Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 10 septembrie 2010

CEDO a solicitat informatii despre dosarele instrumentate impotriva lui Gregorian Bivolaru. Panica generalizata printre procurorii care le-au fabricat

Niciun comentariu :
Procesul aflat pe rolul Curtii de Apel Alba Iulia, în care se judeca apelul declarat de Parchetul de pe linga Tribunalul Sibiu împotriva sentintei penale prin care Gregorian Bivolaru a fost achitat, a inceput, luni 6 septembrie 2010, cu o amanare, deoarece dosarul se afla in acest moment la agentul guvernamental pentru CEDO, a declarat purtatorul de cuvint al instantei, Cosmin Muntean. Din acest motiv, a fost acordat un nou termen, pe 27 septembrie. La sfarsitul lunii iulie, pe rolul Curtii de Apel Alba Iulia a fost înregistrat dosarul care are ca obiect judecarea apelului declarat de Parchetul de pe linga Tribunalul Sibiu împotriva unei sentinte penale a Tribunalului Sibiu din 23 aprilie.

Oficiul Agentului Guvernamental exercita atribuţiile privind participarea României la procedurile în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului. Acest dosar a fost solicitat, deoarece instanta europeana a fost sesizata cu plangeri privind incalcarea drepturilor omului cu privire la acest caz. In consecinta Curtea Europena a Drepturilor Omului de la Strasbourg a solicitat date si informatii legate de procedurile judiciare desfasurate in Romania impotriva lui Gregorian Bivolaru, printre care si cele continute in prezentul dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Alba Iulia.

Solicitarea CEDO indica faptul ca se apropie termenul la care Curtea Europeana va judeca cazurile MISA-Gregorian Bivolaru ce vor fi in mod evident pierdute de catre statul român, datorita multitudinii de abuzuri si ilegalitati ale procurorilor, serviciilor secrete, fortelor de politie, jandarmerie si ale altor autoritati. Cu siguranta sentinta CEDO nu are cum sa nu tina cont de faptele si probele pe baza carora a fost respinsa de catre Curtea Suprema a Suediei cererea de extradare, i-a fost acordat lui Gregorian Bivolaru azilul politic in Suedia si chiar de sentinta data de Tribunalul Sibiu. Astfel devine explicabila panica instalata printre procurorii cazurilor instrumentate impotriva MISA. Alarmati si disperati de cursul evenimentelor, acestia au inceput sa lanseze in presa de scandal o serie de diversiuni prin intermediul unor agenti colaboratori (pseudoziaristi). Vom reveni cu amanunte pe aceasta tema.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu