Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 8 noiembrie 2011

Film documentar: ''În umbra lui Hermes-Secretele comunismului''. Revoluţia bolsevică - un genocid finanţat de Wall Street şi executat de francmasonerie.

Un comentariu :
Cu ocazia comemorării revoluţiei bolşevice din Rusia anului 1917 vă oferim un film despre crimele comunismului, unul chiar mai dur decât „Golgota Basarabiei" sau "The Soviet Story" (Povestea Sovietelor). Deşi comunismul a produs de circa 50 de ori mai multe asasinate decât fascimul (Raportul realizat de Florin Matrescu estimează peste 300 de milioane de victime ale comunismului internaţional) şi ideologia marxistă încă îşi mai face simţite efectele în istoria noastră recentă, nimeni nu condamna negarea holocaustului comunist, propaganda comunistă nu a fost interzisă prin lege, iar noi românii ne-am dovedit a fi extrem de toleranţi cu o serie de urmaşi ai criminalului regim comunisto-securist precum Ion Iliescu, Traian Băsescu sau Adrian Năstase, care ne-au condus şi încă ne mai conduc ţara. Ori cu indivizi precum Vladimir Tismăneanu şi Horia Roman Patapievici, care ne-au rescris (a se citi falsificat) istoria perioadei comuniste şi conduc institute culturale româneşti, deşi părinţii lor se aflau printre cei trimişi de sovietici pentru a instaura regimul concentraţionar şi de teroare în România.

Filmul „În umbra lui Hermes - Secretele comunismului” de Jüri Lina, realizat după cartea sa "Sub semnul Scorpionului", arată modul în care francmasonii, bancherii internationali şi comuniştii şi-au unit forţele într-o alianţă satanică, instaurând în Rusia, prin revoluţia bolşevică din noiembrie 1917, cea mai brutală şi mai dezumanizantă societate sclavagistă văzută vreodată pe acest Pamant.

Scriitorul rus Aleksandr Soljeniţîn în 1974, îşi sfătuia concetăţenii: "Trăiţi fără minciună!" Acest sfat se poate aplica însă în egală măsură şi Vestului. Din pacate în vremurile noastre adevărul nu este întotdeauna foarte evident. Cele mai multe dovezi oficiale despre comunism sunt pur şi simplu falsificate. Soljeniţîn sublinia: "În ţara noastră, minciuna a devenit nu doar o categorie morală, ci un pilon al statului." Dovezile atentatelor, masacrelor, crimelor, genocidului, a tâlhariilor realizate de către masoni au fost conspirate atât în Est cât şi în Vest. Filmul "În umbra lui Hermes" conţine o documentaţie importantă despre forţele financiare masonice care, cu sînge rece, au conspirat pentru a profita prin comunism de suferinţele altora. Regizorul Jüri Lina subliniază faptul că, deşi adevărul nu este astăzi foarte apreciat, este de datoria lui să spună adevărul despre comunism şi despre eminenţele sale cenuşii, în loc să trateze în mod superficial simptomele acestui sistem social psihopat.

Istoria se face in fiecare zi - dar de către cine? Răspunsul este dat în acest film, al cărui scop este de a dezvălui adevărul, în ciuda multiplelor falsificări ale istoriei, care sunt atat de blând tratate de către mass-media.

Astăzi cunoaşterea istoriei reale a comunismului este esentiala pentru a stopa ascensiunea impostorilor ideologici şi apariţia unei noi dictaturi francmasonice globale. Sfatul nostru este să urmăriţi acest film şi să-l salvaţi pentru al putea oferi şi altora (până nu dispare). Download de la http://www.megaupload.com/?d=45XX7S4B


Pe aceeaşi temă puteti lectura şi:

Transa consensuală şi miturile masonice de propagandă, un fragment din lucrarea “Arhitecţii decepţiei – Istoria secretă a francmasoneriei” (Architects of Deception-Secret History of Freemasonry).

Distrugerea Rusiei: crearea unei naţiuni tipic masonice - Francmasoneria şi socialismul sunt ramuri ale aceluiaşi copac negru, fragment din cartea Arhitecţii decepţiei de Juri Lina

Francmasoneria a susţinut instalarea regimurilor comuniste în întreaga lume - Marxismul - „o filosofie a francmasoneriei, o ştiinţă socială pentru controlul maselor”, fragment din cartea Arhitecţii decepţiei, de Juri Lina

Scopul declarat al francmasoneriei este distrugerea suveranităţii naţiunilor şi instalarea dictaturii unui guvern mondial - „Contribuţia” masoneriei în Rusia Sovietică, fragment din cartea Arhitecţii decepţiei, de Juri Lina

Francmasoneria foloseşte cunoştinţe esoterice în scopuri malefice

Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane. Ce nu spun manualele de istorie despre revoluţia americană

Cartea lui Antony C. Sutton (engleză): Wall Street şi revoluţia bolşevică

Un articol al lui Juri Lina despre lupta împotriva cămătariei (engleză): Juri Lina: The Fight against usury

*********************

Jüri Lina este autorul unor cărţi cu dezvăluiri fulminante despre francmasonerie. Lucrarile sale "Sub semnul Scorpionului" şi "Arhitecţii decepţiei" sunt cărţi de referinţă în domeniul dezvăluirilor despre francmasonerie. El s-a născut în 1949 în Estonia, pe atunci parte din Uniunea Sovietică. A lucrat ca ziarist, dar datorită investigaţiilor sale a fost luat în vizor de KGB şi i s-a interzis să mai practice jurnalismul. A emigrat în Suedia în 1979, unde a primit azil politic (la fel ca şi Gregorian Bivolaru) şi unde locuieşte şi în prezent. Pâna acum a scris 17 cărti şi a mai realizat un documentar "Aducătorii de lumina - emisarii lui Jahbulon (Istoria francmasoneriei)", pe care l-am prezentat anterior în cadrul articolului "Ingerii" masoneriei au copite!!.

Deşi cartile sale au devenit cunoscute şi citite de mii de oameni, nici o reţea de distribuţie nu a avut curajul să preia aceste cărţi. Jüri Lina işi face singur distribuţia cărţilor, folosind internetul şi mergând de la om la om, precum un vânzător ambulant. De-a lungul timpului a primit mai multe ameninţări cu moartea. Cu toate acestea este decis să meargă mai departe.

Jüri Lina a susţinut o serie de conferinţe în luna august a anului 2008, la Costineşti, la invitaţia şcolii de yoga MISA.

În urmă cu câţiva ani în cadrul unui interviu Mihai Stoian spunea despre Juri Lina:

"Da, am avut ocazia să îl întâlnesc pe Juri Lina şi să discut cu el în special pe marginea cazului Gregorian Bivolaru şi a forţelor implicate în acest caz. Acest om a reuşit să creeze chiar un curent de opinie format din oameni care acum caută adevărul acolo unde marea majoritate nici nu îndrăznesc să privească. Am fost încântat să constat că dl. Juri Lina are aceleaşi opinii ca şi dl. Bivolaru cu privire la modul în care apare starea aceasta letargică în rândul maselor de oameni, stare care îi face să accepte pe „nemestecate” cele mai absurde şi teribile situaţii. El vorbeşte foarte deschis despre aşa numitul fenomen de transă de consens, fenomen la care s-a referit pe larg şi dl. Bivolaru în prezentarea extinsă a stărilor benefice de transă. Este de asemenea adevărat că dl. Juri Lina este în ultimii ani din ce în ce mai des ameninţat de către diferite grupuri de presiune care din păcate există şi într-o ţară ca Suedia. Cu toate acestea însă este hotărât să meargă mai departe şi mai mult decât atât în ultimii ani a adunat materiale semnificative care probează într-un mod fără echivoc (pentru cel înzestrat cu inteligenţă sau bun simţ) că această veritabilă hidră a francmasoneriei cuprinde la ora actuală şi structurile puterii din ţările occidentale. Astfel, în zilele următoare o să apară de sub tipar cartea „Republica Sovietica Absurdistan” – o carte ce face dezvăluiri uluitoare cu privire la situaţia actuală din ţările occidentului.

Ca un amănunt semnificativ care pe mine m-a impresionat foarte profund la acest om a fost faptul că deşi cărţile lui au devenit cunoscute şi citite de mii de oameni (e adevărat că le citesc discret) el îşi face singur distribuţia cărţilor pentru că nici o reţea de distribuţie de carte nu îndrăzneşte să ia acele cărţi. Practic foloseşte internetul însă merge şi de la om la om oferind cărţile sale, exact ca un vânzător ambulant de la noi. Merge cu o geantă plină cu cărţi şi DVD-uri (el a făcut şi un film documentar despre societăţile secrete) şi vorbeşte cu cine este interesat şi apoi le oferă spre cumpărare cărţile. Când l-am întrebat de ce face asta mi-a spus că nu poate să îi lase singuri pe prietenii lui care îi distribuie cărţile în acelaşi mod. Şi face aceasta ore în şir în fiecare zi!"

Un comentariu :

  1. Documentarul nu are subtitrare in limba romana.
    Ma gindesc daca doresc sa-l distribui si altor persoane mai in virsta, cu siguranta nu toti de acea etate, stiu, cunosc, limba engleza.

    Va Multumesc pentru intelegere si tineti-o tot asa!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere