Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 22 mai 2008

Criza financiara mondiala este provocata deliberat

Niciun comentariu :
Modul in care pot fi provocate crizele financiare este protocolat de mai bine de 100 de ani. Pentru scepticii care inca mai neaga existenta unei conspiratii sau a posibiltatii ca cineva sa manipuleze economia globala in scopul obtinerii controlului absolut si demararii unei nemiloase dictaturii globale numita de masoni noua ordine mondiala, iata o informatie furnizata chiar de catre Financial Times unul dintre cele mai prestigioase ziare de profil:

Financial Times: Ratinguri viciate acordate de Moody's au contribuit decisiv la criza financiara mondiala
O investigatie intreprinsa de jurnalistii de la cotidianul Financial Times scoate la iveala o serie de nereguli ce au contribuit in mod hotarator la turbulentele de pe pietele economice internationale. Astfel, agentia de rating Moody's a acordat in mod defectuos si incorect ratinguri AAA pentru o serie intreaga de produse structurate, in valoare de mai multe miliarde de dolari. In frenezia, care a precedat criza finanicara, in care randamentele pentru aceste produse erau extrem de atractive, foarte multi investitori au cumparat aceste titluri, fiind convinsi ca fac un plasament de risc minim.

Documentele interne ale agentiei, studiate de cotidianul britanic arata ca anumiti functionari ai agentiei stiau la inceputul lui 2007 ca evaluarea unor produse, efectuata in anul precedent, era viciata de o eroare de sistem. In cazul multora dintre acestea, cotate AAA, incadrarea ar fi trebuit sa se faca intr-o clasa de risc cu patru nivele mai jos, respectiv Baa, sau chiar Ba, relateaza The Money Channel.

Produsele cu rating viciat erau destinate investitorilor institutionali. Cei care inca le mai detin au inregistrat deprecieri de active importante, in timp ce altii, care au apucat sa le vanda, au avut pierderi de pana la 60 de procente.

In ultimele luni, autoritatile de reglementare s-au sesizat fata de ratingurile deseori deficitare acordate de agentii, evaluari ce au contribuit hotarator la turbulentele ulterioare.
...
Ziua 21 mai 2008
Detalii si in articolele:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE
Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu