"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , , » "Pandemia" de gripa porcina este o teribila campanie de manipulare globala

"Pandemia" de gripa porcina este o teribila campanie de manipulare globala

Manipularea creata la nivel global de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, concerne farmaceutice, guverne si mass media, sub coordonare masonica, iese la iveala prin niste calcule foarte simple pe care le face in clipul urmator Hans Rosling, un reputat specialist in sanatate. Exista multe alte pericole reale (unul dintre ele fiind tuberculoza) care nu sunt aproape deloc mediatizate in detrimentul acestei asa zise gripe porcine, care este cauzata de un virus creat special in laborator.


Confirmarea ipotezei de mai sus vine si din media romaneasca:

EvZ - TBC-ul omoară mai mulţi români decât gripa porcină

În România, se înregistrează zilnic aproximativ 70 de cazuri de tuberculoză şi 4-5 persoane mor din această cauză.

Într-o săptămână, în România mor mai multe persoane de tuberculoză decât numărul tuturor celor care au murit de gripă porcină în întreaga lume, de la apariţia epidemiei până acum.

Declaraţiile au fost făcute miercuri seara, la Palatul Parlamentului, unde a fost abordată această temă în cadrul conferinţei „Pledoarie pentru implicare”, la care au participat peste 100 de parlamentari, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi ai organizaţiilor neguvernamentale.

În fiecare oră sunt diagnosticaţi cu tuberculoză 49 de cetăţeni europeni, iar 7 mor din aceeaşi cauză. Boala afectează în primul rând grupurile de populaţie vulnerabilă: imigranţi din ţările cu incidenţă ridicată, persoane infectate cu HIV, bătrâni, persoane din comunităţi închise (cămine, adăposturi etc.).

1 comentarii:

  1. Nimic, se spune, nu e intamplator ! Mai deunazi am auzit "pe fuga" o stire cum ca in R.P.China a aparut o forma de gripa al carei virus ar proveni de la o ...marmota (!?!). Sa mai spuna cineva ca poporul chinez nu este un popor istet.Deci, daca ne enervam...poate in Romania apare un tip de gripa provenind de la ...vulturul pleshuv sau de la corb.Sau sunt ocrotiti de lege si ...deci e imposibil?

    RăspundețiȘtergere