Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 6 noiembrie 2009

RATB vrea sa renunte la biletele de hartie si sa foloseasca doar cartele electronice cu cip RFID incorporat

Niciun comentariu :
Iata stirea aparuta in presa:

Capitala se pregateste sa renunte la biletele de transport in comun. Potrivit programului de dezvoltare a Regiei, biletele de hartie cu una sau doua calatorii vor disparea, incepand cu 1 ianuarie 2010, anunta Realitatea TV. Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Mihai Vladarau, a declarat ca, in aceasta perioada, se fac sondaje printre calatori.

Daca se constata ca 50% dintre bucuresteni nu stiu sa foloseasca noul sistem pe baza de cartele electronice, desfiintarea biletelor se va amana cu un trimestru, maximum doua.


Dezavantajul cartelelor electronice, pe langa refuzul din motive religioase sau de constiinta, este ca monitorizeaza in timp real deplasarile calatorilor, si impreuna cu sistemele video de supraveghere instalate in mai toate mijloacele de transport RATB, constituie o intruziune nepermisa in viata persoanelor, un element in plus al supravegherii specifice unui regim dictatorial.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu