Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 2 ianuarie 2009

Codul lui Moise - documentar in limba româna

2 comentarii :
Moise a primit cu 3500 de ani în urmă o mare revelaţie cu ajutorul căreia a realizat unele dintre cele mai mari minuni din istoria lumii. Codul lui Moise a fost folosit la inceputuri pentru a crea "minuni" insă apoi el a fost ocultat şi numai iniţiaţilor li s-a mai permis să-l utilizeze. Prin practica principiilor prezentate in acest film, veţi descoperi cum poţi integra în propria viaţă unele dintre cele mai puternice instrumente de realizare spirituala din istoria lumii.

Codul lui moise


PS: Traducerea documentarului este pe alocuri deficitara. Un exemplu flagrant este traducerea lui "I am That" prin "Eu sunt aia"(!!??) in loc de "EU SUNT ACELA (ACEASTA)". In ciuda acestui fapt am considerat ca mesajul filmului este foarte important si de aceea am decis sa vi-l prezentam chiar si in aceasta forma.

2 comentarii :

  1. Download? unde este? Vreau sa-l descarc si sa-l trimit la cineva pe un cd..........

    RăspundețiȘtergere
  2. http://vp.video.google.com/videodownload?version=0&secureurl=TgAAAMOuAw8M11tOq-0cQz6GakVK4QbRbCZ5e6PeYFc4b002db9y8AQ7raiFAQp4uWNzpE7HV5cM5_JFAJmurWaJR4u58dF-rvndVziVV9cUZR3j&sigh=itur4gAZ4mxIXlwyPt8GNczwEWA

    RăspundețiȘtergere