Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 14 mai 2008

Download - "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare"

11 comentarii :
In noiembrie 1994 Gregorian Bivolaru este interpelat de catre un personaj care il "sfatuieste" sa desfiinteze MISA (Şcoala de yoga), să înceteze definitiv în România orice manifestare colectiva de yoga şi să nu mai organizeze niciodată nici un fel de conferinţe publice despre yoga. Povestea acestei amenintari a fost relatata intr-un articol pe acest blog. Gregorian Bivolaru a declarat public atunci ca in spatele amenintarii se afla de fapt Francmasoneria si ca nu va ceda presiunilor si amenintarilor, ba chiar va raspunde publicand o serie de dezvaluiri despre actiunile acestei organizatii malefice internationale. La doar cateva luni in apartamentul domnului Gregorian Bivolaru are loc o explozie in absenta sa. In ciuda acestui eveniment extrem de grav, executat de o mana criminala, conform constatarii expertilor autorizati care au investigat incidentul, si desi autoritatile nu au dispus nici un fel de urmarire pentru a-l gasi pe faptuitor, domnul Gregorian Bivolaru reuseste sa publice in vara anului 1995 prima editie a brosurii "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare" (detalii si in articolul Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004). Din ea am preluat doua texte in articolele: Protocoalele francmasonice puse in practica de catre B'nai B'rith si Alt exemplu care arata modul in care sunt utilizate Protocoalele maestrilor francmasoni, pe care am considerat necesar sa le publicam cu ocazia intalnirii europene B'nai B'rith de la Bucuresti.


Pentru a lectura brosura online accesati: http://www.scribd.com/doc/2554831/Gregorian-Bivolaru-Francmasoneria-Misterele-dezvluite-ale-unei-gigantice-conspiraii-satanice-planetare

Pentru a downloada versiunea scanata a brosurii faceti click dreapta pe linkul: http://documents.scribd.com/docs/2ob1pm0zvcr5fsl4y134.pdf (dimensiune fisier 24 MB) si selectati "Save target as" sau "Save Link as" in functie de browserul de internet pe care il folositi.

Pentru a downloada versiunea text a brosurii faceti click dreapta pe linkul: http://documents.scribd.com/docs/h2sqrsm9wq3aob548dn.pdf (800KB) si selectati "Save target as" sau "Save Link as" in functie de browserul de internet pe care il folositi.

Din cuprins mentionam:
Textul propriu-zis al celor 24 de protocoale ale marilor maestri francmasoni
Scrisoarea enciclica "Humanum Genus" a papei Leon al XIII-lea (20 aprilie 1884)
Extras din "Teologia luptatoare" de Preot Irineu Mihalcescu
"Studii asupra Francmasoneriei" de IPS Mitropolitul Balan al Ardealului (1937)
Francmasoneria in lumina Adevarului
Pozitia oficiala a Sfantului Sinod al Bisericii Ciprului fata de masonerie
Cabala si magia
Comunism si satanism
Profetiile faimoase ale lui Sundar Singh cu privire la misiunea spirituala planetara a României


Cititi si:
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004
Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason
05.02.1995 - Explozia criminală
Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2

11 comentarii :

  1. bravo fratilor,am cautat cartea postata de dvs de 10 ani,cand am gasit-o {acum 2 zile}am realizat ca mai sunt oameni in/din romania care au puterea de a produce trezirea nationala a romanilor.dumnezeu sa va binecuvinteze.

    RăspundețiȘtergere
  2. www.conspiratiimondiale.blogspot.com
    cateva conspiratii interesante, teoria crizei financiare

    RăspundețiȘtergere
  3. domnilor unde gasesc cartea aceasta a domnului Gregorian Bivolaru? o caut de mult timp dar nu o gasesc nicaieri, daca ma puteti ajuta ,va rog trmiteti-mi informatii pe nomak_2007@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. O puteti downloada de mai sus in format electronic sau sa o cautati in anticariate.

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi cazul sa ne trezim ... in ceva timp va incepe intr o regiune a romaniei o insistenta miscare anti masonica

    RăspundețiȘtergere
  6. trezitiva fratilor aceasta organizatie lucreaza de mi de ani si de pe atunci ar fi trebuit sa se ia atitudine,sper ca sa nu ne lasam biruiti de deznadejde.Daca vom rabda pana la sfarsit vom primi cununa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca in Romania mai faceti ceva, la noi in Moldova e cam slut cu treaba asta... Nu ai cu spune, nimeni nu te asculta... Nimeni nu te crede..

    RăspundețiȘtergere
  8. PROTOCOALELE SUNT DE ACTUALITATE CHIAR DACA AU FOST CONCEPUTE IN 1897,CRIZA :ANTICIPATA : CU MULTI ANI IN URMA NE DISTRUGE DIN CE IN CE MAI TARE,DEZNADEJDEA PUNE STAPANIRE PE NOI,CINE AR TREBUI SA NE TREZEASCA?
    CE ASTEPTAM, SA MURIM IMPACATI CA SUNTEM SUPUSI PANA LA PROSTIE?
    MARE ADEVAR AU REZUMAT MASONII IN CELE 24 DE PROTOCOALE.
    AU TOATE SANSELE DE REUSITA,NU LE STA NIMENI IN DRUM.
    CINE SA LE STEA? CEI VANDUTI LOR?BASESCU JOACA IN MUPPET SHOW IN CAMPANII ELECTORALE PANA ISI VEDE INTERESUL.SI TOATA CLICA CEA VESTITA A INTREGULUI APUS FACE LA FEL.
    NOI STAM CA BOII SI NE PLANGEM UNII ALTORA ,ASTEPTAM CA ALTII SA NE REZOLVE PROBLEMELE.
    ROMANIA ESTE CUMPARATA APROAPE IN TOTALITATE DE JIDANI LA ORA ACTUALA,NOI REPREZENTAM UN FEL DE BONUS ,VOM FI FOLOSITI PE POST DE SCLAVI PENTRU A PLATI IMPRUMUTURILE ROMANIEI FACUTE DEA LUNGUL ANILOR.
    OARE FLOREA GEICA,PENSIONARUL NOSTRU DE AVIATIE CU PENSIA DE 360 MILIOANE LEI VECHI PE LUNA ESTE AFECTAT DE CRIZA ACTUALA DIN ROMANIA ?
    CREDETI CA EXAGEREZ EU CAND SPUN CA ACEST OM AR TREBUI CONDAMNAT LA MOARTE ,IMPREUNA CU TOTI CEI CARE AU VOTAT APLICAREA ACESTOR LEGI SPECIALE CE AU BAGAT IN BUZUNARUL ANUMITOR PENSIONARI DE LUX ECHIVALENTUL UNUI CHASTIG LA LOTO ,PE POST DE PENSIE IN FIECARE LUNA?
    BINEINTELES CA EU NU MAI JUDEC NORMAL DACA SPUN ASEMENEA LUCRURI.EU JUDEC PRIN PRISMA UNUI OM CARE MUNCESTE 10 ORE PE ZI PTR UN SALARIU DE 6 MIL PE LUNA .CASTIGUL MEU PE 5 ANI ECHIVALEAZA CU PENSIA OMULUI PE O LUNA.
    ORICE FOST JUDECATOR DIN ROMANIA ,PENSIONAR,CU O MODESTA PENSIE DE 127 MILIOANE LEI VECHI PE LUNA ,AR SPUNE CA NU AM DREPTATE.
    VOI CE SPUNETI?
    CU STIMA .

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti incredere. Lumea incepe sa se trezeasca. Nu renuntati la principiile morale. Cat despre castigurile materiale... cei care doar asta urmaresc le vor pierde si pe acestea.

    RăspundețiȘtergere
  10. pastrati-va speranta ,in curand se va produce o mare schimbare asteptata de multa lume.
    rugati-va sincer pentru binele nostru al romanilor,nu mai fiti dezbinati,nu mai doriti rau aproapelui,iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti,ceea ce semeni aia culegi,rumegati bine ca sa intelegeti proverbele romanesti care reprezinta adevarata intelepciune a poporului roman,suntem un popor destoinic dar ingenuncheat cu premeditare de dusmani,impotriva adevaratilor dusmani trebuie sa ne unim fortele pentru a lupta.
    ajutati-va intre voi caci vor veni vremuri si mai grele,vremuri in care numai uniti vom putea supravietui.dumnezeul nostru se afla printre noi,nu-l mai cautati prin marile catedrale sau maiestoasele constructii bisericesti,acolo nu-l veti gasi cu adevarat.rugati-va de cate ori puteti pentru binele romaniei,caci suntem la mare cumpana .
    cu stima .un roman increzator

    RăspundețiȘtergere
  11. Filmare live din Egipt. Pe toate televiziunile vestice nu vezi nimic live. "Cica" accesul la internet a fost oprit in egipt.

    alopia.org/news/

    Nu e spam sau alte porcarii. Preluare televiziuni arabe care transmit live. Vezi si da mai departe! Internetul trebuie sa ramana liber.

    RăspundețiȘtergere