Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 20 octombrie 2009

Oamenii de stiinta au decodificat mesaje inteligente in desenele din lanurile de cereale!

Niciun comentariu :
Mesaj trimis către constelaţia lui Hercule
În 1974, în incinta institutului SETI – Search for Extra Terrestrial Intelligence (Institutul de Cercetări asupra Inteligenţei Extraterestre) – din Arecibo, Puerto Rico, cu ajutorul unui telescop radio se trimitea în spaţiu un mesaj electronic în cod binar. Pentru comunicarea cu o posibilă inteligenţă extraterestră a fost folosită cea mai mare antenă parabolică din lume. Mesajul în spaţiu a fost trimis în direcţia aglomerării de stele M13 din constelaţia lui Hercule, situată la 22.800 de ani lumină distanţă de Pământ. Proiectul a fost realizat sub îndrumarea lui Frank Drake, profesor de astronomie la Universitatea Cornell, SUA. Mesajul codifica numerele atomice ale elementelor chimice necesare vieţii pe Pământ, astfel Hidrogen H=1, Carbon C=6, Azot N=7, Oxigen O=8, Fosfor P=15. Acesta mai conţinea descrierea zaharurilor şi bazelor care intră în compoziţia moleculei de ADN, numărul nucleonilor, o schemă stilizată a spiralei duble de ADN şi în final, imaginea stilizată a unei siluete umane, indicându-se dimensiunea ei, numărul de locuitori ai Pământului în anul 1974, planetele din sistemul solar, planeta Pământ ca fiind cea care trimite mesajului, precum şi caracteristicile antenei radar transmiţătoare.

Răspuns din spaţiu?
27 ani mai târziu, în data de 20 august 2001, în apropiere de antena parabolică gigantică de la Chilbolton, Anglia, în lanurile de cereale au fost gravate diferite modele geometrice complexe de formă rectangulară. Unul dintre ele reprezenta imaginea unui umanoid extraterestru, iar cea de a doua un posibil răspuns la mesajul radioelectric trimis în spaţiu în 1974 din Arecibo. Ce dezvăluie decriptajul acelui model geometric, care pare să fie un răspuns la mesajul trimis în urmă cu 27 de ani? Răspunsul este codificat, criptat cu rigurozitate în aceeaşi manieră ca şi cel emis în 1974. Molecula de ADN descrisă este mai mică decât cea umană. În loc de fosfor este siliciu, ceea ce determină o îngroşare a spiralei de ADN, reprezentată în mod clar în gravurile din lanurile de la Chilbolton. În loc de fiinţa umană stilizată, care măsura 1.66 m, a fost evidenţiată în acest caz o siluetă de un metru înălţime, macrocefală, cu braţe, picioare şi cu ochi uşor de identificat. Cunoaştem aceste reprezentări ca fiind Micii Cenuşii. Această fiinţă provine dintr-un alt sistem planetar. Planeta ei are o populaţie de 17 miliarde de locuitori, fiind a cincea planetă de la soarele din sistemul planetar din care face parte; soarele este de doar 4/9 din soarele nostru şi este înconjurat de nouă planete. Din acest sistem solar planetele trei şi patru sunt indicate ca fiind populate. Mesajul mai prezintă schema unei antene parabolice cu simbolul planetei emiţătoare asociat cu o cifră care semnifică forţa electromagnetică utilizată pentru transmiterea acestui mesaj.



Tăcerea autorităţilor
Observatorul din Chilbolton este proprietate a guvernului britanic; a fost construit în 1965 în scopul studierii emisiilor de unde radio care proveneau din spaţiu sau de la diverşi sateliţi. Accesul în Observator este interzis publicului. Prima reacţie a cercetătorilor britanici a fost să compare structura codului binar din 2001 cu transmisia radio telescopică din 1974 de la Puerto Rico. În ciuda fotografiilor realizate, a decriptării codului binar şi a corespondenţelor dintre cele două mesaje (cel din 1974 şi cel din 2001) realizate de către cercetători britanici independenţi, nicio explicaţie oficială nu a fost dată. Astronomii de la Chilbolton au declarat că nu au observat apariţia semnelor din lanuri, acestea nefiind vizibile nici măcar din cel mai înalt punct al antenei (sic!).

La numai un an după acest eveniment, pe unul din câmpurile din apropiere de Winchester, o imagine de extraterestru gravată într-un cadru rectangular imens, prezenta un disc rotund cu un diametru de aproximativ cincizeci de metri din care jumătate ieşea în afara cadrului rectangular. Interiorul cercului vegetal conţinea o brazdă spiralată împărţită în mai multe şiruri de grâu culcate la pământ sau ridicate: şir binar. Inlocuind secvenţele binare cu codul binar corespondent caracterelor - ASCII (American Standard Code for Information Interchange) - s-a obţinut un şir de caractere care au sens în limba engleză. Mesajul era următorul:

"Fiţi atenţi la cei care fac cadouri false şi care nu îşi ţin promisiunile. Multă suferinţă, dar încă mai este timp. Sunt lucruri bune acolo. Nu suntem adepţii înşelăciunilor. Final de transmisie...."

Nu a fost făcută nicio declaraţie oficială referitor la această formaţiune. Este vorba aşadar de un real contact cu o civilizaţie extraterestră sau despre o manipulare din partea armatei? Cu ce urmări?

Un mesaj inteligent cu un continut oarecum similar a fost inregistrat in seara zilei de 26 noiembrie 1977, in sudul Angliei cand o voce neidentificată a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News si a adresat pentru prima dată in direct telespectatorilor, in limba engleza, un mesaj alcatuit din 600 de cuvinte. O agenţie guvernamentală din Marea Britanie a încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât şi Poliţia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autorităţile şi-au cerut de 3 ori scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă, dar cu toate acestea, până în prezent sursa enigmatică a acelei „farse" nu a putut fi niciodată identificată.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu