Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 26 mai 2009

1300 de fete afectate de vaccinurile HPV in Marea Britanie; Efecte negative bizare precum paralizia si epilepsia

Niciun comentariu :
In urma campaniei guvernamentale de vaccinare anti-HPV cu Cervarix, mai mult de 1300 fete din Regatul Unit s-au confruntat cu efecte negative, fapt evidentiat de rapoartele colectate de la medici de catre o agenţie de reglementare a medicamentelor (MHRA).

"Când au introdus acest nou vaccin, noi am avut mari dubii faţă de siguranţa sa", a declarat Jackie Fletcher de la Jabs, un grup de susţinere pentru cei afectati negativ de vaccinuri. "Statisticile actuale ce detaliaza reacţiile adverse - inclusiv cazurile de epilepsie şi convulsii - relevă faptul că ingrijorarea noastra a fost justificata."

Rapoartele MHRA arată un total de 2891 efecte adverse raportate în cazul a 1340 de fete. Majoritatea problemelor au fost mai putin grave şi de scurtă durată, cum ar fi inflamare locala, eruptii cutanate, dureri sau alergii la vaccin. O serie de cazuri au fost insa severe, incluzand 20 de cazuri de tulburare a vederii, patru cazuri de convulsii, un caz de atac de apoplexie şi unul de epilepsie. Au fost raportate cinci cazuri de paralizie parţială, inclusiv la nivelul feţei, al picioarelor, pierderea simţului tactil şi hemipareze (paralizie severă, paralizia a jumătate din organism).
Sursa: NaturalNews

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu