Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 5 noiembrie 2009

Un film zguduitor - The Soviet Story (Povestea Sovietelor)

2 comentarii :
Un film necesar din care lipsesc, din pacate, filmarile si marturiile holocaustului facut de comunisti in Romania, unde conform estimarilor lui Florin Matrescu au fost asasinati circa 2.500.000 de oameni. Raportul realizat de Matrescu mentioneza in bilanţul total al victimelor comunismului internaţional cifre intre 314.772.300 si 355.602.300 de oameni. Desi filmul atinge doar tangential adevaratii vinovati, contine inexactitati si are multe omisiuni, pentru o productie realizata cu anumite scopuri politice, dovedite de finantarea din partea UE, este totusi un mare progres ca se dezvaluie imensa amploare a crimelor comunismului.

“The Soviet Story”, în regia lui Edvins Snore. „Povestea sovietelor” – povestea masacrelor politice puse la cale în numele unor utopii dictatoriale criminale: comunismul şi nazismul.


(Download film cu subtitrare de aici. Linkul este aproape de termenul de expirare.)

Povestea unor experimente sociale diabolice, cu milioane şi milioane de victime nevinovate aruncate în gropi comune, care n-au avut nici măcar dreptul la memorie. Orice rezistenţă era pedepsită. Filmul începe cu genocidul înfometării din Ucraina (din cadrul URSS), ordonat de Stalin: a exterminat 7 milioane de oameni numai în iarna anilor 1932-1933 – şi n-a protestat nimeni din Occident, deşi se cunoştea situaţia.

Zeci de milioane de oameni au fost asasinaţi deoarece nu s-au adaptat rigorilor „revoluţiei sociale” şi ale formării „omului nou”. Marx vorbea de „holocaustul revoluţionar”, el e creatorul genocidului politic, el a scris primul despre necesitatea exterminării rasiale, subliniază filmul. Lenin i-a desăvârşit opera. Hitler a învăţat multe de la marxism, nazismul era naţional-socialist (comunismul era internaţional-socialist). Uciderea în masă era justificată nu numai ca o necesitate ideologică scelerată, ci şi ca o „selecţie naturală” (paraziţii din societate, care nu produceau, trebuiau lichidaţi; până şi dramaturgul George Bernard Shaw, premiat Nobel, a fost un susţinător al acestor epurări). În URSS sunt exterminaţi „duşmanii de clasă”, nu contează rasa (cum conta la nazişti). A fost introdusă în 1935 tehnologia asasinatului şi a execuţiei în închisori, a gropilor comune (Stalin avea plan, care era suplimentat, „să fie împuşcaţi 17.000 de duşmani de clasă azi”). Între 1937 şi 1941 au fost ucişi 11 milioane de oameni. Hitler era un admirator al holocaustului lui Stalin. El a pus la punct Noua Ordine Mondială, făcută să distrugă vechea ordine din Europa. “The Soviet Story” ne aminteşte că se semnează Pactul secret dintre dictatorii Hitler şi Stalin în 1939 de împărţire a Europei („Pact pecetluit cu sânge”), el a provocat şi a întreţinut al doilea război mondial şi apoi „războiul rece” postbelic. Despotismul comunist e egal totalitarismului nazist. Sovietele şi SS colaborau, NKVD (poliţia secretă sovietică, viitor KGB) instruia GESTAPO pe seama torturii, naziştii au preluat de la sovietici lagărele de concentrare. Acum apar arhitecţii holocaustului evreilor, cu exterminarea în camerele de gazare (Stalin era un antisemit convins, atrăgea atenţia un om de al lui exilat, Troţki, că Stalin şi Hitler erau la fel, deşi atât el cat şi ambii dictatori aveau rădăcini evreieşti). Tovarăşii erau uniţi de crimele politice. La Katin rezerviştii polonezi (ofiţeri, prizonieri de război) au fost împuşcaţi în masă în ceafă în 1940 de NKVD, 20.000 de oameni neînarmaţi: „a fost un asasinat industrial”. Masacrele au continuat, spune filmul. Deportările în cadrul URSS (în Siberia, în principal) s-au asemănat deportărilor în vagoane de vite şi lagărelor de concentrare naziste, KGB a făcut experimente înfricoşătoare pe oameni, transformaţi în cobai. Nimeni nu a pedepsit crimele de război, nici crimele politice postbelice ale URSS, cu zeci de milioanele de victime, Europa civilizată tace şi azi, fiindcă Europa depinde de gazul şi petrolul rusesc.

Interviurile cu foşti ofiţeri de informaţii evidenţiază detalii şocante. “The Soviet Story” s-a filmat în mai mult de doi ani în Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franţa, Regatul Unit, Belgia, iar materialele pentru documentar au fost adunate de regizor timp de mai bine de zece ani.
Liviu Ioan Stoiciu
Sursa: Ciao.ro

Vezi si: Film documentar: „În umbra lui Hermes-Secretele comunismului”. Revoluţia bolsevică - un genocid finanţat de Wall Street şi executat de francmasonerie.

2 comentarii :

  1. Georgeta Paraipan5 noiembrie 2009 la 17:34

    ...victimele comunismului romanesc, mai exact al socialismului romanesc sunt si "cadavrele vii", cei carora li s-a strivit numele, personalitatea prin deportari fortate, cum sunt cele care au fost in romania, deportari ale unor familii de nobili cu proprietati, averi conforme cu rangul lor, deportati in Valea Jiului sau in Baragan, de ex. si obligati sa munceasca in mina sau pe shantierele R.P.R./R.S.R.ca si simpli salahori.
    Tvr1 a dat astfel de reportaje infioratoare, peste puterea umanitatii de a intelege.Erau pline de durerea data de cruzimea prostimii.
    Nu am fost inclusi in film,cred eu, pentru ca inca nu stim sa vorbim, sa acceptam, sa traim pe Pamant.Noi romanii, stim sa ne barfim unii pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara indoiala unul din cele mai cutremuratoare documentare realizate vreodata, sau cel putin asa il consider eu.
    Va fi dat la postul TVR 1 joi seara 29 septembrie la 21:10

    RăspundețiȘtergere