telegraph.co.uk. Sergentul Fuller, un ofiter experimentat care a lucrat in cadrul politiei din Wiltshire, s-a impuscat cu propria arma, potrivit autoritatilor. Intamplator Ducesa de Cornwall si printul de Wales, se aflau intr-o croaziera de 10 zile in Caraibe, cand au fost informati despre moartea sergentului. Ducesa s-a declarat "profund socata".

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu