Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 iulie 2008

De ce si pentru cine pregateste SUA sute de mii de cosciuge?

Un comentariu :
SUA, statul Georgia. Pe o suprafata de cateva zeci de hectare au fost si continua sa fie depozitate sute de mii de containere de plastic cu rol de cosciug. Producatorul Polyguard and Co. declara pe pagina sa de web ca aceste cosciuge, garantate 100 de ani, sunt sigure din punct de vedere al mediului, rezista la apa si sunt disponibile chiar si pentru "dimensiuni speciale".

Imaginea depozitului de cosciuge in dezvoltare asa cum este el vazut din satelit:

Click aici pentru a vedea harta marita

Acest depozit ciudat amplifica suspiciunile existentei unui plan de declarare a legii martiale in America, supiciuni cauzate de construirea in SUA in ultimii ani a peste 600 de lagare de concentrare de catre Agentia federala pentru situatii de urgenta - FEMA (Federal Emergency Management Agency), lagare ce sunt gata de a primi ... prizonieri(?).


Fara a vrea sa cream panica ne intrebam totusi ce se intampla. Poate ca in mod neintamplator la noi in tara in CSAT (Consiliului Suprem de Aparare a Tarii) s-a discutat un "Plan centralizator de evacuare a populatiei si bunurilor materiale importante in situatii de conflict armat" desi potrivit informatiilor oficiale, difuzate de auto­ritatile competente, in urma unor analize si prognoze ale serviciilor de informatii, este putin probabil ca in viitorul apropiat (15-20 de ani), Romania sa fie implicata intr-un razboi. De asemenea unul din punctele discutate pe ordinea de zi si care a fost omis din comunicatul catre presa a fost "orga­nizarea si functionarea unui Centru National de Coordonare si Condu­cere a Interventiei in situatii de urgenta". Care este explicatia acestor masuri neobisnuite si secretizate?
Surse: Prisonplanet

Cititi si:
Prabusirea imperiilor
In SUA sa oficializat dictatura militara si controlul maselor
Amprentarea intre dictatura, discriminare si manipulare sociala

Un comentariu :

  1. Desi este un subiect foarte important,acesta este singurul site/blog romanesc ,pe care l-am gasit,in care a fost abordat.Trist...

    RăspundețiȘtergere