Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 11 septembrie 2008

Manipulare grosolana: Agentiile de presa Mediafax si Newsin ataca MISA prin stiri false

Un comentariu :
Cele doua agentii au lansat o campanie de manipulare grosolana si de anvergura impreuna cu televiziunile Antena 1, Antena 3, Realitatea tv, Pro tv si ziarul Ziua.

O stire a politiei romane care se refera la arestarea unui traficant de cannabis a fost modificata pentru a se afirma nici mai mult nici mai putin ca este vorba de un membru din conducerea MISA, fara a se mentiona numele acestuia, a-i arata figura sau a furniza vreo dovada a apartenentei la MISA sau a frecventarii cursurilor de Yoga.

Pentru cei care nu se lasa prostiti manipularea este evidenta avand in vedere ca yoghinii adopta un regim de viata fara alcool si cafea, deci cu atat mai mult fara droguri. Ea este chiar evident gogonata intrucat se afirma si ca suspectul are antecedente in traficul de droguri, statut care este evident in contradictie cu valorile MISA:
"Suspectul a suferit o condamnare de 4 ani de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, fiind depistat în cursul anului 2002, în timp ce deţinea la domiciuliu peste 1kg de ciuperci halucinogene aduse din Mexic şi peste 1kg de hasis."

Iata stirea initiala de pe siteul Politiei care nu face nici o referire la MISA: http://www.politiaromana.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=5786
Downloadati si un film realizat de Politie la descindere care de asemenea nu face nici o referire la MISA (click dreapta si "Save target as" sau "Save link as"): http://www.politiaromana.ro/prima_pagina/..%5Cstiri%5Cimages%5Cstiri%5C5786%5Cbcco%20buc%20cannabis.wmv

Si iata si stirea mincinoasa care face referire la MISA:
http://www.mediafax.ro/social/un-bucurestean-considerat-cel-mai-important-traficant-de-canabis-a-fost-arestat.html?1688;3167377
http://www.newsin.ro/traficant-droguri-misa-poli%C5%A3ie.php?cid=view&nid=dcce249b-3f26-4b9b-9fd5-288011a430d3&hid=media
http://www.realitatea.net/cel-mai-important-traficant-de-cannabis-din-capitala--membru-misa--a-fost-arestat_345921.html

Iata si reactia prompta a Biroului de Presă MISA:

Traficantul de cannabis arestat de Poliţia Română în luna august nu este nici lider MISA, nici membru MISA, nici cursant la cursurile de YOGA ale MISA

Astăzi 11 septembrie 2008, agenţia de ştiri Mediafax a lansat ştirea falsă şi tendenţioasă că traficantul de cannabis arestat de Poliţia Română în data de 23 august ar fi „membru în conducerea MISA”. Ştirea citează (evident) anonime „surse judiciare” şi a fost preluată prompt de Realitatea TV şi alte posturi de televiziune. Adevărul este că traficantul de cannabis arestat de Poliţia Română în luna august NU ARE NICI UN FEL DE LEGĂTURI CU MISA: nu este nici lider MISA, nici membru MISA, nici cursant la cursurile de YOGA ale MISA.

Cazul acestui traficant de droguri este prezentat într-un comunicat al IGP din 11 septembrie (http://www.politiaromana.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=5786). Este vorba de un tânăr de 33 de ani din Bucureşti în posesia căruia au fost descoperite mai multe kilograme de droguri şi care este suspectat de a face trafic de droguri de ani buni. Poliţia Română nu menţionează nici un fel de legătură cu MISA, pentru că nu există nici o legătură.

Asocierea acestui caz cu MISA de către presă este fortuită şi revoltătoare. Pe lângă ştirea lansată de Mediafax şi Realitatea TV, că acest traficant de droguri ar fi în conducerea Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, alţi jurnalişti ne-au informat că intenţioneaze să publice o ştire despre „reţeaua de consumatori” de cannabis care sunt cursanţi MISA.

Reamintim cu această ocazie faptul că practicanţii yoga optează pentru un mod de viaţă sănătos şi respectă un regim alimentar lacto-vegetarian. Yoghinii nu fumează, nu consumă nici un fel de băuturi alcoolice şi nu beau nici măcar cafea. A presupune că yoghinii consumă droguri este aberant. De altfel, atunci când au mai fost lansate zvonuri similare, în martie 2004, în urma percheziţiilor abuzive de la locuinţele yoghinilor, aproximativ 100 de persoane şi-au făcut prompt analizele de sânge pentru a stopa zvonurile aberante lansate de presă cum că în aşezămintele yoghine se consumă droguri.

Un caz similar de zvon aberant lansat de presă este cel din luna iulie 2008, când cotidianul „24 de ore” din Reşiţa a publicat un articol denumit (nu insinuant, ci ostentativ) „Spirala drogurilor”! Este vorba de arestarea mai multor traficanţi de droguri, operaţiune de succes a poliţiei din Arad, derulată în ultimele şase luni. Se vorbeşte în articol de „celebrul caz MISA” care în realitate era, de fapt... „cazul Mişa”!!! (Mişa, cunoscutul diminutiv rusesc de la Mihai). Evident că traficanţii respectivi NU aveau absolut nici o legătură cu şcoala de YOGA MISA.

Biroul de Presă MISA
11 septembrie 2008

Conform ziarului Ziua, editia din anul 2002, persoana arestata atunci si cu 3 saptamani in urma (de ce apare stirea abia acum?) se numeste Adrian Dumitru. Repetam aceasta persoana nu are nici o legatura cu MISA, cu Yoga sau cursurile de Yoga.

Un comentariu :

  1. Se apropie conferinta de deschidere a cursului de anul I, si "baietzii" au primit ordin de la "fratzii" lor sa atace... ca de obicei in ultimii 14 ani.

    RăspundețiȘtergere