Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 22 iunie 2008

Documentar - Arhitectura secreta masonica a Americii (Riddles in stone - Secret Architechture of Washington D.C.)

Niciun comentariu :
Este America un stat crestin? Sau este un stat creat special pentru a reinvia dorintele de dominatie globala ale unor stravechi civilizatii aparent demult apuse? Sunt ritualurile masonice ale conducatorilor oculti ai Americii ritualuri stravechi ale unor culte satanice si luciferiene? A fost America destinata inca de la inceputuri a deveni NOUA ALTANTIDA? Exista o agenda secreta a Americii sub aparenta promovarii democratiei si a crestinismului?

Acest documentar dezvaluie misterele teribile ale istoriei secrete a crearii Americii. Daca America este si a fost inca de la inceputuri o natiune crestina cum se explica numarul imens de simboluri, cladiri si monumente bazate pe traditii pagane? Fata nevazuta a istoriei americane confirma actiunile si promovarea valorilor unor societati secrete, oculte.

In secolul al 16-lea Sir Francis Bacon unul din varfurile societatilor oculte engleze credea ca exista o identitate intre America si Atlantida si ca acest nou stat este menit unui destin maret secret. El si-a prezentat viziunea de creare a unei "societati perfecte" in lucrarea "Noua Atlantida", un adevarat plan de creare a unei "Noi ordinii mondiale". Aplicarea acestor pasi in istoria indepartata sau recenta ai Statelor Unite ale Americii si a lumii este foarte vizibila pentru observatorul atent.


Cititi si:
Simboluri cu mare putere de influenta sociala ascunse in forma cladirilor si a monumentelor

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu