Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 4 noiembrie 2008

Stiri: Globalizare si control social, genocidul modificarii genetice, criza financiara, vaccinare cu mercur, amprentare si indobitocire in masa

Niciun comentariu :
Cardurile bionetrice de identitate cu cip o prostie supercostisitoare si usor de falsificat, spun expertii britanici in securitate IT. In ciuda demontarii tuturor argumentelor guvernului britanic condus de francmasonul Gordon Brown cum ca aceste carduri imbunatatesc securitatea si ajuta in lupta contra terorismului, introducerea acestui tip de identificare se va face incepand cu 2010. Reprezentantii opozitiei si ai organizatiilor de aparare a drepturilor individuale spun ca masura este luata doar pentru a "marca" oamenii obisnuiti, ai urmari si a le monitoriza mai usor intrega viata. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1081709/Browns-ID-card-claims-absolute-bunkum-says-Government-electronic-security-expert-GCHQ.html

Genocidul modificarilor genetice: mii de fermieri indieni se sinucid in urma utilizarii cerealelor modificate genetic. Shankara, fermier respectabil, sot iubitor si tata, si-a luat viata band niste insecticid, dupa ce a trebuit sa se confrunte cu pierderea terenurilor sale, datorita creditelor neonorate care acopereau castigul familiei sale pe 2 ani. Lui Shankara, ca si altor milioane de fermieri indieni ii fusesera promise recolte si venituri nemaiauzite cu conditia de a trece de la agricultura traditionala la cea modificata genetic. Sedus de oferta viitoarelor bogatii el s-a imprumutat pentru a putea cumpara cotisitoarele seminte modificate genetic. Insa recolta a fost foarte slaba iar el a ramas cu creditele neplatite si fara nici un venit. Shankara a devenit astfel unul dintre cei circa 125 000 de fermieri potential sinucigasi ca rezultat al nebuniei folosirii solului indian pentru teste ale companiilor producatoare de seminte modificate genetic. Cifrele oficiale din India arata ca circa 1000 de fermieri pe luna se sinucid. Cei mai multi inghit insecticid, o substanta scumpa de care li s-a promis ca nu vor mai avea nevoie dupa folosirea granelor modificate genetic.
http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1082559/The-GM-genocide-Thousands-Indian-farmers-committing-suicide-using-genetically-modified-crops.html

La Oxford Craciunul dispare ca sarbatoare crestina si devine sarbatoare solara. Luminile de Craciun din anul acesta nu vor mai avea simboluri traditionale ci vor fi inlocuite cu imaginea sistemului solar. Pe stâlpii din oraş vor fi împodobiţi cu ”luminile festivalului iernii”. Cu toate că iniţiativa a avut drept scop împăcarea tuturor religiilor, oamenii sunt nemulţumiţi. Musulmani şi evrei au declarat că nu se simţeau ofensaţi în nici un fel de „Crăciun” şi că lumea oricum o să îl sărbătorească la fel chiar dacă beculeţele şi spectacolele de sărbători vor fi numite altfel.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1082493/Christmas-No-Oxford-dumps-traditional-themes-favour-WinterLight-festival.html

Goldman Sucks. Desi a cerut autoritatilor americane un ajutor de zece miliarde de dolari pentru a putea face fata crizei financiare, banca Goldman Sachs va oferi prime in valoare totala de peste 11 miliarde de dolari celor mai importanti angajati. (Ziua)

Urmatoarea criza: cea a cardului de credit. Dupa ani buni in care americanii au fost asaltati cu oferte pentru carduri de credit si linii de credit ce urcau pana la cer, institutiile bancare se gandesc serios sa limiteze promovarea ambelor produse, pe fondul economiei ce se erodeaza. Institutiile bancare din America, au raportat imprumuturi cu probleme in valoare de 21 miliarde de dolari, pentru prima jumatate a anului 2008. Bancile mari precum American Express si Bank of America, au inceput deja sa ridice standardele pentru acordarea liniilor de credit, totodata trecand pe lista neagra clientii rau platnici, informeaza New York Times, citat de ziare.com. In Romania, Alpha Bank, BRD si Millenium Bank au renuntat la campaniile agresive de promovare a cardurilor de credit impreuna cu overdrafturi care depasesc anumite sume prea mari. Cu toate ca anumite campanii au fost de-a dreptul agresive, romanii nu s-au dat in vant dupa cardurile de credit. Acestia au preferat sa vada banii in mana, neavand incredere in sistemele electronice de administrare a veniturilor. Actualmente, din totalul imprumuturilor acordate in Romania, valoarea creditelor acordate prin intermediul acestor instrumente financiare ajunge la cel mult 2%. (Ziua)

Vaccinurile gripale ce contin mercur promovate la coada la vot. Voteaza si vaccineaza-te sunt programe desfasurate in SUA pentru a promova vaccinurile antigripale. Acestea fac parte din seria de incercari de a forta vaccinari nenecesare si in unele cazuri chiar periculoase, ale publicului american. Astfel in New Jersey au avut loc recent proteste uriase ale parintilor ingrijorati datorita noii reguli a obligativitatii vaccinarii copiilor si a obligativitatii vaccinarii antigripale obligatorii a tuturor celor sub 18 ani. Aditivii pe baza de mercur din vacinurile antigripale sunt in legatura directa cu cazuri de autism la copii. Aditivii pe baza de mercur au fost interzisi sau restrictionati in Europa, Japonia, Marea Britanie si Rusia.
http://www.prisonplanet.com/mercury-containing-flu-vaccines-pushed-on-queuing-voters.html

Amprentele ridicate pe strada te transforma intr-un viitor suspect! Fiecare echipaj al politiei din Marea Britanie va fi dotat cu scannere mobile pentru prelevarea amprentelor, ce va permite identificarea oamenilor pe strada. Noua tehnologie, prin care se vor putea obtine la un moment dat si fotografii ale celor carora li se iau amprentele, va fi aplicata in urmatoarele 18 luni. Vor fi distribuite zeci de mii de seturi - de dimensiunile unui telefon mobil BlackBerry, informeaza ziarul britanic The Guardian, intr-un comunicat Agerpres. (Ziua)

Inteligenta adolescentilor a scazut ingrijorator intr-o singura generatie. Tinerii inteligenti sunt pe cale de disparitie releva un studiu britanic. Abilitatile intectuale ale celor mai inteligenti tineri au decazut radical odata cu aparitia jocurilor TV sau pe calculator. Nivelul gandirii unui adolescent de 14 ani din ziua de azi este echivalent cu cel al unuia de 12 ani din 1976.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1080791/Dimming-How-brainpower-todays-14-year-olds-slipped-radically-just-generation.html

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu