Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 10 septembrie 2008

Cand Basescu da mana cu masonii, Adrian Nastase e in extaz

Niciun comentariu :
Traian Basescu s-a intalnit cu Marele Maestru al Ordinului Suveran Militar de Malta, Matthew Festing. Cateva informatii foarte interesante despre acest "ordin" gasim pe yogaesoteric.net. Pe scurt este vorba de una din cele mai vechi secte masonice care isi desfasoara astazi activitatea malefica sub masca unei organizatii care pentru cei naivi "promoveaza activitati caritabile pentru bolnavi, nevoiasi si refugiati". Si nu este vorba de orice secta masonica, ci chiar de una din care face parte si Adrian Nastase.

Nu stim cu exactitate ce anume l-a determinat pe Basescu sa faca un asemenea gest si sa mai si vorbesca despre o colaborare a sectei masonice de Malta cu statul român. Oare a uitat ce i-au facut masonii anul trecut in luna mai? Sa aiba oare dreptate cei care spun ca si el a fost racolat de catre aceasta grupare satanica? Dupa mesajul pe care il transmite ziarul masonic Gardianul ("Basescu intelege in sfârsit importanta «ordinelor discrete» si mai vrea un mandat la Cotroceni") se pare ca este vorba cel putin de o intelegere daca nu cumva chiar de aderarea la aceasta organizatie secreta mondiala, compromis pe care Basescu il face in schimbul sustinerii in alegerile de anul viitor. Termenul de "ordine discrete" se refera la organizatiile masonice secrete care se prezinta astfel ("discrete") pentru a nu intra in conflict cu legislatia majoritatii tarilor in care activeaza.

Bineinteles cel mai incantat de eveniment este Adrian Nastase, care scrie extaziat pe blogul sau despre acest eveniment. Probabil ca el are un grad mult mai mare in aceasta secta si va putea astfel sa-i dea «ordine discrete» pe linie masonica presedintelui României. Si in plus a devenit sigur ca va scapa de dosarele de la DNA, pentru ca atunci cand e vorba de apararea "fratilor" corupti, fronda masonica functioneaza perfect.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu