Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 11 septembrie 2008

Masoneria a declansat din nou campania de toamna impotriva MISA pentru a indeparta viitorii cursanti de yoga

Niciun comentariu :
In fiecare toamna reincep cursurile scolii de yoga MISA si bineinteles sunt primiti noi cursanti. Si anul acesta la fel ca in ultimii 15-16 ani, se intampla tot felul de lucruri ciudate dintre care doar unele sunt cunoscute opiniei publice. Ziare ce canta in cor, la comanda, minciuni care mai de care mai grozave, menite a-i indeparta de MISA pe potentialii cursanti yoga, sali inchiriate prin contracte ferme ce devin in ultimul moment indisponibile, pentru a nu permite desfasurarea conferintelor de deschidere a cursurilor de yoga, reclame platite pentru cursurile de yoga ce sunt refuzate la difuzare de catre radiouri, televiziuni si presa scrisa, acestea sunt doar cateva din evenimentele stranii cu care noi yoghinii ne confruntam in fiecare an in lunile septembrie-octombrie. Dar bineinteles "greul" campaniei anti-MISA il duce presa care se intrece in inventii si grozavenii care repetate obsesiv devin o eficienta metoda de programare mentala si instigare a publicului.

In cazul recentei "stiri" cu traficantul de cannabis, minciuna, chiar daca a fost preluata de majoritatea presei, a fost atat de gogonata si de lipsita de veridicitate incat mana a celor care se afla in spatele acestei campanii a inceput sa devina foarte vizibila. Acest lucru a fost cu atat mai flagrant cu cat, desi minciuna presei a fost demontata inca de la ora pranzului atat printr-un comunicat al Biroului de presa MISA, cat si prin convorbirile telefonice purtate cu "ziaristii", presa a continuat sa promoveze minciuna ce poate fi usor remarcata prin lecturarea comunicatului oficial al Politiei care nu face nici o referire la MISA, acest element fiind inventia exclusiva a presei. De asemenea orice om inteligent a observat ca reportajele nu au furnizat vreo dovada a apartenentei la MISA sau macar a vreunei legaturi cu practica Yoga, iar identitatea persoanei a fost (in comparatie cu alte ocazii) cu suspect de multa grija protejata.

Trebuie remarcat ca din marea masa a presei s-a remarcat profesionalismul celor de la Evenimentul zilei, care, ca si alta data, sunt printre putinii care nu au marsat la manevra masonica.

Agentia de minciuni – Mediafax asa cum o numeste cu indulgenta Costica Cojocaru intr-un articol pe site-ul sau, a recidivat pentru a nu stiu cata oara lansand stiri false despre MISA. Cel mai flagrant caz este cel din 2004 cand "ziaristii" de la mediafax au recunoscut pentru Christian Levant, care lucra atunci la Evenimentul Zilei, ca au lansat o stire falsa despre Gregorian Bivolaru, care le-a fost comandata!! Declaratia ziaristului poate fi revazuta in filmul Campania mass media impotriva MISA de la minutul 13:20. De aceasta data, campaniei mincinoase i s-a alturat si agentia "eoliana" de stiri a FNI care-si mai spune si NewSin.

Faptul ca MISA este atacata si adusa permanent in centrul atentiei la modul negativ arata faptul ca aceasta organizatie si activitatea ei chiar deranjeaza foarte tare pe cineva care are o mare influenta asupra presei. Cin' sa fie cin' sa fie?

Cititi si: Manipulare grosolana: Agentiile de presa Mediafax si Newsin ataca MISA prin stiri false

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu