Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 14 martie 2008

Detalii despre scrisoarea lui Vanghelie catre yoghinii MISA

Niciun comentariu :
Pentru ca a facut multa valva in mass media, se cuvine sa amintim adevarata istorie a acestei extrem de umoristice scrisori. Povestea pe care Cotidianul a descoperit-o recent si care a devenit atat de renumita, este de fapt veche de cate luni bune, insa probabil a fost scoasa abia acum la lumina datorita campaniei electorale si luptelor interne din PSD. Pentru ca ziaristii de la Cotidianul nu au precizat clar, trebuie spus ca scrisoarea receptionata la mai multe sedii si asezaminte locuite de yoghini a fost publicata pentru prima oara de catre site-ul yogaesoteric.net in articolul Reflecţii electorale în ton voios. Fumigena MISA, din nou la rampă pe data de 28 noiembrie 2007.

Cititi si:
Un posibil raspuns pentru Marian Vanghelie
Stenogramele PSD demonstrează iar Marian Vanghelie confirma ca diversiunea din martie 2004 contra MISA a fost realizata la ordinul lui Adrian Nastase
Contrafacerea dosarelor MISA - Gregorian Bivolaru
18 Martie 2004 - Abuzuri si persecutii impotriva lui Gregorian Bivolaru si a MISA
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu