Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 22 martie 2010

18 MARTIE 2010: SASE ANI DE LA DESCINDERILE ABUZIVE SI TALHARESTI IN CASELE YOGHINILOR

2 comentarii :
In data de 18 martie 2004, un numar de 17 imobile apartinand unor yoghini au fost devastate prin ceea ce autoritatile au numit atunci „cea mai amplă operaţiune a Jandarmeriei şi Poliţiei române de după 1989”. Pentru a va aminti brutalitatea nemaiintalnita a acestei actiuni ilegale vizionati filmele din postarea Remember 18 martie 2004 - "mineriada" împotriva yoghinilor.

In timpul perchezitiilor peste 150 de persoane au fost deposedate abuziv de bani, obiecte personale de valoare si chiar de actele de identitate, desi nu existau, asa cum nu exista nici astazi, dovezi sau indicii ca ar fi savarsit vreo ilegalitate. Cantitati impresionante de bunuri personale neavand nici o legatura cu infractiunile mentionate in mandatele de perchezitie au fost confiscate si sunt si astazi la organele de cercetare penale incalcandu-se astfel legea romana, precum si hotarari judecatoresti de returnare a bunurilor!! Ceasuri, calculatoare, telefoane mobile, aparate de fotografiat, carti, lenjerie intima, etc - fie s-au invechit prin nu se stie ce magazii ale parchetului fie, mai curand, au intrat in posesia unor functionari ai acestei institutii. Sa mai credem oare ca sumele de bani confiscate in bancnote vechi (ROL), emise inaintea denominarii monedei romanesti mai sunt inca puse la pastrare ca dovezi??

Toate plangerile penale formulate de catre cei brutalizati, deposedati de bunuri si umiliti au fost solutionate in mod abuziv prin solutii de neinceperea urmaririi penale sau prin netrimiterea in judecata, alti magistrati participand astfel la musamalizarea ilegalitatilor vazute de toata lumea la stirile TV din perioada descinderilor.

Astazi dupa 6 ani desi nu s-a gasit nici o dovada care sa confirme abracadabrantele acuzatii intiale (arme, droguri, retele de prostitutie), desi profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a primit azil politic din partea statului suedez care a refuzat totodata sa il extradeze pe motiv ca in Romania nu-i poate fi asigurata o judecata corecta, yoghinii MISA continua sa "beneficieze" de campanii mincinoase si calomnioase din partea presei.

Datorita lipsei de dovezi si a evidentelor inscenari din primul dosar, incepand cu anul 2005, D.I.I.C.O.T. (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) departament al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a efectuat un nou dosar (6D), acuzatiile aduse lui Gregorian Bivolaru si celorlalti membri si simpatizanti MISA fiind acelea de "trafic de persoane" si "evaziune fiscala".

Dosarul avand mii de pagini se bazeaza doar pe declaratiile a sapte persoane, constituite ca parte vatamata, care pretind ca munca lor voluntara in cadrul comunitatilor yoghine (ashramuri) a fost exploatata. La indemnul procurorilor "victimele" au cerut daune totale in valoare de peste 6 milioane de euro!! Insa doua dintre acestea au afirmat in fata instantei suedeze din Malmo ca au fost fortate, santajate si maltratate de catre procurori pentru a da declaratii care sa-l incrimineze pe Gregorian Bivolaru!

Pentru orice om cu bun simt este complet aberanta acuzatia de trafic de persoane aplicata muncii voluntare. In mod evident justitia romana ar fi realmente blocata de dosare daca munca voluntara desfasurata in cadrul tuturor organizatiilor neguvernamentale, politice sau in cadrul manastirilor ar fi clasificata drept trafic de persoane si in plus o infractiune de crima organizata(datorita realizarii "infractiunilor" in grup).

Gregorian Bivolaru si apropiatii sai au fost ani la rand sub lupa securitatii
iar dupa revolutie sub cea a serviciilor secrete, pretextandu-se ca ar fi pusa in pericol "siguranta nationala". Cum se explica atunci faptul ca dupa mai mult de 20 de ani de supraveghere fondatorul celei mai mari miscari de Yoga din Romania este acuzat de infractiuni de drept comun fara nici o dovada, doar pe baza unor declaratii, multe din acestea fiind obtinute ilegal, prin forta, intimidare si santaj?

CATEVA DINTRE INFRACTIUNILE PE CARE LE-AU COMIS PROCURORII D.I.I.C.O.T
Numai la emiterea mandatului de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru au fost savarsite 19 incalcari grave a patru articole din Conventia Europeana pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor fundamentale.

Conform legilor romane, au fost savarsite de catre unii dintre procurorii D.I.I.C.O.T - Serviciul Teritorial Bucuresti (printre care se numara si DELCEA MARIAN, cel care s-a ocupat de instrumentarea fostului dosar 6D) infractiunile de:
- abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi - art. 247 Cod penal; unor persoane cercetate li s-a refuzat dreptul la avocat;
- incercare de a determina marturia mincinoasa - art. 261 Cod penal; unor persoane li s-a dictat de catre procurori ce sa scrie in declaratii, cu sau fara propunerea unor avantaje materiale;
- cercetare abuziva - art. 266 alin. 2 Cod penal;
- represiune nedreapta - art. 268 Cod penal;
- divulgare a secretului profesional - art. 196 Cod penal; anumite documente precum si rechizitoriul din dosarul 6D au fost dezvaluite presei si publicate pe internet inainte de inceperea procesului deci inainte de a fi publice din punct de vedere legal.

ABUZURI IN CAZUL FOSTULUI DOSAR 6D, PRIVITOR LA ASA-ZISUL TRAFIC DE PERSOANE
Asa-zisele acuzatii din cadrul acestui dosar nu sunt bazate pe probe ci doar pe declaratiile catorva persoane, care au acceptat prin determinare, constrangere, amenintare sau promisiuni mincinoase sa dea declaratii false. Prin acest comportament interesat si abuziv, procurorii au construit un dosar al carui scop final este distrugerea Scolii de Yoga MISA, aceasta realizandu-se si prin sechestrul asigurator pus pe mai multe ashramuri sub pretextul despagubirilor cerute de asa-zisele „parti vatamate“ - despagubiri care variaza intre 5 si 75 miliarde lei vechi!!!

Posibilitatea obtinerii acestor castiguri atractive de catre asa zisele victime a fost expusa in mod explicit de catre procurori acestor asa-zise parti vatamate. Este evident ca, speriati de alternativa ca ar putea fi trasi la raspundere pentru ilegalitatile si abuzurile savarsite inca din 18 martie 2004, procurorii au preferat sa multiplice acuzatiile false impotriva unor oameni nevinovati, sperand ca in felul acesta vor putea sa-si acopere abuzurile si ilegalitatile.

Administrarea probelor in dosarul 6D a inceput prin descinderile din 18.03.2004 – descinderi care au fost caracterizate prin violenta nejustificata si abuzuri impotriva libertatilor civile. Aceasta situatie a fost posibila in primul rand prin modul in care li s-a prezentat misiunea de interventie jandarmilor participanti, respectiv au fost atentionati ca vor avea de-a face cu, citam, „locotenentii lui Bivolaru“. De aceea, exista nenumarate cazuri in care yoghinii au fost loviti, trantiti la pamant cu violenta, incatusati, amenintati cu impuscarea, umiliti. In mod paradoxal, desi fusesera tratati pana atunci ca niste infractori periculosi, au fost luati cu forta fara mandat, fiind dusi la Parchet pentru a da declaratii in calitate de... MARTORI! In absenta unui avocat, "martorilor" astfel audiati, dupa ce au fost asaltati de trupe de mascati, rapiti si lipsiti de libertate timp de mai multe ore, li s-a sugerat ce si cum sa scrie, fiind in unele cazuri intimidati, in altele amenintati si chiar fortati de catre unii procurori sa dea declaratii acuzatoare impotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, cat si impotriva altor persoane - membri si simpatizanti MISA.

Subliniem faptul ca unii dintre cei audiati ca asa-zisi martori in dosar au fost lipsiti de apa si hrana de-a lungul zilei, amenintati in diferite moduri pentru a da declaratiile dictate de catre unii procurori cuvant cu cuvant. Yoghinii au fost tratati discriminatoriu, folosindu-se un limbaj violent, vulgar si umilitor, au fost brutalizati sau chiar amenintati cu impuscarea. Totodata este semnificativ faptul ca unii dintre acesti "martori" care au refuzat sa semneze declaratiile dictate, au devenit ulterior inculpati, exact asa cum au fost amenintati de catre unii procurori cu ocazia audierilor imediat urmatoare descinderilor.

In mod ilegal si dezgustator, unora dintre persoanele acuzate li s-a propus incheierea unui asa-zis „targ“, prin care sa fie scoase de sub urmarirea penala pentru a evita inchisoarea - daca vor completa o declaratie mincinoasa pentru inculparea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru. Toate aceste abuzuri si ilegalitati au continuat, in pofida replicilor si plangerilor legale ale yoghinilor si sesizarilor facute de acestia la nivel european. Echipa incredibil de numeroasa a procurorilor angrenati in dosarul 6D s-a subtiat pe masura ce opinia publica a constatat disproportia aberanta dintre gravitatea faptelor presupuse initial si realitate.

VOM CONTINUA SA ACTIONAM PRIN MIJLOACELE LEGALE SI MITINGURI PUBLICE DE PROTEST PANA CAND SE VA FACE DREPTATE, PENTRU CA VINOVATII PENTRU ACESTE ABUZURI SA FIE DEMASCATI SI SANCTIONATI.

VOM CONTINUA SA PRACTICAM YOGA!

2 comentarii :

  1. Nici o diferenta intre regimul din China si din Romania, dar si alte tari "democrate". Toti vor sa desfiinteze miscarile spirituale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este ! Abuzurile justitiei trebuie sa inceteze! Vrem Dreptate in Romania!

    RăspundețiȘtergere