Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 18 martie 2008

Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii - articol Financial Times

Niciun comentariu :

Batalia de la Waterloo. Moartea a 6 presedinti americani. Succesul lui Adolf Hitler. Deflatia in economia japoneza, criza financiara din 1997-1998 si chiar distrugerea mediului in lumea dezvoltata. Intr-un nou best-seller chinezesc, Razboiul Monedelor (Currency Wars), aceste evenimente disparate ce acopera 2 secole au o singura cauza: controlul emiterii de moneda, de catre dinastia bancara Rothschild, de-a lungul istoriei.

Chiar si astazi, sustine autorul Song Hongbing, Rezerva Federala Americana (US Federal Reserve) ramane o papusa a unor banci private fidele ominprezentilor Rothschild. In China, care se afla in mijlocul unor indelungi dezbateri despre deschiderea propriei economii la presiunile SUA, cartea a devenit un succes de masa si este citita chiar si la nivelele inalte ale guvernului si afaceristilor. “Cativa executivi ai unor companii m-au intrebat daca asta este in intregime adevarat" spune Ha Jiming, economistul sef al China International Capital Corp, cea mai mare banca locala de investitii.

Editorul cartii, o companie de stat a a grupului CITIC, a declarat ca Razboiul monedelor s-a vandut in circa 200.000 de copii si estimeaza circa alte 400.000 de copii pirat in circulatie. Song, un consultant in IT si istoric amator care a trait in SUA din 1994, rezident in Washington, spune ca interesul sau a fost starnit de dorinta de a afla sursa crizei asiatice din 1997. Dupa ce a inceput sa posteze descoperirile sale pe un blog, prietenii i-au sugerat sa gasesca un editor pentru a publica o lucrare mai elaborata. El se declara surprins de succesul cartii sale. "Niciodata nu mi-am imaginat ca ar putea fi atat de fierbinte si ca lideri de varf o vor citi", a spus in cadrul unei lansari din Shanghai. "Oamenii in China sunt foarte nervosi in legatura cu ceea ce se intampla pe pietele financiare insa ei nu stiu cum sa trateze pericolele reale. Aceasta carte le da cateva idei."

Lucrul care l-a socat cel mai tare a fost descoperirea ca Fed (Rezerva Federala Americana - US Federal Reserve) este o banca cu actionariat si conducere private. "Nu mi-am imaginat ca o banca centrala ar putea sa fie o institutie privata". Rezerva Federala Americana se defineste ca fiind "un amestec neobisnuit de elemente publice si private". In timp ce guvernatori sunt numiti de catre Presedintele SUA, bancile private detin actiuni in cele 12 banci regionale ale Rezervei Federale. Song ignora rolul guvernatorului si sustine ca functiile cheie ale Fed sunt controlate de 5 banci private, precum Citibank, care au o "stransa legatura" cu familia Rothschild.

Sursa: Financial Times: Chinese buy into conspiracy theory by Richard McGregor

Cititi si:
O societate secreta chineza ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare planetara
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Situatie critica la banca Bear Stearns, indicii Bursei din New York scad, discursul lui Bush asupra starii economiei nu induce optimism
Panica si degringolada pe pietele financiare internationale
Rusia: Temeri privind o potentiala criza de lichiditati in sistemul bancar
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni
Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu