Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 16 octombrie 2009

Doctorii, farmacistii si corporatiile se imbogatesc de pe urma modei vaccinarilor

Niciun comentariu :
In timp ce americanii inca mai dezbat daca vaccinarea impotriva gripei porcine este sau nu utila si in ciuda multiplicarii cazurilor de deces si schilodire pe viata, companiile farmaceutice au decis deja: vaccinurile sunt foarte bune pentru afacerile si profitul lor.

Fabricantii au vandut pana acum vaccinuri de gripa porcina in valoare de 1,5 miliarde de dolari, aceasta suma adaugandu-se la miliardul de dolari contractat anterior pentru vaccinurile de gripa sezoniera. Aceste inoculari fac parte dintr-o vasta si foarte dinamica piata globala estimata la circa 20 de miliarde de dolari.

Insa nu numai fabricantii au beneficii de pe urma acestei campanii. Doctorii sau personalul medical primesc comisioane din vanzarea, recomandarea sau realizarea injectiilor si exista afirmatii ca profitul de pe urma acestor vaccinari este chiar foarte consistent.

Detalii in articolele:
Evenimentul Zilei - Gripa porcină creşte afacerile companiilor farmaceutice
ABC News - Drugmakers, Doctors Rake in Billions Battling H1N1 Flu

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu