Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 22 decembrie 2008

Imaginea de ansamblu (The Big Picture) - documentar in limba romana

Niciun comentariu :
"The Big Picture" este o sinteza a multor informatii certe despre conspiratia planetara, trecand totusi in evidenta si unele "teorii ale conspiratiei", mai mult sau mai putin bazate pe realitati dovedite. Una din ideile de baza ale acestui documentar este că mulţi dintre cei care simt că este ceva în neregulă cu lumea din jur, care chiar văd conspiraţia, se pierd în detalii neesenţiale risipindu-şi astfel enorme cantităţi de energie şi timp în van.

Este un film de exceptie, atat prin viziunea lucida si valoarea documentara, cat si prin deviza enuntata inca de la inceput: "Fie ca nici un ban să nu se facă din vânzarea sau distribuţia acestui film".

Mesajul filmului este atat cel al trezirii, cat si, mai ales, cel al unirii celor ce au inceput sa se trezeasca sau chiar s-au trezit deja:

"Populaţia planetei se confruntă într-adevăr cu o ameninţare masivă, este o ameninţare care a crescut uşor, una pe care o vedem de mulţi ani dar refuzăm să o conştientizăm.

Cineva care nu ştie absolut nimic, ştie totuşi că exista un grup de oameni foarte bogaţi şi foarte puternici care controlează, în sens literal, aproape orice. Toată lumea ştie că exista un grup care se află în varf şi care trage toate sforile. Cineva care nu ştie nimic, de asemenea ştie că atacurile de la 11 Septembrie au fost orchestrate, şi unul dintre motivele pentru care au fost orchestrate a fost ca să se pornească falsul război împotriva terorismului, care apoi să pregătească calea spre Noua Ordine Mondială...

Sunt mii, poate milioane, de oameni care cercetează aceste evenimente pe internet, pe intreaga planetă, dar din păcate aceşti oamenii nu s-au unit pentru a viza în mod direct cauza problemei şi întreaga comunitate de pe internet este divizata de probleme mai mici...

Chiar şi "Mişcarea Adevărului 9/11" este acum divizată de confuzia dintre cei care susţin că au existat sau nu avioane, care se ceartă amarnic între ei. Acum privind înapoi obiectiv, este foarte uşor să-ţi dai seama că o buna parte din înregistrări au fost editate. “Dezbină şi cucereşte" este motto-ul: poate au folosit avioane la 11 Septembrie, sau poate au folosit înşelatorii digitale, şi poate Planeta X chiar există şi va sosi în 2012, sau poate că nu...

În cele din urmă, în momentul de faţă nu prea contează vreuna dintre variante, pentru că acum sunt probleme mult mai importante care ne presează şi care au nevoie de atenţia noastră, chiar în momentul ăsta!

Este imperativ ca toţi cei care cercetează să uite diferenţele pentru moment, pentru a fi capabili să stea împreuna şi să se adreseze adevaratei cauze a problemelor cu care ne confruntăm, pentru că este extrem de important ca situaţia din prezent să fie urgent abordată!

Dacă aceste probleme nu sunt abordate, şi abordate foarte curând, este foarte posibil ca în 2012 mulţi oameni să nu mai fie nici macar în viaţă, pentru a vedea dacă Planeta X este o realitate sau nu!

Este într-adevăr chiar atât de serios!"

Textul este preluat dintr-un articol depindedenoi.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu