Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 7 octombrie 2008

America: de la Libertate la Fascism (Freedom to Fascism) in limba romana

Niciun comentariu :
America: de la Libertate la Fascism (Freedom to Fascism) este un documentar realizat de Aaron Russo, ce contribuie la aflarea adevarului intr-un mod obiectiv despre banci si sistemul de taxe. Prin interviuri cu experti si autoritati, regizorul scoate la iveala faptul uimitor ca Guvernul Federal si bancile ii prostesc pe americanii de rand, punandu-i sa plateasca taxe si impozite care ajung in buzunarele celor bogati. Acesta nu este un documentar bazat pe opinii, banuieli sau comentarii din presa. Este un documentar real, cu un scop, acela de a informa fiecare cetatean despre banci, taxe, despre cum a inceput totul si in buzunarele cui se duc banii.

In 1913, America era o tara libera. Apoi, o clica de bancheri a pus mana pe "masina de bani". America n-a mai fost aceeasi, si, daca nu ne vom trezi, in curand lumea nu va mai fi aceeasi. Cine face banii, face regulile! Cine conduce in realitate guvernul SUA? Va invitam sa urmariti varianta finala a documentarului semnat de Aaron Russo, America: Freedom To Fascism. Regizorul a ascultat opiniile si reactiile primite dupa lansarea filmului si a decis incarcarea acestuia pe serverele Google Video, pentru a fi vizionat de cat mai multa lume. In doar 10 zile, documentarul a fost deja urmarit de circa 141.000 de ori! Dorinta lui Russo a fost ca americanii sa se trezeasca la realitate - pentru a nu cadea definitiv prada fortelor care incearca sa-si supuna intreaga umanitate. Principalul scop al documentarului se poate rezuma in cateva cuvinte simple: SHUT DOWN THE FEDERAL RESERVE SYSTEM! (INCHIDETI SISTEMUL FEDERAL DE REZERVE! - institutia care tine loc de “banca centrala” a SUA, pentru amanunte vezi serialul Creatura de la Jekyll Island de Edward G. Griffin).

Pentru detalii despre film vizitati www.freedomtofascism.com.

Selectați subtitrarea în limba română.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu