Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 9 octombrie 2009

Şedinţă de asane şi spirală Yang în Piaţa Sfatului din Braşov cu ocazia Zilei Internaţionale Yoga

4 comentarii :Adevarul, 8 octombrie 2009 - Braşov: Spirală MISA în Piaţa Sfatului / FOTOGALERIE
150 de practicanţi yoga din Braşov s-au adunat în această seară în Piaţa Sfatului, unde au făcut diverse exerciţii şi o spirală de energizare yang.


Yoghinii au sărbătorit Ziua Internaţională Yoga, iar manifestări similare cu cele de la Braşov au avut loc şi în alte oraşe mari din ţară, precum şi în Germania, Danemarca şi Anglia. Între orele 17.00-19.00, practicanţii, care fac parte din Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) au făcut diverse exerciţii de yoga, apoi au trecut la spirala de energizare yang. La efectuarea spiralei au fost invitaţi să participe şi cei prezenţi în Piaţa Sfatului. „Am vrut să arătăm tuturor că yoga nu este ceva ocult, că nu avem nimic de ascuns şi ceea ce este bun merită să fie arătat. Tocmai acesta a şi fost motivul pentru care am optat să facem această şedinţă în Piaţa Sfatului“, a declarat Traian Ionescu, profesor de yoga şi organizatorul manifestării.

Oamenii din jurau privit curioşi şi au asistat la toată şedinţa. „Asta e gimnastică şi puteau să o facă şi acasă, dar nu să iasă pe stradă. Cred că yoga este o relaxare a sistemului nervos şi te ajută dacă te concentrezi aşa cum trebuie. Probabil că au ales să vină în Piaţa Sfatului pentru a-i atrage şi pe alţii să practice yoga“, a declarat Floarea Burmagă, în vârstă de 60 de ani. Un braşovean, mai tânăr, s-a lăsat purtat de valurile muzicii de meditaţie şi a început să danseze. „Îmi place să dansez şi muzica asta a lor chiar e relaxantă“, a spus Emanuel, în vârstă de 23 de ani.

Şedinţa de yoga s-a încheiat în jurul orei 19.00, când s-a terminat şi spirala de relaxare yang. Aceasta a durat 23 de minute, iar la final, toţi cei care au luat parte la ea s-au declarat nemaipomenit de relaxaţi şi fericiţi. „Mă simt extraordinar de bine după această spirală. Yoga este pentru mine o mare parte din viaţa mea, cea mai minunată şi mai frumoasă. Spirala este o stare de înălţare şi de iubire imensă, iar aici, în Piaţa Sfatului am simţit o stare de unitate foarte mare“, a explicat Alina Helan, practicantă yoga.
(fotografii Adevarul realizate de Stelian Grăjdan)


Stirile Protv - Au umplut Piata Sfatului de energie! Spirala a yoghinilor, la Brasov!


Daca sunteti tristi, obositi sau bolnavi, n-ar strica sa dati rapid o fuga pana in centrul Brasovului. S-ar putea sa mai gasiti aici vreun strop din energia pe care au concentrat-o joi seara yoghinii.

Yoghinii si-au intins paturile in Piata Sfatului, dupa care s-au prins in spirala asa cum cere regula, adica in ordinea zodiilor, alternativ un barbat si o femeie. In tot acest timp, au ascultat muzica de meditatie si, sustin ei, au umplut locul de energie pozitiva.

Aceasta ar fi circulat de la stanga la dreapta, strabatand centrii de forta ai participantilor, pe care i-a umplut de vitalitate. Pentru unii dintre ei se pare ca doza a fost totusi cam mare, devreme ce au inceput sa danseze hip-hop.
Profesorii de yoga spun ca spirale similare au fost realizate simultan in mai multe orase din tara, sincronizarea fiind secretul transmiterii energiei.

Realitatea tv Brasov - SPIRALA YANG - Ziua internaţională Yoga a fost marcată şi la Braşov

4 comentarii :

 1. Propun "Zilele Yoga"....mi-a placut f mult sa fiu acolo

  RăspundețiȘtergere
 2. Bravo lor si felicitari ! Este foarte bine pentru ca sunt si oameni care vor sa fie le fie bine celor din jur si care au si curajul sa o spuna si sa o faca !Au fost foarte frumosi acolo toti impreuna in soare in Piata Sfatului in Brasov !

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo. De pe meleaguri americane multe salutari si felicitari organizatorilor si participantilor la manifestarea yoghina de la Brasov si din toate celelalte orase.
  Oare de ce se stramba comentatoarea cand spune spirala "yang" ?? Poate ca un pic de cultura generala nu i-ar strica.
  Acum ca Obama a luat si premuil Nobel pentru pace (sic!) poate o sa incepem si pe aici o astfel de actiune :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Georgeta Paraipan11 octombrie 2009, 14:50

  O idee superba ! Regret enorm ca nu locuiesc la Brasov (doar matusa paterna locuieste acolo). Sper ca in timp, asa cum spune acel "anonim" din aceasta lista sa avem in tzarishoara si zilele yoga.Cred ca asta depinde de eventualii organizatori.Oricum, pentru cat au suferit (n-a fost si nu e chiar un holocaust, dar...numai Tibetul o stie...! ) ar merita sa se organizeze si Zilele Yoga !

  RăspundețiȘtergere