Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 27 septembrie 2010

MESAJ FOARTE IMPORTANT DE LA GRIEG REFERITOR LA CUTREMUR, PRIMIT LUNI, 27 SEPTEMBRIE 2010

6 comentarii :
update: Cutremur de 4,7 grade Richter in Vrancea, azi 30-09-2010, 08:31 am

Având în vedere predicţiile mai multor oameni de ştiinţă seismologi (pentru mai multe informații vedeți o știre difuzată de ProTV, și un articol din ziarul Libertatea) privind iminenţa unui cutremur în România în următoarele zile este absolut necesar să lucrăm cu toţii metoda simplă şi eficientă pentru stoparea cutremurului (care se poate citi integral aici), la intervalele orare stabilite (7.00, 13.00, 17.00, 19.00, 22.30).

Vă rugăm să trimiteţi tuturor acest avertisment din partea lui Grieg:
ANUNŢAŢI PESTE TOT UNDE PUTEŢI CĂ DACĂ NU SE MOBILIZEAZĂ ÎN MOD EXEMPLAR TOATĂ LUMEA, ATUNCI ACEST CUTREMUR CHIAR O SĂ SE PRODUCĂ.

yogaesoteric
27 septembrie 2010

6 comentarii :

  1. poate chiar ar trebui sa se intample, poate Dumnezeu ne mai da una...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai grija ce-ti doresti s-ar putea sa ti se implineasca! Iti da Dumnezeu una de n-o mai poti duce... Oare ti-ar conveni sa ramai fara casa sau fara familie ori poate sa ramana familia... fara tine?

    Daca afli dinainte ca ti s-ar putea intampla ceva rau e absolut normal sa faci tot ce iti sta in puteri sa eviti acel rau.

    Dar sigur noi romanii suntem atat de suficienti.. Credem ca noua nu ni se va intampla nimic... sau ne bucuram ca ar putea muri capra vecinului.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce vrajeala ... / cutremurul se produce cu voia lui d-zeu si este necesar dintr-un anumit pct de vedere, pt ca din perspectiva divina nu exista rau ... / ceea ce consideram noi a fi rau este de fapt varianta divina de salvare a sufletelor noastre, de purificare si nu de a ne pedepsi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te sfatuiesc inainte de a-ti da cu parerea sa citesti integral textul de la adresa http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6385 unde veti gasi si exemple graitoare ale faptului ca Dumnezeu vrea indreptarea si nu "purificarea" prin schilodirea totala ori prin moartea celor in cauza. Salvarea sufletelor are loc prin revenirea celor care gresesc la energiile divine si nu prin incetarea prosteasca a vietii.

    „SCOALĂ-TE ACUM ŞI DU-TE ÎN CETATEA CEA MARE DIN NINIVE ŞI PROPĂVĂDUIEŞTE ACOLO CĂ TOATE FĂRĂDELEGILE ŞI PĂCATELE LOR AU AJUNS PÂNĂ ÎN FAŢA MEA!
    ŞI S-A SCULAT ATUNCI IONA ŞI A MERS ÎN CETATEA NINIVE, DUPĂ CUM I-A PORUNCIT CUVÂNTUL DOMNULUI. ŞI NINIVE ERA O CETATE ATÂT DE MARE, IAR ACUM TOATĂ SE AFLA ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU, CĂCI ÎŢI TREBUIA TREI ZILE CA SĂ O STRĂBAŢI DE LA UN CAPĂT LA CELĂLALT. ŞI A PĂTRUNS IONA ÎN CETATE ŞI A ÎNCEPUT SĂ LE SPUNĂ ÎN DREAPTA ŞI ÎN STÂNGA, CU GLAS TARE: «PATRUZECI DE ZILE VOR MAI FI ŞI APOI CETATEA NINIVE VA FI DISTRUSĂ DIN TEMELIE!». ATUNCI NINIVENII AU ASCULTAT CU LUARE AMINTE, AU CREZUT ÎN DUMNEZEU, S-AU TEMUT DE EL, AU ŢINUT POST, UNII DINTRE EI S-AU ÎMBRĂCAT ÎN PÂNZĂ DE SAC, DE LA CEI MAI MARI PÂNĂ LA CEI MAI MICI. ŞI DUPĂ ACEEA A AJUNS VESTEA PÂNĂ LA REGELE CETĂŢII NINIVEI. ACESTA S-A SCULAT DE PE TRONUL SĂU, ŞI-A LEPĂDAT VEŞMINTELE SALE CELE SCUMPE ŞI APOI S-A ÎMBRĂCAT CU VEŞMINTE DIN PÂNZĂ DE SAC ŞI S-A CULCAT ÎN CENUŞĂ. ATUNCI DUMNEZEU A VĂZUT TOATE FAPTELE LOR PLINE DE POCĂINŢĂ, A VĂZUT CĂ S-AU ÎNTORS DE PE CĂILE LOR CELE RELE ŞI I-A PĂRUT RĂU DE PREZICERILE PE CARE LE FĂCUSE, CĂ CETATEA NINIVE VA FI DISTRUSĂ ŞI DUPĂ ACEEA NU LE-A MAI ÎNDEPLINIT.“ (Proorocul Iona)

    Comentarii: Acest pasaj semnificativ, ce este extras din Biblie, ne arată că deşi unii creştini inerţi şi letargici consideră (într-un mod prostesc) că, indiferent ce urmează să se petreacă, noi, oamenii, nu trebuie să facem nimic pentru că vezi Doamne, TOTUL VINE DE LA DUMNEZEU, IAR NOI NU TREBUIE SĂ NE OPUNEM ÎN NICIUN FEL LA TOT CEEA CE DUMNEZEU O SĂ NE DEA, oferă un model demn de urmat, pentru că ne arată că locuitorii oraşului Ninive au acţionat într-un mod plin de înţelepciune, iar acţiunile lor ce au fost plăcute în faţa lui Dumnezeu, L-au determinat pe Acesta să nu mai distrugă cetatea Ninive printr-un cutremur devastator, ce urma să se producă peste 40 de zile. Iată că exact în această direcţie, Biblia ne oferă un EXEMPLU GRĂITOR. Acest exemplu se referă la locuitorii cetăţii Ninive, care prin atitudinea lor plină de înţelepciune L-au determinat, în felul acesta, pe Dumnezeu să îi ierte pentru toate relele pe care le făceau. De îndată ce Dumnezeu a văzut că ei se îndreaptă, că se orientează spre calea cea bună şi renunţă la obiceiurile lor rele, perverse, El nu a mai distrus printr-un cutremur devastator faimoasa cetate Ninive.

    Luând aşa cum se cuvine în consideraţie acest exemplu semnificativ, care este extras din Biblie, ne putem da seama, la rândul nostru că, dacă vom realiza zi de zi această metodă simplă şi eficientă, nu avem nimic de pierdut, ci dimpotrivă, vom avem doar mult bine de primit de la Dumnezeu. Totodată, acţionând în felul acesta, nu ne pierdem viaţa, nu vom avea casele distruse şi cei dragi nu vor muri într-un astfel de cutremur devastator. Exemplul cu cetatea Ninive şi cu locuitorii acesteia arată că întotdeauna (atunci când nu este prea târziu), răul care deocamdată nu a apărut, dar al cărui spectru deja se profilează la orizont în viitorul apropiat, poate (şi chiar trebuie) să fie evitat prin intermediul realizării unor acţiuni bune, ce sunt plăcute în faţa lui Dumnezeu şi care până la urmă vor fi de natură să ne ajute să expiem relele şi fărădelegile comise de noi şi pentru care Dumnezeu urmează să ne pedepsească.

    RăspundețiȘtergere
  5. Va propun si post negru, in ziua de MARTI cat mai multi ! In crestinism se spune ca atunci cand o comunitate spirituala tine post, toti membrii ei comunca prin "lumina" (spirituala) Lumina spirituala este plina de har si gratie dumnezeiasca, si noi ca romani, mai ales ACUM, avem nevoie de MILA LUI DUMNEZEU !

    RăspundețiȘtergere
  6. Si postul negru este integrat in programul anuntat la http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6385 :

    A doua modalitate, simplă şi eficientă, pe care o putem realiza fiecare dintre noi săptămânal.
    Cea de a doua metodă implică să realizăm, începând de marţi de la orele 6:00 dimineaţa şi până miercuri la orele 6:00 dimineaţa, un post total, pe parcursul căruia vom bea (după pofta inimii) numai apă, pe întreaga durată a acestui post. Vom proceda astfel încât să beneficiem de aportul necesar de apă pentru organism atunci când postim. Atât în cazul în care încă ne mai tratăm de anumite boli sau afecţiuni cu ajutorul plantelor de leac (este cu putinţă ca pe parcursul acestui post special să ne luăm în continuare plantele aşa cum obişnuiam, ţinându-le în prealabil sub limbă şi îngurgitându-le apoi cu apă), cât şi în cazul realizării zilnice a tehnicii yoghine AMAROLI, este cu putinţă să realizăm toate acestea fără ca în felul aceasta să considerăm cumva că a fost încălcat modul corect şi eficient de realizare a acestui post săptămânal. Este important să reţinem că atunci când ne hotărâm să ţinem marţea postul ce va fi consacrat pentru stoparea sau fracţionarea acestui cutremur, să realizăm în prealabil consacrarea integrală a roadelor acestui post doar pentru acest ţel pe care ni l-am fixat. Pentru aceasta, vom rosti într-un mod solemn, umil şi totodată ferm la începutul postului respectiv următoarea formulă sacră de consacrare şi integrare dumnezeiască:

    (spre exemplu, în cazul dimineaţa vom rosti această formulă sacră la ora 5:50):
    „DĂRUIESC, AICI ŞI ACUM, ÎN MOD TOTAL ŞI NECONDIŢIONAT, TOATE ROADELE TAINICE ALE ACESTUI POST LUI DUMNEZEU TATĂL.
    ÎL IMPLOR, TOTODATĂ, PE BUNUL DUMNEZEU SĂ LE TRANSFERE ÎNTR-UN MOD TOTAL ŞI SĂ LE ALCHIMIZEZE, PENTRU CA TOATE ENERGIILE BINEFĂCĂTOARE CE VOR FI GENERATE ÎN FELUL ACESTA SĂ AJUNGĂ ÎN LUMEA DE DINCOLO. FIE CA PRIN VOIA LUI DUMNEZEU TOATE ACESTE ENERGII BINEFĂCĂTOARE SĂ DEVINĂ ŞI SĂ RĂMÂNĂ, ÎN TOTALITATEA LOR, O ENIGMATICĂ ŞI SUBLIMĂ PUTERE BINEFĂCĂTOARE CE VA CONTRIBUI APOI, ÎMPREUNĂ CU GRAŢIA LUI DUMNEZEU, FIE SPRE A STOPA, FIE SPRE A FRACŢIONA CUTREMURUL DEVASTATOR CE URMEAZĂ SĂ SE PRODUCĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI.“
    Vom încheia apoi această consacrare cu formula:
    „AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU,
    AMIN! AMIN! AMIN!“

    RăspundețiȘtergere