Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 18 noiembrie 2008

In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei

Niciun comentariu :
Germania: microfoane si camere video de supraveghere in locuintele cetatenilor, pentru a combate terorismul. "Oficiul federal de criminalistica german va avea voie pe viitor, in cautarea de teroristi, sa controleze computere private si sa instaleze microfoane si camere video de supraveghere in locuintele nesuspectilor“ spune Focus online. Miercuri seara Uniunea crestin-democrata (CDU) si social-democratii (SPD) au cazut de acord asupra controversatelor reglementari din „legea BKA“ (Bundeskriminalamt) care va fi supusa saptamana viitoare votului in Parlamentul german.

Opozitia politica (FDP- liberalii, Verzii si stanga „Die Linke“) au refuzat cu vehementa proiectul de lege al Coalitiei de guvernamant. Cu „Legea pentru prevenirea pericolelor terorismului international prin Oficiul federal de criminalistica“, BKA va fi responsabila nu numai de urmarirea penala, ci si de preventia actelor de terorism. Este considerata una dintre cele mai mari reforme ale politiei germane. (Dani Rockhoff- Germania)
Sursa: Hotnews


Serviciile britanice de securitate ar putea beneficia de puteri fara precedent pentru a interzice presei sa publice subiecte legate de securitatea nationala, potrivit unei propuneri care este discutata de Parlamentul britanic. Comisia pentru informatii si securitate (ISC) vrea sa introduca o prevedere legislativa potrivit careia presa nu poate difuza informatii care ar putea afecta securitatea nationala, relateaza independent.co.uk, citand surse parlamentare.

ISC intentioneaza, de asemenea, sa cenzureze relatarea operatiunilor politiei care au implicatii in chestiuni de securitate nationala. Propunerea vine pe fondul ingrijorarilor Comisiei legate scurgerile de informatii, a caror publicare ar putea afecta major derularea unor investigatii. ISC detine o mare putere in Parlamentul britanic - primeste rapoarte secrete de la MI5, MI6 si GCHQ si este foarte influenta in definirea politicilor guvernului. Potrivit codului de comportament, cunoscut si ca sistemul DA-Notice, care are un caracter voluntar, Guvernul poate cere mediei sa nu publice o stire.

Organizatiile pentru libertati civile considera ca aceste restrictii se pot dovedi "foarte periculoase si daunatoare"". Ele sustin ca cenzurarea presei, in momentul in care scurgerile de informatii vin din partea serviciilor secrete, reprezinta o masura total nejustificata.

Sistemul D-Notice a fost introdus in 1912, cand Oficiul pentru Razboi (actualul Minister al Apararii) a inceput sa introduca cenzura asupra subiectelor care implicau chestiuni de siguranta nationala. In 1993, s-a trecut la denumirea DA-Notice - organism format din patru functionari civili de rang inalt, cu o eminenta personalitate militara pe postul de secretar, si 13 membri nominalizati de media pentru a forma Defence Press and Broadcasting Advisory Committee.

Contrar conceptiei populare, restrictiile cerute de DA-Notice au doar caracter de recomandare si nu pot fi impuse prin lege. Autoritatile considera ca impunerea prin lege a constrangerilor va genera ostilitate din partea presei.
Sursa: Hotnews

Alte stiri pe acelasi subiect:
Telefoanele americanilor, ascultate fără mandat
Guvernele din UE ar putea decide ce software poate fi folosit pe internet
Big Brother suedez
Datele personale ale europenilor, la mâna SUA
US to get access to your personal files - bank details, visited websites, salaries...
State spying that would make the Stasi proud
TERROR WATCH - You're On Candid Camera - The Bush administration now wants to watch you from the sky
You Can't Picture This

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu