Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 20 martie 2008

Ziarul Cancan ne citeaza

Niciun comentariu :

Astazi ziarul Cancan citeaza din articolul referitor la Adrian Nastase, preluand foarte corect si motivul pentru care atacarea yoghinilor s-a realizat pe 18 martie. Date suplimentare despre ziua razbunarii masonilor si despre practicile pe care le realizeaza in aceasta zi, puteti afla in articolul "De ce 18 martie?", informatiile fiind confirmate de catre ziarul masonic Gardianul in doua articole din martie 2007: "TEMPLIERII, REABILITATI?" si "La Paris a inceput anul reabilitarii Ordinului Templierilor".

A reizbucnit razboiul dintre MISA si fostul premier
Yoghinii lui Bivolaru fac bascalie de ouale lui Nastase
Joi, 20 Martie 2008

Galceava. Fostul premier a intrat iar in vizorul adeptilor MISA, exact in ziua celei de-a patra aniversari a declansarii anchetelor asupra organizatiei, care au dus la exilul lui Gregorian Bivolaru

Pe 18 martie, cand se implineau 4 ani de la declansarea operatiunii anti-MISA, supranumita "operatiunea Christ", in mandatul Nastase, presa a dezvaluit ca adeptii lui Bivolaru au derulat ritualuri oculte impotriva fostului premier, pe care l-au acuzat ca a ordonat arestarea lui Bivolaru si distrugerea organizatiei sale. Yoghinii sustin pana in ziua de azi ca Nastase a actionat la ordinul masonilor americani, adversari ai MISA, si ca ziua de 18 martie nu a fost aleasa intamplator, ea avand profunde semnificatii pentru masoni. In fapt, e ziua in care, in 1314, Jacques de Molay, Marele Maestru al Templierilor, a fost ars pe rug odata cu alti cavaleri templieri, pedepsiti de Papa si de curtea regala a Frantei. In aceeasi zi, Nastase a reactionat prompt, reluand, pe blogul sau, afirmatia mai veche ca Basescu a castigat alegerile din 2004 cu ajutorul yoghinilor de la MISA. Pozitia sa a fost sustinuta pe acelasi blog de catre europarlamentarul Corina Cretu, care scrie: "Va imaginati ce forta aveau sute de oameni care se concentrau numai pentru a va face rau? Cata ura, cata rautate, poate chiar magie neagra. De aceea nu progresam noi, ca societate, in general". A fost suficient pentru ca yoghinii sa ia foc: pe site-ul misa-yoga.blogspot.com sunt reluate atacuri dure la adresa lui Nastase si se afirma, textual, despre "tiranul malefic din 2004": "Astazi, 18 martie, la fix 4 ani de la atacul talharesc al autoritatilor impotriva yoghinilor, masonul Adrian Nastase plange pe blogul sau ca o fetita, ca a pierdut alegerile din cauza MISA, cerand cititorilor si comentatorilor sa-i planga de mila si sa verifice daca nu cumva a ramas fara oua, deoarece, ca si altadata, nu-i ies la numaratoare".

Nici nu mai comentam falsa naivitate a lui Adrian Nastase si a Corinei Cretu care vor sa dea de crezut ca PSD a pierdut alegerile din motive vrajitoresti si nu pentru ca au comandat atacarea talharesca a yoghinilor, au promovat coruptia in justitie, au subjugat total mass media, au furat cat au putut (vezi privatizarea Petrom, contractele cu Bechtel, EADS, rafinaria Petromidia si datorii Rompetrol la stat sterse facute cadou lui Patriciu, etc), au facut pana si trafic cu copii si si-au umplut conturile din strainatate acoperiti de relatiile stranse cu masoneria. Pentru detalii cititi: Masonii, dolarii si elvetienii - Cum se finanteaza masoneria si care erau dimensiunile reale ale coruptiei PSD , Remember 2004: PSD-ul, Nastase si masonii sai carau banii cu geamantanele in banci straine, Traficul cu copii patronat de PSD - Ce nu au vazut romanii orbiti de «fumigena M.I.S.A.»?, Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase? Stransa colaborare cu masoneria! .

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu