Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 26 ianuarie 2009

Fortele Aeriene britanice au incercat sa doboare OZN-uri

2 comentarii :
In virtutea unei directive secrete a Guvernului britanic, pilotii de elita din Fortele Aeriene Regale (RAF) au incercat sa doboare OZN-uri, informeaza cotidianul "The Sun". Nick Pope, care a lucrat la biroul pentru OZN-uri al Ministerului Apararii, a facut pentru prima data publice regulile de angajare in lupta. Pope a subliniat ca pilotii britanici au tras de cateva ori in OZN-uri, dar nu au reusit sa doboare nici unul si ca regulile de angajare in lupta au fost stabilite dupa mai multe zeci de intalniri in spatiul aerian britanic cu aparate de zbor suspecte. "Stim cazuri in care a fost dat ordinul pentru doborare fara nici un efect", a explicat sursa "The Sun". El a declarat ca ordine pentru doborarea OZN-urilor au fost date sub directiva secreta incepand cu anii '80. Cand se credea ca un OZN ameninta spatiul aerian al tarii, masuri drastice au fost luate, sustine Pope. "Exista o grupare in Ministerul Apararii care spunea: 'Vrem sa doboram un OZN si asta va rezolva problema intr-un fel sau altul'", a explicat sursa.

Articol preluat din ziarul Ziua. Textul original a aparut in limba engleza in The Sun.

2 comentarii :

  1. Un articol superficial.Exista o tendinta de a da cu presupuneri.Nimic concret din partea nimanui. Rezultatele cunoasterii apar pe cai directe ce pot fi aprofundate si dezvoltate in orice domeniu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte dornic sa invat de la un cunoscator avizat ca dumneavoastra, asa ca as fi foarte incantat sa primesc un articol mult mai bun pe aceasta tema de la dumneavoastra. Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere