Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 20 martie 2008

Din nou despre Adrian Nastase

2 comentarii :
Dupa primul articol pe blogul sau in care se tanguia si se victimiza dand vina pe MISA pentru propriul esec politic, Adrian Nastase revine astazi cu un nou articol. Probabil ca dupa ce a citit articolul bascalios din Cancan si reactiile ironice ale presei s-a gandit s-o dea la intors si sa salveze cumva gafa:

Din nou despre MISA
martie 20, 2008 by nastase

Comentariul meu anterior despre MISA a fost, se pare, prea succint si a generat unele neclaritati. Am vrut sa atrag atentia asupra unui articol de ziar, care confirma atitudinea MISA. Nu mi-am insusit comentariile referitoare la metodele utilizate si la efectele lor. Eu am avut in vedere, cum am mai spus si cu alte ocazii, nu “mediatiile” membrilor sai, a caror valoare nu o judec, ci ACTIUNILE lor in plan politic. Din informatiile pe care le am, unii dintrte ei au fost in echipa de sprijin pentru Basescu, facand propaganda pentru el, mergand pe teren pentru a convinge cat mai multe persoane sa-l voteze, aducand oameni la vot la Gara de Nord si in diferite locuri din tara.. In 12 decembrie, se pare ca un numar destul de mare dintre ei intentionau sa blocheze Piata Universitatii, si sa declanseze manifestatii de strada, pe modelul de la Kiev, daca nu s-ar fi anuntat un rezultat favorabil lui Basescu. Ministerul de interne va putea candva, sper, sa dea mai multe detalii. La asta m-am referit. La actiunile lor concrete, cu valoare electorala. Cine din administratie a dorit sa transforme MISA intr-un adversar pentru mine in campania electorala - din prostie sau deliberat - imi este greu sa va spun. In ceea ce priveste rolul si forta mintii, transmiterea energiilor pozitive sau negative putem discuta altadata. In ceea ce-i priveste pe cei care se prefac a nu fi inteles trimiterea mea la articol doar pentru a confirma situarea MISA pe postura de adversar in campania electorala, am sa fac o “meditatie” si o sa ma concentrez pentru a le transmite, pe flux energetic, interpretarea corecta!

Recomandarea noastra pentru domn Nastase este o cura cu oua de prepelita, care este renumita pentru efectele miraculoase ale acestui aliment utilizat in tratarea a numeroase afectiuni:

- Imbunatatesc functionarea cordului
- Au un efect pozitiv in tratarea bolilor de rinichi si ficat
- Imbunatatesc digestia, regleaza aciditatea gastrica
- Improspateaza si imbunatatesc memoria
- Au un rol deosebit de important in cresterea si dezvoltarea copiilor
- Revitalizeaza organismul indiferent de varsta.

Cura de 120 de oua se administreaza in 25 de zile astfel:

- In prima zi - 3 oua
- In a doua zi - 3 oua
- In a treia zi - 4oua
- In a patra zi - 5 oua
- In continuare pana in a-25-a zi - 5 oua

Ouale se beau crude dimineata pe stomacul gol prin inteparea in dreptul camerei de aer sau frecarea cu putin zahar la care se adauga cateva picaturi de lamaie. Dupa o pauza de 20 de zile, cura se poate repeta, oul de prepelita japoneza fiind singurul ou dietetic.

2 comentarii :

  1. Credeti ca domnul Nastase ameninta discret pe cei de la MISA?! Ar trebui sa inteleaga ca etimologic, cuvantul meditatie inseamna in primul rand a media, si fara ghilimele! Pentru inceput pentru a fi sigur de reusita ar trebui sa medieze relatia cu cei de la MISA si mai ales cu cei pe care i-a prejudiciat! Primele etape in orice cale spirituala pana sa ajungi sa meditezi sunt regulile etice si morale pe care ar trebui sa invete sa le respecte! Pentru ca viata e un bun maestru pentru un caracter orgolios l-a facut pe distinsul domn Nastase cu diploma in drept, macar asa sa inteleaga din perspectiva legala ce inseamna bunul simt, adica "prezumtia de nevinovatie"! Si cum viata are umor l-a pus din nou in fata propriilor limitari si il intreb ce ar intelege daca ar pune toata lumea "" ghilimelele la toate cuvintele si daca cei de la MISA i-ar raspunde cu aceeasi moneda cum ar inghiti regimul cu "OUA". Noroc ca cei de la MISA au mult mai mult bun simt!

    RăspundețiȘtergere
  2. MISA o noua eVanghelie !??

    Domnule NASTASE, cu tot ce faceti dovediti din ce in ce mai mult o lipsa mare de inteligenta pe care a-ti ascuns-o abil! Era o calitate pe care se parea ca o aveti, doar se parea…! Un maestru spunea ca Intelepciunea este inteligenta+bun simt ! Bun simt oricum nu aveati, nu incapea langa atata orgoliu ! Ati pierdut si inteligenta…??? Aveti doua exemple pur si simplu LOGICE:
    1/ Daca a MISA a facut procentele care au inclinat balanta in favoarea presedintelui BASESCU inseamna ca Vanghelie isi merita titlul de profet si MISA este o noua eVanghelie. In acest caz dumneavoastra nu ati evaluat corect si inteligent valoarea si mobilizarea de care poate da dovada la vot aceasta noua religie si ati trimis jandarmii sa-i trezeasca cu cateva lovituri de bocanci pe 18.03 chiar cand e sarbatorit un mare lider mason! LOGIC a-ti fost cam prost … consiliat! Din punctul asta de vedere Vanghelie pe cat de prost il credeti a evaluat mai corect potentialul electoral al MISA si a fost ma inteligent ca dumneavoastra !
    2/ Daca considerati ca MISA e o alta mama OMIDA chiar ca nu sunteti inteligent nici macar cat Vanghelie !

    RăspundețiȘtergere