Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 30 septembrie 2008

Inca un dispozitiv casnic generator de "free energy"

4 comentarii :
In timp ce unii se plang si discuta interminabil despre pretul energiei, al gigacaloriei, al intretinerii, al gazului si al petrolului, alti oameni au reusit sa gaseasca solutii generatoare de energie din ... nimic. Bineinteles ca o asemenea tehnologie ar putea schimba viata umana, societatea in general si intreaga planeta precum si echilibrul de forte al asa ziselor puteri. Desi filmul de mai jos a fost postat pe youtube inca din februarie 2008 inca nu am auzit sa fi fost pus la vanzare publicului. Iar acest fapt se intampla pentru ca cei care iti tin umanitatea intr-o dulce sclavie nu doresc ca ea sa poata fi independenta energetic. Deci exista solutii pentru a face planeta mai curata si a elimina sursele de poluare inclusiv pe cele radioactive. De ce nu le aplicam? Ce mai asteptam? Oare trebuie sa vina extraterestri si sa ne spuna ca asta e solutia pentru iesirea din criza?

4 comentarii :

  1. Unde se poate cumpara asa ceva ? 24 kW/h e suficient sa alimentezi 8-12 gospodarii care au un consum rezonabil. As vorbi cu vecinii sa contribuim. Cred ca s-ar amortiza investitia in timp relativ scurt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici poti gasi m-ai multe informatii despre cum ai putea construi asa ceva: www.Energy2020Today.com/Magnetic-Power-Generator.htm

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu conditia sa nu fie o mare tzeapa. Modul de promovare al cartii de 49$ este destul de agresiv si de dubios.

    RăspundețiȘtergere