Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 19 martie 2008

Cat timp mai avem pana cand oamenii vor fi inlocuiti de roboti?

Niciun comentariu :
Tehnologia avanseaza pe zi ce trece. Nici nu mai suntem atenti cand ni se spune ca un creier molecular artificial de dimeniuni minuscule a fost capabil sa coordoneze cu succes 8 nano-roboti simultan, si ca in curand noua tehnologie ar putea fi incorporata in computere.

Ceea ce urmeaza sa vedeti in imaginile de mai jos s-ar putea sa puna multa lume pe ganduri mai ales ca este vorba de o tehnologie dezvoltata in scopuri militare, ce ar putea fi echipata cu armament.


BigDog este cel mai avansat robot patruped de pe pamant care merge, alearga, urca pe teren accidentat, si poate cara greutati de pana la 150 de kg. Realizat de catre Boston Dynamics si finantat de Agentia de cercetare pentru Aparare (the Defense Advanced Research Project Agency - DARPA), robotul are dimensiunea unui magar, este alimentat de un motor pe benzina si are picioare articulate ca un animal. Computerul sau gestioneaza dinamica comportamentului, pentru a-l ajuta sa-si mentina echlibrul, directia, puterea. Contine senzori de pozitie, presiune, greutate, contact, un giroscop laser si un sistem de vedere stereoscopica, precum si alti senzori de control intern.

Nebunia cercetatorilor de a crea clone umane, roboti, computere cu rol de a inlocui creierul uman sau omul cu totul, nu fac decat sa alieneze si mai mult rasa umana si asa destul de robotizata si mentinuta pe un nivel inferior. Omul reuseste astazi sa-si foloseasca cel mult 5-10% din capacitatile creierului sau, si in aceasta situatie exceptionala, de regula este considerat un geniu. Directia de dezvoltare a societatii actuale este data de cei care incurajeaza pe fata sau din umbra, doar acest gen de tehnologizare si robotizare, in detrimentul cercetarilor, explorarii si dezvoltarii capacitatilor imense ale creierului si ale organismului uman. Iar acest lucru se face pentru ca cei care manipuleaza societatea actuala stiu ca oamenii, spre deosebire de roboti, au capacitatea de a se trezi si de a realiza hipnoza colectiva in care se afla, iar atunci cand se trezesc nu mai pot fi pacaliti.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu