Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 8 octombrie 2008

Dragoste frateasca masonica?

Niciun comentariu :
In afara de strangerile de mana aplicate discret, intre masoni exista si o serie de manifestari de afectiune mai neobisnuite, atat in cadrul intalnirilor din masoneria bolsevica cat si din cea occidentala (vezi Bohemian Grove).


Timbru sovietic la anversarea revolutiei bolsevice


Brejnev si Honecker


Gorbaciov si Honecker


Adrian Nastase


Bush si McCain

De la istorici stim ca o serie de masoni au cam fost cam atrasi de fratii lor: masonul Lenin era homosexual, conform mai multor surse Ceausescu, agent bolsevic si apoi mason in Propaganda due, avea un "parterner" in inchisoarea de la Doftana (dupa unii acesta a fost chiar Gheorghe Gheorghiu Dej, dupa altii un comunist pe nume Marcovici), iar recent am avut si noi un prim ministru mason banuit ca ar avea aceeasi orientare. Sa fie oare intamplator? Cel mai probabil nu, atata vreme cat multe din ritualurile si traditiile babiloniene in care francmasoneria isi are radacinile, includeau sodomia si pedofilia. Astfel se explica si de ce este atat de promovata homosexualitatea in societatea actuala.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu