Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 august 2008

Parinti, paziti-va copiii! Companiile Disney si McDonald's sustin homosexualitatea si pedofilia

Niciun comentariu :
Va recomandam sa cititi si excelentul articol Dezvăluri cutremurătoare despre interesele criminale şi tehnicile de programare mentală din spatele companiei şi producţiilor Disney

McDonald's, compania care detine un lant de restaurante prezent si în România, ce are frecvent clienti copiii incepand cu varsta de 3 ani, promoveaza programul socio-politic al homosexualilor, care include si căsătoria între persoane de acelasi sex. Concret, McDonald's a donat 20.000 de dolari unei asociatii de homosexuali auto-intitulată Camera de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor, în schimbul statului de membru în această asociatie care face lobby pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali. De asemenea, Richard Ellis, un homosexual care ocupă functia de Director de Comunicare în cadrul McDonald's, a fost numit în consiliul de conducere al asociatiei de homosexuali, iar pe situl acestei asociatii a fost afisat numele si sigla McDonald's, companie prezentată drept "partener corporativ si organizatie aliată".

Asociatia Americană a Familiilor (AFA), al cărei boicot anterior instituit firmei Ford din cauza sustinerii acordată de aceasta activistilor homosexuali, a fost suspendat după ce vânzările companiei au căzut cu 8 la sută pe lună timp de doi ani, le solicită americanilor să nu mai cumpere produse de la McDonald's.


La fel de îngrijorător este faptul că McDonald's a sponsorizat parada homosexualilor din San Francisco, din 2007, prin intermediul unei reclame tv, în care un oficial al companiei afirmă că "[McDonald's este] o companie care îsi demonstrează în mod activ sustinerea fată de comunitatea homosexualilor si lesbienelor".


Alianta Familiilor din România, luând notă de sustinerea pe care compania americană McDonald's o acordă unor activisti care luptă împotriva familiei, a decis să lanseze un apel la boicotarea afacerilor McDonald's România, îndemnând cetătenii să evite localurile McDonald's din toată tara, până când această firmă va înceta activitătile imorale mentionate mai sus. Cititi aici scrisoarea adresată de AFR firmei McDonald's România.
Surse:
Sinapx - McDonald's si homosexualii
Boycott over McDonald's 'gay' promotions grows

Nici corporatia Disney nu se lasa mai prejos. Ea promoveaza intalnirile anuale "Gay and Lesbian Day at Walt Disney World." Disney a permis organizatorilor homosexuali sa ii potretizeze pe Mickey Mouse si Donald Duck ca iubiti homosexuali, iar pe Minnie Mouse si Daisy Duck ca lesbiene. Disney a extins serviciile de sanatate de care beneficiaza angajatii homosexuali ai companiei care "traiesc" impreuna. Aceasta politica nu se aplica insa si cuplurilor heterosexuale. Presedintele Disney, Michael Eisner a declarat ca circa 40% din cei 63 000 de angajatiai companiei sunt homosexuali.


Detalii in:
Washingtonpost - Disney's Theme Weddings Come True for Gay Couples
USA Today - For a gay time at Disney...

Dar asta nu este tot! Compania a avut in mod repetat probleme cu autoritatile deoarece a angajat mai multi indivizi cunoscand faptul ca acestia au fost condamnati pentru pedofilie. Numeroase cazuri de angajati ai parcurilor tematice Disney au fost subiectul unor arestari, chiar repetate, al caror motiv au fost atacurile de natura sexuala si pornografia infantila. Chiar si un vicepresedinte al companiei, Patrick Naughton, a fost arestat in 1999 de catre FBI pentru tentativa de corupere a unei fetite de 13 ani, iar toate aceste cazuri au fost bine "ingropate" de catre reteaua de stiri ABC news, companie TV detinuta de Disney.
Detalii in:
Convicted Pedophile Former Disney Executive Patrick Naughton Is Free
Disney Pedophiles
Disney-affiliated ABC kills expose on Disney
Disney 20/20 boycott



Sa ne mai mire faptul ca in numeroase cazuri filmele Disney ascund mesaje subliminale sexuale?


Sau faptul ca Walt Disney era francmason in Ordinul DeMolay iar semnatura sa continea ocultata cifra 666?



Ori declaratia unuia precum Kenneth Anger, "nasul" cinematografiei experimentale de la Hollywod, scriitor si magician negru, care sustine in cartea sa despre secretele sexuale ale cetatii filmului, ca insusi Walt Disney era pedofil?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu