Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 octombrie 2008

Eminescu si masoneria

4 comentarii :
Putina lume ştie că Mihai Eminescu a fost şi un jurnalist politic de geniu, latură care a fost ignorată în timpul comuniştilor. Abia după decembrie 1989, prin grija unor oameni de excepţie, opera sa politică a fost reeditată. Eminescu a desfăşurat o mare parte a activităţii sale de jurnalist la ziarul Timpul, între decembrie 1877 - iunie 1883.

Analizată în ansamblu, opera sa politică dezvăluie un aspect foarte important al personalităţii sale, ascuns atâta vreme de masoni (comunişti sau de alte orientări). În cele peste 150 de articole publicate, a exprimat clar o atitudine patriotică şi fundamental antimasonică, atrăgând în mai multe rânduri atenţia opiniei publice asupra pericolului infiltrării acestei organizaţii în România şi creându-şi datorită acestui fapt, duşmani în rândul masonilor. A “beneficiat”, printre altele chiar şi de citaţii la tribunale, emise de autorităţi internaţionale.

Aceste fapte au stat la baza scoaterii lui Eminescu mai întâi din viaţa publică, într-o ipostază penibilă, apoi chiar din viaţa fizică. Acţiunea a fost pusă la cale de către cei extrem de deranjaţi de ideile sale, adică de către francmasoni.

În acest sens, apar astăzi din ce în ce mai multe voci autorizate (critici literari, istorici de renume, medici de toate specialităţile) care au analizat fiecare din punctul lui de vedere dispariţia bruscă şi misterioasă a marelui nostru poet, voci care susţin cu dovezi clare că Eminescu, datorită personalităţii şi a acţiunilor publice, a fost înlăturat printr-un asasinat executat lent, astfel ca nimeni să nu-şi dea seama despre faptul că el a fost de fapt, omorât. Mai întâi, printr-un abil mod de mediatizare, a fost trecut în rândul nebunilor, apoi s-a apelat prin aceeaşi presă la donaţii publice pentru întreţinerea şi tratamentele sale, după aceea a fost prezentat opiniei publice faptul că el nu mai este conştient, şi a dispărut brusc, fiind lovit la cap de un dubios pacient al spitalului.

Cititi continuarea articolului.
Vizonati si o prezentare video facuta de catre Andrei Gheorghe vietii lui Eminescu.

Cititi si:
Eminescu a fost asasinat de masoni?
Eminescu si Sufletul Neamului Romanesc

Cateva fragmente din scrierile lui Eminescu cu referiri la masonerie:
“Numai o sectă fără de patrie şi fără de simţ istoric, numai cetăţenii liberi, egali şi înfrăţiţi ai universului întreg, numai republica universală, reprezentată la noi prin urmaşii fanarioţilor, C.A. Rosetti şi alţii a putut da mână de ajutor unui element străin, a cărui tendinţă este nimicirea noastră naţională”.

“Pentru a realiza acest gheşeft, roşii vor fi în stare să facă compromis cu ori şi cine de orice nuanţă politică ar fi.”

“…s’au prăsit secta roşie, care nu dă’ndărăt nici înaintea crimei, secta căreia ignoranţa şi smintirea sunt titluri de recomandaţie, trădarea de Domn un merit răsplătit cu recompense naţionale; revolta şi răsturnarea un brevet, un privilegiu pentru a deveni om mare. …că aceşti oameni sunt ei înşişi promotorii tuturor tendenţelor de distrugere şi anarhie.”

4 comentarii :

  1. Eminescu este nu numai cel mai mare poet al romanilor ci si un mare erou, si-a dat viata pentru adevar, nerenuntand sa-l spuna chiar daca a fost marginalizat, amenintat,torturat si distrus fizic.
    Eminescu este mai actual ca oricand , cititi scrierile sale pe teme politice si veti auzi cum razbate cu putere vocea sufletului neamului romanesc, careia romanii ar trebui sa-i dea ghes mai cu curaj!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimule... mai cauta ....

    http://luceafarul-romanesc.com/atitudini/recurs-la-dosare-ne-elucidate/eminescu-nu-a-murit-nebun-demonstratia-o-face-celebrul-medic-ovidiu-vuia-din-a-carui-carte-fundamentala-despre-tema-publicam-fragmente-elocvente/

    http://www.descopera.ro/maratoanele-descopera/teoria-conspiratiei/4181692-eminescu-moartea-misterioasa-a-unui-geniu

    http://www.bookiseala.ro/misterioasa-moarte-a-lui-mihai-eminescu/12322.html

    http://www.youtube.com/watch?v=ZdubiEsLQWQ

    RăspundețiȘtergere
  3. "Sarmanul Dionis" - triunghiul sacru cu un ochi de foc in centru nu va zice de nimic?

    RăspundețiȘtergere