Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 5 august 2008

Ovidiu Ohanesian despre infiltrarea masoneriei in armata, servicii secrete, politica si mass media

Niciun comentariu :
Ostatic de opinie - Masonerie, dulce cumetrie

“Azi nu mai sunt la moda securistii, ci masoneii”, spunea un cunoscut sef de ziar in direct la o televiziune cu rating mare, bagandu-i in ceata pe toti slugoii prezenti in studio. Imediat, emisiunea respectiva s-a intrerupt si a intrat publicitate. Sa fi fost o greseala din partea deontologului, sa fi fost cu buna stiinta ? Greu de spus. Adevarul care ne zbarleste parul fusese expus la ora de varf in fata natiunii. Cu tot respectul pentru serviciile aduse de Masonerie Romaniei si Europei in ultimile doua secole, nu putem sa nu observam cardasia postdecembrista dintre purtatorii de sortulet si Securitate. Zeci-sute de ofiteri superiori din armata, servicii secrete, jurnalisti, politicieni din institutiile importante ale tarii s-au grabit sa se puna la adapost (ei si averile lor ilicite) intrand in loji masonice care mai de care mai nerecunoscute. Fratiile de cumetrie au fost declarate de utilitate publica, chiar de fostul premier Adrian Nastase. Nepotelul Tamarei uitand ca majoritatea masoneilor au depus un juramant in fata natiunii inainte de toate. Din pacate, la acea data, Nastase era interesat mai mult de afacerile proprii, decat de interesele tarii pe care o guverna. Dar s-a gandit ca Masoneria ii poate fi de folos. Astfel, pentru a desavarsi privatizarea Petrom, fratiorii din Serviciul de Informatii Externe au intermediat intalniri la nivel inalt intre Putin si Nastase. Cum in protocolul Kremlinului nu exista aceasta posibilitate (dat fiind gradul inferior al premierului roman), intalnirea s-a contramandat pentru 2004, cand Romania a preluat conducerea Consiliului de Securitate ONU. Amnezicul Nastase nu-si aduce aminte cine a intermediat discutiile cu tarul Putin. Cert este ca de fata au fost Adrian Severin (Ciobanasul), Cosmin Gusa si Mihnea Constantinescu (DGIA). La vremea aceea se urmarea preluarea Petrom de catre concernul rus TNK.

Maestrii de ceremonie au fost generalii Vladimir Andrianov, consilier pe probleme economice al fostului premier rus Kasianov, si Anatolie Andreevici Coman (GRU), care asigurau legatura pe filiera rusa. Ambii masoni, colegi de breasla cu Marele Secretar al Marii Loji a Rusiei, generalul KGB Alexander Vladimirovici Kondiakov. In afacere au mai fost implicati Viorel Hrebenciuc, Dragos Andrei, Dan Chiriac, Isac Adrian si Dan Dumitru. Ultimii trei, masoni si ofiteri sub acoperire ai Serviciului de Informatii Externe. In 2004, Dan Dumitru a asigurat transportul si protectia celor doi angajati TNK adusi in Romania, in fapt ofiteri ai serviciilor secrete rusesti insarcinati sa negocieze direct cu premierul. Pentru ca Nastase plecase de la Cornu, rusii au fost cazati la vila lui Dumitru din Campina, apoi dusi la unul din hotelurile afaceristului George Copos (zis si Chelnerul) din Poiana Brasov. In cele din urma, din motive de UE, afacerea cu TNK a cazut, dar s-a realizat una si mai proasta. Cu OMV, care dispunand de actionariat majoritar rus, ghici ciuperca ce e ?Pentru serviciile sale, masonul Andrianov a primit recompensa un sejur la Eforie Nord, bauturi si senzatii tari . A fost inregistrat cu grija in plina “actiune”. Datorita lui, fratiorii Dan Dumitru, Dragos Andrei si Florin Simion au fost invitati la Conventul Masonic de la Moscova, unde s-au intretinut cordial cu Kondiakov. In ceea ce-l priveste pe fratele Anatolie Coman, dupa ce neastamparatul sau nepotel a fost angajat la filiala de la Chisinau a Asociatiei “Centrul Romanesc de Afaceri” (dandu-i o gaura la buget de 50.000$ lui Maricel Popa de la Tehnoton), s-a ales cu dosar la SIE, pe numele de cod “Patriarhul”. Autorii operei: ofiterii Dan Dumitru si Doina Moisescu. Dar asta este alta poveste.
Eduard Ovidiu Ohanesian - Gazeta de Nord Vest

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu