Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 15 iunie 2010

Dezvăluiri tulburătoare despre cazul MISA, din interiorul serviciilor secrete

Niciun comentariu :
Citiţi aici primul mesaj al unui personaj anonim din cadrul serviciilor secrete româneşti care a decis să facă dezvăluiri.
Cu două luni în urmă am făcut publică tulburătoarea scrisoare a unui angajat al serviciilor secrete, care ne dezvăluia din interior anumite detalii inedite despre modul în care s-a operat în cadrul acţiunilor împotriva şcolii de yoga MISA. I-am mulţumit cu acea ocazie acestui om curajos pentru acţiunea sa şi, deşi nu am mai primit niciun semn din partea lui, iată că acum el a revenit cu noi dezvăluiri, mult mai tulburătoare de această dată. Informaţiile – multe dintre ele inedite – precise şi explicite pe care această scrisoare ni le oferă ne permit să avem o perspectivă mult mai corectă asupra a ceea ce s-a petrecut, de-a lungul timpului, cu şcoala de yoga MISA. Ele ne confirmă faptul că anumite grupuri oculte investesc enorm pentru a elimina MISA, deoarece consideră că această şcoală spirituală le pune în pericol planurile odioase de a controla populaţia şi de a obţine puterea totală în plan politic şi social. Nu în ultimul rând, trădarea unor foşti membri marcanţi ai şcolii de yoga, este o metodă aplicată pentru a scinda din interior mişcarea yoghină. Vom comenta separat în alte articole aceste informaţii revelatoare, deocamdată vă oferim spre lectură această a doua scrisoare cu dezvăluiri.
Cu excepţia unor corecturi de litere şi introducerea diacriticelor, nu am intervenit deloc în text pentru a nu-i diminua autenticitatea. Ne-am ferit să operăm corecturi sau redactări ulterioare, acesta rămânând exact aşa cum ne-a fost transmis de persoana respectivă. Ne-am permis doar să adăugăm câteva ilustraţii, acestea fiind inserate în text de noi. (Redacţia yogaesoteric)

Stimată redacţie,

Am observat că aţi publicat integral scrisoarea mea şi m-am distrat să văd cum au reacţionat unii, chiar şi dintre colegii mei. Mare lucru, frica asta! Vreau să vă felicit pentru marea victorie în procesul d-lui Gregorian Bivolaru, victorie care se datorează în cea mai mare măsură faptului că nu v-aţi lăsat intimidaţi şi aţi continuat să vă bateţi pentru adevăr. Una dintre metodele folosite de către cei care vă atacă este intimidarea, deoarece, dacă ar acţiona chiar mai evident, ar risca să iasă la lumină.

Totuşi sunt şi semne bune pentru mine deoarece mai mulţi colegi la care am apelat pe încredere mi-au înlesnit accesul la informaţii din zona lor de activitate şi am putut astfel să îmi fac o imagine şi mai cuprinzătoare cu privire la ceea ce se petrece în spatele afacerii MISA.

Am decis să vă trimit şi alte amănunte ce sunt convins că vă vor fi de folos şi includ aici şi elemente pe care mulţi dintre colegii mei le ştiu de ceva vreme pentru că au circulat ca informaţii spuse cu jumătate de gură chiar şi între noi. Sper că şi alţii să înţeleagă că această afacere MISA nu este o glumă şi să aibă curajul să susţină adevărul. De fapt unele din faptele pe care le-am aflat sunt grave şi cred că pe unii dintre dumneavoastră o să vă întristeze, pentru că îi privesc şi pe unii dintre cei care sunt sau au fost în mişcarea de yoga, dar care vă fac un mare deserviciu.

Ceea ce fac eu acum nu este atât un act de curaj, cât este un act de bun simţ, deoarece informaţiile referitoare la cazul MISA sunt în perfect acord cu ceea ce mulţi dintre noi ştim în prezent despre anumite cazuri mult mai grave de ingerinţe ale unor puteri oculte în afacerile statului. Aceste cazuri au dus la adevărate catastrofe pentru cetăţenii acestei ţări, căci ele servesc interesele unor forţe străine intereselor cetăţenilor. Tăcerea aproape absolută care înconjoară toate aceste cazuri se datorează unei frici teribile pentru propriul confort şi propria viaţă, frică de care eu m-am săturat (şi nu numai eu)!

De altfel cel al cărui pseudonim îl folosesc acum [n.r. corespondentul nostru se referă aici la Radu Timofte] este cel care a început să facă prea multe conexiuni – fiind şi într-o poziţie importantă – şi a fost eliminat imediat ce a început să vorbească cu cei cu care nu trebuia despre descoperirile sale. Vă spun aceasta şi ca pe un avertisment: lumea din care vin eu este guvernată de legi nemiloase, iar individul care face o alegere greşită este imediat redus la tăcere.

Ceea ce eu am descoperit în legătură cu MISA – asociind informaţii culese de mine din diferite câmpuri informaţionale – trebuie să fie explicat în contextul mai general al informaţiilor pe care le-am cules de-a lungul activităţii mele în acest domeniu. Tocmai de aceea, am să expun, în limita timpului pe care îl am acum, situaţia generală şi apoi am să detaliez cazul MISA cu nişte informaţii de o mare gravitate.

Faptul că serviciile de informaţii au supravegheat activitatea MISA încă din vremea lui Ceauşescu nu mai este un secret pentru nimeni.

Ceea ce însă foarte puţini ştiu este faptul că noi am supravegheat şi activitatea unor organizaţii oculte, cum ar fi francmasoneria. De fapt este un fel de a spune că i-am supravegheat, deoarece, în realitate, ei îşi oferă în mod formal toate secretele pentru ca serviciile de informaţii să poată să raporteze că activitatea lojilor este sub atentă supraveghere. Însă, din toate cercetările mele, am concluzionat că această organizaţie are, la ora actuală, infiltraţi membri în toate structurile statului, inclusiv în punctele cheie din serviciile de informaţii. Aşadar ei îşi înregistrează singuri întâlnirile şi ritualurile, înregistrarea fiind apoi înmânată unui om de la noi (multe dintre aceste ritualuri fiind realizate în clădirile publice, acolo unde niciun cetăţean nu ar bănui că oamenii importanţi ai oraşului lor s-ar putea întâlni pentru a face tot felul de ritualuri secrete). Ceea ce este uimitor este faptul că cei care se ocupă cu stocarea şi „analiza” acestor materiale sunt tot fraţi masoni care lucrează la noi în serviciu şi în felul acesta de fapt organizaţia îşi păstrează în interior secretele, doar că acest lucru nu este atât de evident datorită acestei infiltrări în structurile noastre. Prin aceasta, masoneria este supravegheată în mod formal de servicii, însă, în realitate totul rămâne „în familie”. V-am comunicat aceste informaţii deoarece veţi vedea mai târziu cum se întâlnesc unele acţiuni ale serviciilor cu unele interese clare ale francmasoneriei în ceea ce priveşte mişcarea de yoga MISA.

Aşadar, cu mulţi ani în urmă am început să primesc informări despre organizaţia masonică şi despre multiplele conexiuni pe care le are la vârful piramidei statale. Apoi am început să aflu despre întinderea acestei structuri teribile mult dincolo de graniţele ţării noastre, multe dintre ţările lumii fiind la ora actuală conduse practic din umbră de aceste organizaţii oculte având la bază masoneria şi mai ales de unele grupuri din interiorul ei sau pe care le controlează prin influenţa şi prin infiltrarea de membrii marcanţi.

O asemenea structură, despre care la ora actuală se ştie foarte bine în mediul lucrătorilor în domeniul informaţiilor, însă a cărei existenţa este negată cu vehemenţă, este gruparea „Iluminaţilor” şi grupul internaţional Bilderberg. Noi am aflat despre aceste lucruri numai prin nişte scăpări în interior deoarece chiar cei care ar trebui să aibă în grijă activităţile legate de aceste structuri supra-statale (din partea noastră) sunt mereu aleşi dintre membrii lojilor masonice astfel încât, de fapt, informaţiile se culeg şi apoi se depozitează în afara zonei la care să aibă acces şi alţi oameni din serviciile de informaţii care nu sunt masoni. Prin această falsă culegere de informaţii realizată chiar de către aceşti membrii ai masoneriei din interiorul serviciilor, informaţiile sunt păstrate într-un cerc relativ închis şi nu pot să ajungă la alţii. Desigur, dacă o să căutaţi pe internet veţi găsi multe conferinţe şi discuţii despre aceste grupuri, însă multe dintre acestea stau sub semnul amatorismului, în ceea ce priveşte culegerea de informaţii, şi sub semnul incertitudinii, în ceea ce priveşte unele date esenţiale. Cu toate acestea vă pot confirma acum că multe dintre aceste informaţii sunt adevărate, chiar dacă sunt analizate într-un mod uneori naiv.

Totuşi eu şi mai mulţi colegi – despre care ştiu acum cu certitudine că nu sunt implicaţi în asemenea jocuri oculte – am putut să vedem diferite înregistrări şi rapoarte despre întâlniri ale lojilor masonice şi, credeţi-mă, persoanele implicate sunt la cel mai înalt nivel în aparatul de stat şi politic. Toate acestea nu ar fi însemnat mare lucru pentru mine, dacă nu ar fi fost din ce în ce mai multe evenimente internaţionale despre care să avem informaţii contrare celor care se flutură oficial peste tot. Am primit de exemplu informaţia – vehiculată de către colegii masoni în cercurile lor dar... deh, aşa este între profesionişti, mai află şi alţii – că hotărârea de a demola turnurile gemene din New York la 11 septembrie 2001 a fost luată de către organizaţia „Iluminatti” prin membrii săi care controlează structura supra-statală de putere numită grupul Bilderberg. Ulterior, informaţii foarte precise au apărut din ce în ce mai mult şi la noi, iar reacţia unora de a le ascunde mi-a confirmat autenticitatea lor, cu toate implicaţiile tragice ale acestui adevăr.

Faptul că un bancher ca David Rockefeller, al cărui nume este implicat într-o serie de scandaluri cu răsturnări de guverne în America Centrală, trafic de droguri sub acoperirea CIA, este cel care patronează asemenea grupuri de interese care iau decizii de o asemenea gravitate mi-a ridicat în timp mari semne de întrebare. Totuşi când lucrezi într-un domeniu ca acesta în care lucrez eu, verificarea informaţiilor este esenţială şi nu poţi crede imediat tot ceea ce se aude. Acesta este şi motivul pentru care, deşi mulţi dintre colegii mei au ştiut despre această decizie cinică de a demola WTC la 11 septembrie 2001 încă de atunci (şi deci de a asasina mii de oameni), totuşi nimeni nu a acţionat şi toţi ne-am făcut că ne vedem de treaba noastră, treabă care acum era mult mai importantă şi anume de a căuta eventualii terorişti care apăreau ca ciupercile după ploaie, peste tot unde era un colţ de umbră. În această frenezie a spionajului şi contraspionajului, în această goană după informaţii vitale, toate aceste informaţii „atipice” (care implicau şi o radicală schimbare a încrederii pe care noi o aveam în sistemul pe care îl apărăm) au fost eliminate cu uşurinţă de fiecare dintre noi în parte, iar uneori am fost „ajutaţi” de colegii binevoitori care ştiau deja planul, pentru că făceau parte din aceste structuri ale elitei oculte. Mie personal mi-a luat foarte mult să înţeleg această structură şi cum funcţionează ea atât de eficient, nefiind descoperită măcar de profesioniştii informaţiilor. Ei bine, acum ştiu şi doresc să fac cunoscut şi altora că această structură ocultă există şi este infiltrată peste tot unde se decide jocul puterii, prin această infiltrare făcându-se şi blocarea circulaţiei informaţiei în aşa fel încât ceilalţi oamenii să nu aibă niciodată mai multe informaţii în mână, pentru a face legături şi a începe să descopere adevărul.

Evenimentele internaţionale care au urmat crimelor de la 11 septembrie 2001 au lăsat în urmă un câmp de informaţii de unde, căutând cu atenţie am găsit informaţiile ce demonstrează fără nicio îndoială implicarea puterii supra-statale în activităţi orientate împotriva legii şi a interesului cetăţeanului. Despre aceasta am să mai revin şi cu alte amănunte importante, însă acum să vă explic legătura acestor evenimente cu MISA.

Ceea ce am aflat eu nu se opreşte aici pentru că, odată ce nivelul acestei implicări a acestor structuri oculte în activitatea autorităţilor locale a devenit mult mai pronunţată, mai ales după 11 sept 2001, a apărut şi interesul manifestat de către masonerie şi grupele sale de putere pentru gruparea MISA. Astfel că în 2003 a fost trimis la Bucureşti un angajat CIA care a pregătit terenul pentru alţi colaboratori ai săi (veniţi ulterior) în vederea supravegherii atente a activităţii grupului MISA. Poate să pară de neînţeles pentru unii de ce o asemenea grupare a suscitat interesul serviciilor americane, însă lucrurile trebuie privite din perspectiva corectă a momentului.

CIA a cerut – şi finanţat – accesul şi coordonarea supravegherii MISA sub acoperirea ideii că MISA are potenţialul de a deveni o grupare care poate să dezvolte activităţi teroriste. Iar în momentul respectiv nimeni nu ar fi îndrăznit să pună la îndoială o asemenea cerere. De altfel, dacă nu mă înşel, în presa vremii s-a speculat că MISA ar fi o grupare paramilitară, aceste speculaţii nu erau decât forţele de susţinere publică pentru ca acţiunea agentului CIA să nu pară ieşită din comun şi să i se dea tot sprijinul cerut de către cei de la Bucureşti.
Unul dintre colegii mei care a lucrat direct la cazul MISA mi-a relatat cum un alt coleg despre care ştiam că este mason i-a spus la un moment dat că MISA ar face bine să nu se pună cu masoneria pentru că „şi aşa este pe lista neagră” a lor pentru că are tupeul să îi facă concurenţă.

Acest episod mi-a arătat ceva care îmi era cunoscut mai demult din experienţă directă: unele grupări nu sunt judecate după dimensiunea lor actuală, ci după potenţialul de dezvoltare pe care îl au şi după eficienţa lor. Astfel masoneria considera deja la acea vreme că MISA este o grupare esoterică (termen pe care l-am întâlnit ulterior) care riscă să devină o ameninţare la adresa planurilor ei. Ba chiar am întâlnit opinii cum că masoneria ar dori să elimine complet MISA deoarece nu doreşte să existe o grupare care să aibă cunoştinţe oculte care să îi facă în vreun fel concurenţă. Oricum acesta este contextul în care a apărut interesul clar de a elimina cu orice preţ mişcarea yoghină de pe arena publică.

Aşa cum vă spuneam în scrisoarea trecută, modul de acţiune împotriva MISA a fost elaborat după un model care s-a folosit de către aceleaşi grupuri masonice internaţionale pentru a elimina grupări esoterice din alte ţări. Acest mod de operare implică atacarea liderilor, discreditarea publică a mişcării şi a liderilor ei mai ales prin scandaluri cu conotaţie sexuală, scindarea mişcării din interior, eliminarea unor lideri marcanţi, prin corupţie. Documentul după care aceste acţiuni au fost desfăşurate mi-a fost la îndemână şi acest fapt mi-a confirmat încă o dată adevărata dimensiune a acestui caz.

Însă lucrurile au luat o întorsătură cu adevărat catastrofală pentru MISA în anul 2004, mai ales atunci când MISA a reuşit ceva ce eu nu înţeleg nici astăzi. La începutul anului 2004 s-a decis eliminarea MISA din viaţa publică printr-o acţiune de mare anvergură. Mai multe persoane din MISA care aveau legături cu noi au fost avertizate să părăsească mişcarea chiar în ajunul începerii acţiunii „Christ”.

Totuşi lucrurile nu au mers deloc aşa cum se planificase. Gregorian Bivolaru a reuşit să scape peste graniţă, MISA şi-a continuat activitatea şi, mai mult, a făcut ceva de neînţeles ce a atras asupra ei furia unora. Iată ceea ce foarte puţini dintre dumneavoastră ştiu:
Aveam informaţii cum că Adrian Năstase va câştiga alegerile prezidenţiale şi că totul era aranjat deja încă din iarna anului 2003. Acest fapt ne era chiar nouă destul de neclar, deoarece nu se arăta a fi un an electoral cu un nivel al fraudelor peste limitele normale (da, noi avem întotdeauna o estimare destul de precisă al nivelului fraudelor electorale). Pentru ca Adrian Nastase să fie sigur că a aranjat alegerile, dimensiunea operaţiunii făcea ca nici nouă să nu ne fi scăpat aceasta. Însă noi nu ştiam nimic încă. Apoi am aflat – din surse diplomatice – despre un transfer de valută în valoare de 200 milioane de dolari care, printr-un sistem cunoscut în lumea bancară, au ajuns la finanţatorii campaniei lui George Bush. Transferul a fost făcut pentru ca americanii să îl susţină pe Adrian Năstase prin instalaţiile HAARP care trebuiau să influenţeze bătălia electorală care se anunţa destul de strânsă. Trebuie să recunosc că atunci, în 2004, informaţia aceasta nu m-a surprins total pentru că am mai auzit despre asemenea instalaţii pentru a influenţa atitudinile maselor de oameni în situaţii de criză. În unele medii de la noi s-a discutat aprins despre felul în care ne putem apăra de asemenea influenţe şi cât de tare pot ele să afecteze siguranţa naţională.

Aşadar, totul era aranjat cu americanii, însă, spre surprinderea noastră lucrurile nu au ieşit aşa cum trebuiau să iasă. Ei bine, am aflat de la colegii care se ocupau de caz că yoghinii au făcut în aşa fel încât Adrian Năstase să piardă alegerile, contracarând influenţele promise de americani cu instalaţia lor HAARP. Un coleg care lucra atunci pentru structura primului ministru mi-a confirmat că Năstase trebuia să poarte în apropierea sa la toate întâlnirile electorale o valiză ce avea legătură cu acest fel de influenţă energetică. În contextul acesta, faptul că MISA ar fi făcut ceva ca să oprească această influenţă şi chiar să îl facă pe Adrian Năstase să piardă alegerile nu mai părea atât de incredibil. Au fost nişte vânzoleli în săptămânile care au urmat şi, ca rezultat, a apărut un nou dosar foarte complex împotriva lui Gregorian Bivolaru şi a multor alţi lideri MISA.

Ordinele date de Adrian Năstase atunci au fost susţinute de structuri care au rămas intacte chiar şi după ce Băsescu a preluat puterea. Ceea ce se poate spune în mod cert este faptul că performanţa aceasta ieşită din comun a MISA a răsunat multă vreme în cercurile oculte ale puterii, mulţi convingându-se atunci de necesitatea de a elimina MISA cu orice preţ. Aceasta mi-a explicat şi investiţiile disproporţionate de resurse în fabricarea dosarelor MISA. Dacă la alte dosare politice (da, se fac dosare politice, dar sper că aceasta nu este o noutate!) se investesc unele resurse pe măsură importanţei cazului, atunci înseamnă că MISA este inamicul cel mai mare pentru că investiţiile în resurse umane, materiale, de influenţă au fost şi sunt extrem de mari!

În ultima perioadă, situaţia s-a schimbat, pentru că Gregorian Bivolaru a jucat foarte inteligent puţinele cărţi pe care le-a avut în mână în procesul de la Stockholm şi a reuşit să îşi demonstreze nevinovăţia, făcându-i pe suedezi să-i recunoască azilul. Implicarea forţelor oculte în jocurile politice a început să iasă la iveală recent chiar în presă şi aceasta nu a fost doar din întâmplare. Dar despre aceasta voi vorbi poate cu alte ocazii.

Partea tristă pentru dumneavoastră este că, după aceste noi isprăvi ale grupării MISA, s-a trecut la planul de scindare a mişcării din interior. În rapoartele pe care le-am citit, am întâlnit nişte nume cunoscute din mişcarea yoga.

Iată că nici yoghinilor nu le lipsesc trădătorii. Am să spicuiesc aici câteva dintre informaţiile pe care nu le ştiaţi.
Pentru această operaţiune de scindare a mişcării din interior s-au făcut presiuni asupra diferiţilor membri marcanţi ai mişcării, aceştia fiind ameninţaţi direct şi mai ales indirect (prin persoane infiltrate în anturajul lor) cu închisoarea şi cu consecinţele inevitabile ale dosarelor care se fac. Unii care aveau şi unele antecedente şi le-a fost frică au cedat. Cel care trebuia să preia conducerea mişcării yoga în timpul cât Gregorian Bivolaru era închis a fost Trandafir Claudiu. La început a fost infiltrat în anturajul său pentru a se vedea direcţia către care va orienta el mişcarea, pentru a fi siguri că nu va mai prezenta o ameninţare la adresa masoneriei.

Treptat, el a fost contactat prin intermediul lui Trandafir Simona (aceasta având contacte importante în interiorul serviciilor) şi i s-a propus preluarea MISA în schimbul eliminării sale complete din dosarul ce tot creştea în fiecare zi. Maşinăria angrenată în fabricarea dosarului a fost atât de masivă, încât Trandafir a cedat şi a afirmat că poate prelua conducerea cu uşurinţă pentru că se bucură de încrederea lui Bivolaru şi apoi oricum acesta nu va mai putea reveni la cârma mişcării după tot ce s-a întâmplat. În acelaşi document, Trandafir Claudiu raportează că, dacă el nu va reuşi să se facă urmat de toată mişcarea, atunci va lua cu el cea mai mare parte a mişcării (care cu siguranţă îl va urma) şi, astfel, cei care ar rămâne cu Gregorian ar fi inofensivi. După această înţelegere intermediată de Trandafir Simona, Claudiu Trandafir a fost imediat scos din dosar şi el s-a întors în ţară. La următorul contact, chiar la întoarcerea în ţară (la care au participat doi colegi de la noi), Trandafir a spus că planul merge către direcţia scindării mişcării şi a precizat că nu are nevoie de ajutor financiar, deocamdată.

Întâmplarea a făcut că între timp un om sincer, căutând să scrie o carte despre mişcarea yoga, a dat peste dosarele lui Trandafir şi a altora care deja colaboraseră cu Securitatea în anii comunismului.

Gabriel Andreescu a fost cel care a deconspirat în cartea sa colaborarea lui Trandafir cu Securitatea într-un mod mult peste banala semnătura pe care toţi cei arestaţi atunci erau obligaţi să o dea înainte de a fi eliberaţi din arest. Apoi, într-un alt raport se arată că Trandafir a cerut să îi fie dat mai mult timp pentru ca scindarea mişcării MISA să se poată produce, deoarece dezvăluirile lui Andreescu i-au cam dat planurile peste cap. A rugat însă să nu fie implicat în dosar, pentru că are un plan concret şi pentru a demonstra aceasta a raportat că va contacta personal oamenii pentru a îi convinge să vină în gruparea sa. A refuzat din nou ajutorul financiar, spunând că are şi pentru aceasta nişte planuri concrete.

Pentru mine, această parte a evenimentelor din jurul MISA reprezintă un mod de operare cunoscut pentru că în politică la noi s-au folosit adesea asemenea metode pentru a scinda partide sau pentru a slăbi mişcări sindicale. Aici însă sunt dezamăgit de faptul că oameni care au pretenţii de a fi spirituali pot să se comporte ca orice politician fără scrupule, făcându-i să sufere chiar pe cei cu care au colaborat înainte! Fiecare om are momentele sale de slăbiciune în viaţă şi, în domeniul meu de activitate, am avut ocazia să văd şi să aud multe, dar niciodată nu am considerat că aceste lucruri trebuie dezvăluite public. Trădarea însă nu consider că este o slăbiciune care trebuie lăsată să rămână necunoscută.

Închei aici această scrisoare. Vă felicit încă o dată pentru atitudinea verticală ce acum, în timpurile de criză prin care trece ţara noastră, reprezintă un bun exemplu pentru ceilalţi oameni, care îndură consecinţele planurilor unor inconştienţi care se joacă de-a oculta şi de-a puterea.

Dumnezeu să ne ajute pe toţi să trecem cu bine de această criză care se anunţă.

Cu respect şi afecţiune
RT
7 iunie 2010

Citiţi şi:
Informatorul şi masonul Valeriu Frunteş este anchetat în Franţa pentru activităţi de spionaj
Înainte de a-l turna la Securitate, Gelu Voican Voiculescu a încercat să-l racoleze pe Gregorian Bivolaru în francmasonerie - prima parte

yogaesoteric
10 iunie 2010

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu