Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 aprilie 2009

Liderii PD-L vor sa impuna si buletine cu cip biometric

Niciun comentariu :
Liderul grupului PD-L Mircea Toader a declarat că, alături de câţiva colegi, doreşte să prezinte Guvernului o iniţiativă legislativă prin care să se extindă forma paşapoartelor biometrice şi la cărţile de identitate, cu adăugarea unui cip care să permită accesul în sistemul informatic bancar.

Toader a precizat că PD-L susţine necesitatea aprobării ordonanţei guvernamentale privind paşapoartele electronice, arătând că disputele de natură religioasă create în jurul acestei ordonanţe sunt "fără sens". "Nu am făcut altceva decât să respectăm condiţiile şi termenele prevăzute de UE", a precizat liderul PD-L.

"PD-L susţine această ordonanţă de urgenţă, mai ales că sunt achiziţionate şi echipamentele. Acest sistem de paşaport ar trebui extins la sistemul de evidenţă a populaţiei, la cărţile de identitate, cunoscând de acum că aceste cărţi de identitate sunt relativ uşor de falsificat", a susţinut Mircea Toader, adăugând că ar putea promova, împreună cu alţi colegi şi cu Guvernul, o iniţiativă prin care să se extindă această formă de paşaport electronic chiar la cărţile de identitate, cu posibilitatea introducerii unui cip care să-i permită proprietarului şi accesul în sistemul informatic bancar.

"Este o iniţiativă a mea şi a câtorva colegi, vrem să o susţinem, să o prezentăm Guvernului. Este numai o idee, analizându-o cu cei de la Direcţia de Paşapoarte am discutat şi despre posibilitatea aceasta, dacă se poate din punct de vedere tehnic", a precizat Toader.

Liderul PD-L a prezentat câteva avantaje ale unui astfel de sistem, arătând că nu poate fi falsificat, iar datele suplimentare pot fi de ajutor în unele cazuri, cum ar fi accidentele, catalogând drept "o poveste" ideea că, având astfel de acte de identitate, posesorii ar putea fi urmăriţi.

Si uite asa, incet incet, PD-L implineste intentia unui membru al familiei Rockefeller asa cum a fost relatata de regretatul regizor Aaron Russo:

"Intreaga agenda a elitei masonice este crearea unui guvern mondial intr-o lume in care fiecare om are implantat un cip RFID sub piele, iar toti banii se vor afla in acele cipuri adica nu vor mai exista bani lichizi. Toate aceste planuri vin de la Rockefelleri, asta vor ei sa faca: toti banii vostri vor fi in cipuri si nemaiexistand bani lichizi, ei vor putea sa-ti ia din bani atat cat vor si atunci cand vor dori. Daca vor spune esti dator atatia bani drept taxe atunci pur si simplu ii iau in mod digital de pe cip. Control total. Si daca esti un om obisnuit si protestezi pentru ceea ce fac, atunci iti vor dezactiva cipul. Si in acel moment nu mai ai nimic: nu poti cumpara mancare, nu poti face nimic, e controlul total al oamenilor. Acel cip este conectat cu o baza de date in care sunt stocate cumparaturile tale, platile, absolut tot ceea ce faci, toata viata ta este acolo. Ei vor un guvern mondial controlat de ei, toata lumea sa aiba cipuri implantate, iar toti banii sa se afle in acele cipuri pe care ei le controleaza. Astfel vei deveni un sclav, un servitor al acestor oameni, acesta este scopul lor, acestea le sunt intentiile!"

Sa fie oare doar o coincidenta faptul ca astfel de intiative sunt anuntate sau legiferate doar in preajma Craciunului si a Sarbatorii Invierii?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu