Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 3 noiembrie 2009

Remember 2006: Megaexcrocheria gripei aviare

3 comentarii :
"Scenariul ăsta cu 20.000 de morţi? Este una din variantele oficiale, dar e minim, ăsta e mizilic", spunea ieri Adrian Streinu Cercel despre presupusa pandemie de gripa porcina.

Astazi dupa ce si-a dat demisia a mai redus numarul si a declarat ca "România ar trebui să fie pregătită să trateze şi eventual să-şi asume circa 3330 până la 6000 de posibile decese." Oare sa-l mai credem? Poate se refera la decesele pe care le va produce vaccinul...

Pentru cei care au memoria scurta si au uitat cum erau omorate gaini pe banda rulanta, iar masinile erau stropite cu apa chioara cu detergent, pe post de dezinfectant, iata ce spunea mincinosul mincinosilor, Adrian Streinu Cercel, in urma cu 3 ani impreuna cu alti "frati" interesati de afacerile cu prostirea romanilor:

"Pandemia de gripa aviara va izbucni in viitorul apropiat si va ucide doua milioane de romani, potrivit prof. dr. Adrian Streinu-Cercel. Acesta este un scenariu de cosmar, care ar suprapopula insa spitalele si cimitirele. Desi tara noastra va produce vaccinul pandemic, doar 25% din populatie va fi vaccinata, deoarece nu ne permitem stocuri mai mari.

Intr-un prim val al pandemiei, adica in primele 4 - 5 luni, se pot imbolnavi pana la 4 milioane de romani, iar 2 milioane dintre acestia vor muri. Oamenii trebuie sa stie ca ne asteptam la un virus foarte agresiv”, a declarat, ieri, in cadrul unui seminar, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infectioase “Matei Bals”.

De altfel, specialistii spun ca pandemia de gripa este inevitabila si iminenta. “Ne aflam in faza a treia a pandemiei, adica faza in care au fost infectati oameni cu un subtip de virus gripal nou. Urmatoarea etapa este cea a izbucnirii pandemiei. Cert este ca nu scapam de pandemie, motiv pentru care trebuie sa ne pregatim cat de cat”, a precizat dr. Viorel Alexandrescu, seful Centrului de Referinta pentru Gripa - OMS, din cadrul Institutului Cantacuzino.

"Trebuie sa procuram saci pentru cadavre"
Florin Popovici, epidemiolog in cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, a declarat ca Romania va trebui sa ia masuri concrete: “Avand in vedere ca se estimeaza atatea decese, trebuie sa stim cu exactitate care este capacitatea morgilor si cate paturi cu ventilatie avem in spitale. Trebuie sa ne preocupam si de procurarea sacilor pentru cadavre. Va trebui sa avem grija si de persoanele care lucreaza in domeniul gazelor, al electricitatii si chiar de persoanele care vor sapa gropile in cimitire”.

Care a fost rezultatul gripei aviare am vazut cu totii. Afacerile oneroase ale unora au prosperat cu bani de la buget. Zeci de mii de pasari nevinovate au fost furate din gospodarii si omorate. Dar de murit n-a murit nici un om din cele 2 milioane prezise. Probabil Streinu Cercel ar da vina pe sistemul imunitar al romanilor care este "prea sanatos". Insa adevarul s-ar putea sa fie altul. In urma unor cercetari si a anchetelor DNA astazi s-a ajuns la o concluzie socanta: In Romania, virusul gripei aviare nu a existat niciodata.

Cititi si:
Vaccinul gripei porcine: depopulare prin genocid pentru a realiza noua ordine francmasonica mondiala
Institutul lui Adrian Streinu Cercel sponsorizat de cea mai mare organizatie masonica (Marea Loja Nationala din Romania)
Masonul Adrian Streinu Cercel: "vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu"
Masonii Videanu si Streinu Cercel vor sa "limiteze" intrunirile publice din cauza gripei porcine (adica a inceput o masiva campanie de manipulare)
Doctorii, farmacistii si corporatiile se imbogatesc de pe urma modei vaccinarilor
Vaccinarea obligatorie impotriva gripei porcine ascunde un genocid planetar planuit de masoneria mondiala

3 comentarii :

  1. Multe impliniri si cit mai multe informatii la obiect!
    Sper ca aceasta info., cu un astfel de personaj camuflat in "doctor" sa ajunga la cit mai multi romani, sa constientizeze care este scopul LOR!

    RăspundețiȘtergere
  2. www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/11/05/microbiologistul-roman-vania-atudorei-spune-din-interior-adevarul-despre-mafia-industriei-farmaceutice-si-despre-minciuna-gripei-porcine/

    RăspundețiȘtergere