"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , » Documentar - Arhitectura secreta masonica a Americii (Riddles in stone - Secret Architechture of Washington D.C.)

Documentar - Arhitectura secreta masonica a Americii (Riddles in stone - Secret Architechture of Washington D.C.)

Este America un stat crestin? Sau este un stat creat special pentru a reinvia dorintele de dominatie globala ale unor stravechi civilizatii aparent demult apuse? Sunt ritualurile masonice ale conducatorilor oculti ai Americii ritualuri stravechi ale unor culte satanice si luciferiene? A fost America destinata inca de la inceputuri a deveni NOUA ALTANTIDA? Exista o agenda secreta a Americii sub aparenta promovarii democratiei si a crestinismului?

Acest documentar dezvaluie misterele teribile ale istoriei secrete a crearii Americii. Daca America este si a fost inca de la inceputuri o natiune crestina cum se explica numarul imens de simboluri, cladiri si monumente bazate pe traditii pagane? Fata nevazuta a istoriei americane confirma actiunile si promovarea valorilor unor societati secrete, oculte.

In secolul al 16-lea Sir Francis Bacon unul din varfurile societatilor oculte engleze credea ca exista o identitate intre America si Atlantida si ca acest nou stat este menit unui destin maret secret. El si-a prezentat viziunea de creare a unei "societati perfecte" in lucrarea "Noua Atlantida", un adevarat plan de creare a unei "Noi ordinii mondiale". Aplicarea acestor pasi in istoria indepartata sau recenta ai Statelor Unite ale Americii si a lumii este foarte vizibila pentru observatorul atent.


Cititi si:
Simboluri cu mare putere de influenta sociala ascunse in forma cladirilor si a monumentelor

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Va rugam sa folositi un limbaj decent si sa evitati diversiunile sau formularile manipulative, discriminatorii. In caz contrar comentariul dumneavoastra ar putea sa nu fie acceptat pentru publicare. Va multumim pentru intelegere.